Katalog
Ładowanie...
W naszej ofercie profesjonalnych urządzeń i akcesoriów dla przemysłu mięsnego znajduje się kompleksowe wyposażenie sklepu mięsnego i nie tylko. Zajmujemy się dystrybucją sprzętu najbardziej cenionych producentów, m.in. Bizerba, Ma-Ga. Retigo czy Mainca. Oferowane przez nas wyposażenie sklepów mięsnych to produkty najwyższej jakości – bezawaryjne, niezawodne, wytrzymałe, wydajne. Co ważne, są one dostępne w sklepie internetowym EVA-TEC w atrakcyjnych cenach - sprawdź nasz asortyment!
Podkategorie
Deski do krojenia mięsa stanowią podstawowe wyposażenie masarni czy sklepu mięsnego. Dla wygody pracy istotne jest, aby deska masarska była wykonana z odpowiednich materiałów - bezpiecznych, nadających się do kontaktu z żywnością. Takie właśnie są deski do krojenia mięsa renomowanych marek - Dick, HENDI, Revolution, Stalgast, dostępne w EVA-TEC. Oferowane deski do krojenia gastronomiczne wykorzystywane jako wyposażenie sklepów mięsnych oraz wszędzie tam, gdzie przygotowywane są posiłki. Deska do rozbijania mięsa musi być niezwykle wytrzymała. Wybierz niezawodne akcesoria do swojej kuchni. Jaka deska do krojenia mięsa? Czytaj dalej.
Kloce masarskie stanowią podstawowy element wyposażenia każdej masarni oraz sklepu mięsnego. Tego typu stoły do obróbki mięsa można także spotkać w zapleczach kuchennych restauracji. Hurtownia gastronomiczna EVA-TEC oferuje pieńki masarskie o różnych wymiarach oraz wykonane z różnych materiałów (drewniane oraz polietylenowe), pochodzące od renomowanych producentów - HENDI, Stalgast, RedFox. Sprawdź naszą ofertę i wybierz kloc do mięsa dostosowany do potrzeb Twojej gastronomii.
Kotleciarki stanowią podstawowy element wyposażenia sklepów i zakładów mięsnych, a także lokali gastronomicznych. Tego typu maszynka do schabowych czy karkówki, sprawdzi się w restauracjach, barach, stołówkach czy w firmach cateringowych. Korzystanie z urządzenia do rozbijania kotletów skraca czas smażenia i marynowania oraz sprawia, że mięso staje się bardziej kruche i smaczne. Hurtownia gastronomiczna EVA-TEC oferuje kotleciarki do mięsa renomowanych producentów – Bizerba, Hendi, MA-GA, Raptor, RedFox. Elektryczna maszynka do rozbijania mięsa – postaw na profesjonalne wyposażenie!
Krajalnica do wędlin i sklepowa lada to idealne połączenie. W naszej ofercie znajdują się profesjonalne krajalnice do wędlin czy sera, pochodzące od renomowanych producentów - Bizerba, EDENOX, krajalnica do wędlin Hendi, krajalnica MA-GA, RedFox, RM Gastro, Omas.
Krajalnice do mięsa i inne produkty spożywcze od EVA-TEC to praktyczne rozwiązanie do sklepu spożywczego lub mięsnego, supermarketu, restauracji, baru, stołówki, szpitala czy firm cateringowych. Krajalnice gastronomiczne znacznie przyspieszają pracę w kuchni – automatyzują ją. Krajalnica do sera i wędlin umożliwia przygotowanie i wydanie większej liczby posiłków, a co za tym idzie zwiększenie sprzedaży.
W naszej ofercie znajdują się wysokiej jakości maszyny ostrzące do noży przeznaczone do sklepów oraz masarni. Oferowane przez nas narzędzia i urządzenia masarskie pochodzą od najlepszych, sprawdzonych dostawców. Dbamy o to, aby klienci naszego sklepu internetowego otrzymywali sprzęt gwarantujący bezawaryjne działanie i wieloletnie użytkowanie. Maszyna ostrząca marki DICK to niezawodne urządzenie dostępne w ofercie EVA-TEC w konkurencyjnej cenie.
Nasze maszyny ostrzące do sklepów i masarni spełniają wszystkie normy dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy.
