Katalog
Ładowanie...
polecana do barów, cateringu,...
Kotleciarki stanowią podstawowy element wyposażenia sklepów i zakładów mięsnych, a także lokali gastronomicznych. Tego typu maszynka do schabowych, karkówki, sprawdza się w restauracjach, barach, stołówkach czy w firmach cateringowych. Jej wykorzystanie skraca czas smażenia i marynowania oraz sprawia, że mięso staje się bardziej kruche i smaczne. Hurtownia gastronomiczna EVA-TEC oferuje kotleciarki do mięsa renomowanych producentów – Bizerba, Hendi, MA-GA, Raptor, RedFox. Postaw na profesjonalne wyposażenie!
Kotleciarka VEL / Nacinarka do mięsa- Polecana do sklepów mięsnych, małych i średnich zakładów masarskich - kotleciarka z 2 wałkami każdy po 37 noży - wydajność do 400 szt./h - mięso po przejściu przez nacinarkę/ kotleciarkę staje się rozbite i posiada po nacinane włókna co zmniejsza czas marynowania i smażenia
Kotleciarka BIZERBA S111 bez wkładu - idealna do skracania czasu na podsmażanie, grilowania, marynowania - perfekcyjne zabezpieczenie, łatwa obsługa umożliwia szybką i bez wysiłku pracę - kotleciarce BIZERBA zmniejsza o 50% czas smażenia i marynowania UWAGA!!! Cena kotleciarki BIZERBA S111 jest ruchoma, uzależniona od kursu EURO !! Przed zakupem...
Kotleciarka, nacinarka, steker RM-ST11 - urządzenie przystosowane do pracy ciągłe - wydajność : ok.100kg/h - w zestawie przystawka do nacinania i rozgniatania mięsa - przystawka do nacinana 2 wałki po 28 noży - przystawka do zgniatania 2 wałki z tworzywa sztucznego
PRASA DO MIĘSA, KOTLECIARKA DO MIĘSA KOT- 1 - idealny sprzęt do dużych ilości rozbijanego mięsa - urządzenie gwarantuje identycznie rozbity kawałek mięsa - atutem pracy jest regulacja grubości rozbijanego mięsa od 0,5 do 30 mm - całość wykonana z stali nierdzewnej - wydajność ok 500 kawałków na godz
Kotleciarka do mięsa KM27 MAGAProfesjonalne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsaWyposażone w zespół specjalnie ukształtowanych noży ze stali nierdzewnej wykonuje precyzyjne nacinanie mięsaUrządzenie ma zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w...
KOTLECIARKA ELEKTRYCZNAKotleciarka ma zastosowanie w: restauracji, sklepie mięsnym oraz w zakładach gastronomicznychMaksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 160x grubość 30 mmObudowa wykonana ze stali nierdzewnejW zestawie przystawka do zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego Prędkość zespołów noży zmiękczających 75 obr./minSilnik wyposażony w...
Przystawka do mięsa drobiowego 2 wałki ugniatające mięso wykonane z polipropylenu Długość wałka - 180 mmPrzystawka do mięsa na shoarmę Obudowa i noże wykonane z stali nierdzewnej 2 zestawy noży tnących na paski o szerokości 4 mm Długość wałka : 165 mm
PRZYSTAWKA DO KOTLECIARKI HENDI - DRÓB – Obudowa i noże wykonane ze stali nierdzewnej – W zestawie 2 wałki ugniatające z polipropylenu – Długość wałka 180 mm
PRZYSTAWKA DO KOTLECIARKI HENDI - SHOARMA – Obudowa i noże wykonane ze stali nierdzewnej – W zestawie 2 wałki noży tnących na paski o szerokości 4 mm – Długość wałka 165 mm
Wkład nacinający mięso Bizerba S 011
Wkład do kruszenia i spinania mięsa Bizerba S012
Materiał: stal nierdzewna Ilość zębów: 36szt. Cena dotyczy 1 szt.
Kotleciarka do mięsa KM20 - profesjonalne urządzenie do ugniatania i zmiękczania mięsa. Zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w cateringu.Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości i bezpieczeństwa użytkowania. więcej info poniżej
Kotleciarka do mięsa KM27 MAGA Profesjonalne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsaWyposażone w zespół specjalnie ukształtowanych noży ze stali nierdzewnej wykonuje precyzyjne nacinanie mięsaUrządzenie ma zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w...
TŁUCZEK DO MIĘSA - ANTYPOŚLIZGOWA RĄCZKA - 247030 STALGAST- tłuczek wykonany z aluminium- rączka pokryta polipropylenem- uchwyt tłuczka antypoślizgowy- NIE MOŻNA MYĆ W ZMYWARKACH !!!!!wymiary : 230 mmwaga : 0,2 kg
TŁUCZEK DO MIĘSA - 247040 STALGAST- tłuczek wykonany z aluminium- NIE MOŻNA MYĆ W ZMYWARKACH !!!!!wymiary : 250 mmwaga : 0,4 kg
Kotleciarka 900K PROFI LINE HENDI 513064 - Idealna do restauracji, dużych sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych - Obudowa silnika oraz wałki do zmiękczania mięsa wykonane ze stali nierdzewnej - Prędkość zespołu noży zmiękczających 600 000 cięć/min - Otwór wsadowy na mięso o wymiarach: 150x30 mm
Kotleciarka elektryczna VMCEL HENDI - VICTOR 843598 - Wydajność do 420 kotletów/bitek na godzinę - Maksymalna grubość surowego mięsa: 25 mm - Otwór wsadowy: 158x23 mm - Zespół dwóch wałków o szerokości 175 mm, łącznie z 880 nożami, na łożyskach kulowych
Oferowane przez nas nacinarki i kotleciarki, wyposażone w noże ze stali nierdzewnej, pozwalają naciąć i rozbić dużą liczbę plastrów karkówki, schabu, wołowiny, boczku w bardzo krótkim czasie. Dzięki temu maszynka do rozbijania mięsa powoduje, że praca sklepu mięsnego czy lokalu gastronomicznego jest wydajniejsza, a oferowane produkty są wyższej jakości – są po prostu smaczniejsze. Profesjonalna maszynka do schabowych sprawia, że możliwe jest wydanie większej liczby posiłków w krótszym czasie. Właśnie dlatego, kotleciarki do mięsa doskonale sprawdzają się nie tylko jako wyposażenie sklepów mięsnych, ale i we wszystkich lokalach gastronomicznych obsługujących dużą liczbę gości. Maszynka do schabowych to urządzenie, dzięki któremu wzrośnie zadowolenie gości Twojego lokalu.
Klientom EVA-TEC dostarczamy wyłącznie wysokiej klasy kotleciarki, od sprawdzonych producentów, takich jak:
Gwarantują oni wysoką jakość produktów, bezawaryjność i serwis oraz części zamienne. Kotleciarki do mięsa renomowanych marek znane są z niezawodności nawet podczas długotrwałego użytkowania. Profesjonalna maszynka do rozbijania mięsa zapewnia także optymalny komfort i bezpieczeństwo pracy.
Jeśli prowadzisz sklep masarski czy lokal gastronomiczny, w EVA-TEC możesz liczyć na kompleksową obsługę:
Nasza oferta obejmuje również serwis steakerów oraz pozostałych urządzeń dla przemysłu mięsnego, zarówno gwarancyjny, jak i pogwarancyjny. Dzięki nam Twoja maszynka do rozbijania mięsa będzie służyła przez długie lata!
Oferta EVA-TEC to połączenie wysokiej jakości oferowanych akcesoriów oraz urządzeń gastronomicznych z konkurencyjną ceną.