Katalog
Ładowanie...
Kotleciarki stanowią podstawowy element wyposażenia sklepów i zakładów mięsnych, a także lokali gastronomicznych. Tego typu maszynka do schabowych czy karkówki, sprawdzi się w restauracjach, barach, stołówkach czy w firmach cateringowych. Korzystanie z urządzenia do rozbijania kotletów skraca czas smażenia i marynowania oraz sprawia, że mięso staje się bardziej kruche i smaczne. Hurtownia gastronomiczna EVA-TEC oferuje kotleciarki do mięsa renomowanych producentów – Bizerba, Hendi, MA-GA, Raptor, RedFox. Elektryczna maszynka do rozbijania mięsa – postaw na profesjonalne wyposażenie!
Kotleciarka VEL / Nacinarka do mięsa- Polecana do sklepów mięsnych, małych i średnich zakładów masarskich - kotleciarka z 2 wałkami każdy po 37 noży - wydajność do 400 szt./h - mięso po przejściu przez nacinarkę/ kotleciarkę staje się rozbite i posiada po nacinane włókna co zmniejsza czas marynowania i smażenia
Kotleciarka BIZERBA S111 bez wkładu - idealna do skracania czasu na podsmażanie, grilowania, marynowania - perfekcyjne zabezpieczenie, łatwa obsługa umożliwia szybką i bez wysiłku pracę - kotleciarce BIZERBA zmniejsza o 50% czas smażenia i marynowaniaUWAGA!!! Cena kotleciarki BIZERBA S111 jest ruchoma, uzależniona od kursu EURO !! Przed zakupem...
Kotleciarka, nacinarka, steker RM-ST11 - urządzenie przystosowane do pracy ciągłe - wydajność : ok.100kg/h - w zestawie przystawka do nacinania i rozgniatania mięsa - przystawka do nacinana 2 wałki po 28 noży - przystawka do zgniatania 2 wałki z tworzywa sztucznego
PRASA DO MIĘSA, KOTLECIARKA DO MIĘSA MAGA KOTKotleciarka MAGA to nowoczesne półautomatyczne urządzenie służy do rozbijania kawałków mięsa na plastry o jednakowej grubości w zależności od zapotrzebowania. Prasa w rewelacyjny sposób przyspiesza i ułatwia monotonny i uciążliwy proces rozbijania mięsa na plastry
Kotleciarka do mięsa KM27 MAGAProfesjonalne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsaWyposażone w zespół specjalnie ukształtowanych noży ze stali nierdzewnej wykonuje precyzyjne nacinanie mięsaUrządzenie ma zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w...
KOTLECIARKA ELEKTRYCZNAKotleciarka ma zastosowanie w: restauracji, sklepie mięsnym oraz w zakładach gastronomicznychMaksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 160x grubość 30 mmObudowa wykonana ze stali nierdzewnejW zestawie przystawka do zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego Prędkość zespołów noży zmiękczających 75 obr./minSilnik wyposażony w...
Przystawka do mięsa drobiowego 2 wałki ugniatające mięso wykonane z polipropylenu Długość wałka - 180 mmPrzystawka do mięsa na shoarmę Obudowa i noże wykonane z stali nierdzewnej 2 zestawy noży tnących na paski o szerokości 4 mm Długość wałka : 165 mm
PRZYSTAWKA DO KOTLECIARKI HENDI - DRÓB– Obudowa i noże wykonane ze stali nierdzewnej – W zestawie 2 wałki ugniatające z polipropylenu – Długość wałka 180 mm
PRZYSTAWKA DO KOTLECIARKI HENDI - SHOARMA– Obudowa i noże wykonane ze stali nierdzewnej – W zestawie 2 wałki noży tnących na paski o szerokości 4 mm – Długość wałka 165 mm
Wkład nacinający mięso Bizerba S 011
Wkład do kruszenia i spinania mięsa Bizerba S012
Kotleciarka do mięsa KM20 - profesjonalne urządzenie do ugniatania i zmiękczania mięsa. Zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w cateringu.Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości i bezpieczeństwa użytkowania. więcej info poniżej
Kotleciarka do mięsa KM27 MAGA Profesjonalne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsaWyposażone w zespół specjalnie ukształtowanych noży ze stali nierdzewnej wykonuje precyzyjne nacinanie mięsaUrządzenie ma zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w...
STEKER DO DROBIU, WIEPRZOWINY, WOŁOWINY - KOMPLETNY ZESTAW - KU-S20 MAGASteker do mięsa S20 jest profesjonalnym urządzeniem do nacinania i zmiękczania mięsa.Idealny w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w cateringu.
STEKER - MODUŁ S20 - BEZ NAPĘDU - S20 MAGA
Oferowane przez nas nacinarki i maszynki do rozbijania schabu wyposażone są w noże ze stali nierdzewnej, pozwalają naciąć i rozbić dużą liczbę plastrów karkówki, schabu, wołowiny, boczku w bardzo krótkim czasie. Dzięki temu maszynka do rozbijania mięsa powoduje, że praca sklepu mięsnego czy lokalu gastronomicznego jest wydajniejsza. Rozbijarka do mięsa poprawia strukturę mięsiwa, a oferowane produkty są wyższej jakości – są po prostu smaczniejsze. Ubijarka do kotletów przyczynia się do zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego.
Profesjonalna maszynka do kotletów schabowych sprawia, że możliwe jest wydanie większej liczby posiłków w krótszym czasie. Właśnie dlatego ubijaczki do kotletów doskonale sprawdzają się nie tylko jako wyposażenie sklepów mięsnych, ale i we wszystkich lokalach gastronomicznych obsługujących dużą liczbę gości. Elektryczna maszynka do schabowych to urządzenie, dzięki któremu wzrośnie zadowolenie klientów Twojego lokalu.
Klientom EVA-TEC dostarczamy wyłącznie wysokiej klasy kotleciarki do schabowych, od sprawdzonych producentów, takich jak:
Gwarantują oni wysoką jakość produktów takich jak maszynka do ubijania schabowych. Możesz liczyć na bezawaryjność maszyn do kotletów oraz serwis, a także części zamienne do maszynek do rozbijania mięsa - elektrycznych i ręcznych. Maszynki do klepania kotletów renomowanych marek znane są z niezawodności nawet podczas długotrwałego użytkowania. Profesjonalna maszynka do rozbijania mięsa zapewnia także optymalny komfort i bezpieczeństwo pracy.
Jeśli prowadzisz sklep masarski czy lokal gastronomiczny, w EVA-TEC możesz liczyć na kompleksową obsługę. W ofercie mamy m.in. maszynki do rozbijania kotletów schabowych i maszynki do stekowania mięsa. Co jeszcze znajdziesz w EVA-TEC:
Nasza oferta obejmuje również serwis maszynek do tłuczenia kotletów i maszynek do stekowania oraz pozostałych urządzeń dla przemysłu mięsnego, zarówno gwarancyjny, jak i pogwarancyjny. Dzięki nam Twoja maszynka do ubijania kotletów będzie służyła przez długie lata. Wybierz nasze maszynki do kotletów, a obróbka mechaniczna mięsa w profesjonalnej kuchni stanie prostsza i bardziej wydajna!
Nasza hurtownia oferuje najwyższej jakości wyposażenie masarni i profesjonalnej gastronomii. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą dla branży gastronomicznej. Znajdziesz u nas m.in.:
Oferta EVA-TEC to połączenie wysokiej jakości oferowanych akcesoriów oraz urządzeń gastronomicznych z konkurencyjną ceną.