W ofercie sklepu internetowego EVA-TEC znajdziesz narzędzia do obróbki: noże, tasaki do mięsa, a także toporki. Noże są nieodłącznym elementem profesjonalnej kuchni, niezbędnym przy prowadzeniu własnej działalności gastronomicznej.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą – gwarantujemy przystępne ceny. Z pewnością znajdziesz noże rzeźnicze oraz tasaki masarskie dopasowane do rodzaju prowadzonej działalności: sklepu mięsnego, zakładu mięsnego czy masarni. Poręczne, wyposażone w stabilny uchwyt i wykonane z materiałów najwyższej jakości noże kuchenne oraz tasak do mięsa i kości to niezastąpiony sprzęt w kuchni.
Poszukujesz profesjonalnego wyposażenia do swojej działalności gastronomicznej? W naszej hurtowni znajdziesz maszyny do pakowania próżniowego renomowanych marek EDENOX, Sammic, Henkelman, HENDI, Raptor, RM Gastro. Maszyny do pakowania próżniowego szczelnie pakują żywność i tworzą znakomitą barierę zapachową – dokładnie zamknięte produkty nie tracą świeżości ani wartości odżywczych, nie psują się i mogą być przechowywane przez długi czas, przyspieszając proces marynowania. Wybierz niezawodne zgrzewarki próżniowe i nie pozwól, by żywność w Twojej kuchni się marnowała.
Profesjonalne akcesoria masarskie, takie jak piła do kości czy piła do mięsa, to niezawodne urządzenia renomowanych marek - Bizerba, HENDI, MA-GA, RedFox, Mainca. Dzięki temu klienci, którzy poszukują wyposażenia do zakładów mięsnych, rzeźni, zakładów przetwórstwa mięsnego, firm cateringowych czy lokali gastronomicznych, znajdą w naszym asortymencie wysokiej klasy narzędzia dedykowane branży spożywczej.
Nasza hurtownia gastronomiczna oferuje niezawodny sprzęt, który dzięki swojej funkcjonalności będzie służył przez lata. Wybierz sprawdzone rozwiązania i przekonaj się, jak piła masarska ułatwi i przyspieszy proces krojenia mięsa z kością oraz porcjowanie produktów mrożonych (np. ryb).
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą artykułów rzeźniczych do wyposażenia Twojej działalności gospodarczej. Na naszej stronie znajdują się pojemniki GN (Gastro Norm) do chłodni, które nadają się do przechowywania i segregowania żywności. Zbiorniki o wystandaryzowanych rozmiarach są powszechnie używane w lokalach gastronomicznych oraz zakładach zajmujących się przetwórstwem mięsnym i sklepach z mięsem. Wykonane z wysokiej jakości materiałów pojemniki GN spełniają międzynarodowe standardy odnoszące się do higieny oraz ochrony środowiska.
Wilki do mięsa to jedne z najbardziej niezbędnych elementów wyposażenia rzeźni i masarni, jakie znajdziesz w naszej hurtowni gastronomicznej. Oferujemy urządzenia renomowanych marek - Bizerba, EDENOX, HENDI, MA-GA, Mainca, Raptor, Rm Gastro, zaprojektowane zgodnie z wymaganiami Unii Europejskiej, wykonane z wysokiej jakości materiałów. Wilk do mielenia mięsa jest powszechnie wykorzystywany do rozdrabniania surowych lub gotowanych produktów mięsnych. Sprawdź naszą ofertę - gwarantujemy szeroki wybór wyposażenia zakładu masarskiego.
Wysokiej jakości noże, sita i szarpaki do maszynek do mielenia mięsa niemieckiej firmy Lumbeck Wolter
Stojak na deski do krojenia wykonany ze stali nierdzewnej.Wymiary: 6 desek grubość max. 20 mm chromowany można myć w zmywarkach
Deska drewniana HACCP - zgodna z normami HACCP - idealna do rozbijania mięsa - wykonana z klejonego drewna - posiada uchwyty UWAGA: nie można wyparzać! Myć wodą z płynem.
NOŻYCE DO DROBIUwykonane ze stali nierdzewnej producent: DICK posiadają sprężynę wewnętrzną
KRAJALNICA GRAWITACYJNA DO WĘDLIN 310P2- przeznaczona do użytku w sklepach, - cateringu i gastronomii - idealna do krojenia wędlin - wykonana z materiałów nierdzewnych - pochylone ostrze o średnicy 250mm - idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45O - wymiary stołu 220 x 200mm - grubość krojonego plastra 0 – 16mm - wbudowana ostrzarka - niezawodna...
Kotleciarka VEL / Nacinarka do mięsa- Polecana do sklepów mięsnych, małych i średnich zakładów masarskich - kotleciarka z 2 wałkami każdy po 37 noży - wydajność do 400 szt./h - mięso po przejściu przez nacinarkę/ kotleciarkę staje się rozbite i posiada po nacinane włókna co zmniejsza czas marynowania i smażenia
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA(WILK) HENDI 12- Przeznaczony do sklepów mięsnych, restauracji, stołówek - Wykonany ze specjalnego stopu aluminium, - Korpus, lej i pojemnik na mięso wykonany jest ze stali nierdzewnej. - Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej. - kołek dociskowy z polipropylenu - Nie jest przeznaczony do pracy ciąg
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA PA 12 Maszynka do mięsa wykonana z stali nierdzewnej , korpus z aluminium Popychacz, taca podawacz oraz oddawcza wykonane z stali nierdzewnej Przekładnia przystosowana do dużych obciążeń
WILK DO MIĘSA TS 12 RM GASTRO 230 V - wykonany z stali nierdzewnej - korpus z polerowanego aluminium - demontowany korpus mielący - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 160 kg/h - ø sitka - 70 mm
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA MA-GA TC 22 Idealna do dużych sklepów, supermarketów, cateringu, gastronomii Gardziel, ślimak, nóż, sito z stali nierdzewnej Możliwość wyboru maszyny z sitkiem o średnicy 4,5mm, lub 6 mm albo 8 mm
Grawitacyjna krajalnica ręczna GSP H BIZERBARęczna krajalnica grawitacyjna klasy premium wyznacza standardy w kwestii ergonomii, higieny, bezpieczeństwa oraz oszczędności energetycznejUWAGA Cena krajalnicy BIZERBA GSP jest ruchoma, uzależniona od kursu EURO !! Przed zakupem skontaktuj się z Nami !WIĘCEJ INFO PONIŻEJ
WILK DO MIELENIA MIĘSA PM 70 MAINCA - bardzo duża wydajność - możliwość adaptacji systemów tnących [ Unger, Enteprise ] - głowica mieląca jako osobna demontowalna część wilka, zapobiega przedostawania się ciepła z silnika na mielony produkt- wilk wyposażony w system tnący ENTERPRISE ( nóż + sito )
PIŁA DO KROJENIA MIĘSA Z KOŚCIĄ - Ma-Ga PM-1550 Idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zmrożonego mięsa z kością lub bez kości. Główne zastosowanie porcjowanie mięsa w supermarketach, restauracjach, zakładach gastronomicznych Taśma tnąca - 1550mm.Powierzchnia stołu roboczego 370x400mm.Wysokie bezpieczeństwo zapewniają przyciski awaryjnego wyłączania.
KRAJALNICA DO WĘDLIN I SERA HENDI PROFI LINE 250 Nóż o średnicy 250 mm Regulacja grubości krojenia od 0 do 12mm Maksymalna średnica krojonego produkty - 180 mm Krajalnica w standardzie z nożem stalowym ( do wędlin ) , (do sera) polecamy nóż teflonowy
PAKOWARKA PRÓŻNIOWA VBD - 6 RM GASTROSeria pakowarek próżniowych z możliwością programowania.10 programów użytkownikaUstawianie czasu programowaniaUstawianie czasu zgrzewaniaWyłącznik głównyCiśnieniomierzWyłącznik krańcowy pokrywyListwa zgrzewająca 270 mmPompa próżniowa 6 m3/h
Worki do pakowarki próżniowej - 100 szt - 160x230 mmWorki produkowane są ze specjalnej folii barierowej przystosowanej do kontaktu z żywnością Przeźroczyste Opakowanie - 100 sztMożemy na zamówienie wykonać każdy wymiar worków
NÓŻ DO TRYBOWANIA - 15 CM DICKNajwyższej jakości nóż masarski ogólnego zastosowania produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 15 cm
Nóż specjalny do krojenia seraNajwyższej jakości nóż ogólnego zastosowania produkowany przez niemiecką firmę Dick.Posiada specjalnie trawioną powłokę która zapobiega przywieraniu sera do powierzchni noża.Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią.Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 26 cm
NÓŻ DO WILKA TE-22 / TS-22 RM GASTRO
SITKO DO WILKA TS-22 / TE-22 RM GASTRO - 2 mm
KRAJALNICA DO WĘDLIN I SERA GMS-220 RM GASTRO - NÓŻ GŁADKI-konstrukcja aluminiowa - wymiar stołu: 200x145 mm- stół ułożony skośnie- napęd ślimakowy- nóż tnący o twardości 58-59 HRC- dołączany system ostrzący- specjalna nieprzywierająca powierzchnia noża- silnik z wentylatorem zapobiegającym przegrzaniu
KRAJALNICA DO WĘDLIN CGSP-195E EDENOX krajalnica grawitacyjna wykonana ze stopu aluminium anodowanego, odpornego na działanie kwasów, soli i utlenianiespecjalny kształt oraz użyte materiały umożliwiają łatwe czyszczenie urządzeniaurządzenie nie przeznaczone do ciągłej pracypodajnik wyposażony dodatkowo w przezroczystą osłonę
PAKOWARKA PRÓŻNIOWA PROFI LINE - LISTWOWA - Wykonana ze stali nierdzewnej - Profesjonalna pompa oraz manometr próżniowy - Dwa programy automatyczne i jeden manualny - Cyfrowy wyświetlacz - Regulowany czas zgrzewania Więcej informacji o pakowarce poniżej
PRZYSTAWKA NA WORKI W ROLCE DO PAKOWARKI LISTWOWEJ KITCHEN LINE 975374- uchwyt na worki w rolce- idealna do pakowarki listwowej Kitchen Line - 975374 HENDI- można także używać z innymi pakowarkami ale jako osobna przystawka- nożyk w przystawce odcina określoną długość worka < wg. potrzeby >więcej informacji poniżej
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA - MG 700 - KENWOOD - maszynka idealnie nadaje się do małej gastronomi - wydajność chwilowa - 180 kg/h- obudowa z satynowanego aluminium - kołek dociskowy wykonany z twardego tworzywa
SITKO 3 MM - WILK TC-12 MA-GA NR KATALOG: 5116AOryginalne części do wilka Ma-GA TC 12 prosto od producenta.NIE JESTEŚ PEWIEN CZY DANA CZĘŚĆ JEST WŁAŚCIWA??POBIERZ DTR URZĄDZENIA I SPRAWDŹ !!!!
KRAJALNICA - NÓŻ GŁADKI 250 MM - RED FOX- obudowa aluminiowa - napęd taśmowy - nieprzywierająca powłoka noża - stół podawczy ułożony skośnie - prosty demontaż urządzenia umożliwia dokładne czyszczenie - system ostrzący w zestawie
SITKO - ŚREDNICA 6 MM - WILK DO MIĘSA HENDI TOP LINE 8 210413 wykonanie z stali nierdzewnej
Wybierając profesjonalne wyposażenie sklepu mięsnego, możesz być pewny jego jakości oraz funkcjonalności. Renomowani producenci zadbali, aby oferowane produkty spełniały najwyższe standardy zarówno w kwestii trwałości, wykonania, prawidłowego oraz bezawaryjnego działania przez długi czas, jak i estetyki. Hurtownia gastronomiczna EVA-TEC oferuje wyposażenie sklepów mięsnych marek takich jak:
Całkowite wyposażenie sklepów mięsnych z hurtownią gastronomiczną EVA-TEC przebiegnie szybko i wygodnie. W bogatym asortymencie naszego sklepu internetowego dostępne są wszystkie narzędzia i maszyny, które są niezbędne, by profesjonalnie wyposażyć sklep masarski. W naszej ofercie znajdują się między innymi:
Z nami skompletujesz wysokiej klasy wyposażenie sklepu mięsnego. Korzystając z naszej oferty, możesz liczyć na profesjonalne doradztwo w kwestii wyboru optymalnych rozwiązań. Specjaliści EVA-TEC służą fachowym wsparciem technicznym na każdym etapie zamówienia. Jeśli nie wiesz, jakie urządzenia lub akcesoria rzeźnicze wybrać, skontaktuj się z nami - nasi specjaliści wraz z klientami dobierają wyposażenie sklepów mięsnych przystosowane do indywidualnych potrzeb.
Oferta EVA-TEC obejmuje również montaż oraz serwis urządzeń gastronomicznych. W przypadku awarii wyposażenia sklepu mięsnego zajmujemy się zarówno serwisem gwarancyjnym, jak i pogwarancyjnym. Jesteśmy serwisem autoryzowanym – posiadamy certyfikaty oraz autoryzacje od największych producentów sprzętu gastronomicznego.
Z EVA-TEC przygotujesz profesjonalne i kompleksowe wyposażenie sklepu mięsnego, dzięki któremu Twój sklep masarski zapewni klientom wysoki poziom realizowanych usług.