Katalog
Ładowanie...
Profesjonalne piece konwekcyjno parowe to podstawowe wyposażenie gastronomiczne, które powinno znaleźć się w każdej restauracji. Ten sprzęt umożliwia szybką obróbkę nawet wielu dań w tym samym czasie – zaoszczędzisz tym samym mnóstwo czasu, zwłaszcza jeżeli Twoja restauracja obsługuje wielu gości naraz. Piec konwekcyjno parowy gwarantuje obróbkę w sterylnych warunkach – umożliwia zarówno pieczenie, smażenie i grillowanie, jak i gotowanie na parze. Jest on prosty w obsłudze i łatwo go utrzymać w czystości.
Podkategorie
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny doskonale nadaje się do miejsc, w których świadczy się usługi zbiorowego żywienia. Taki piec gastronomiczny pozwala na przygotowanie wielu potraw w krótkim czasie, dlatego doskonale odnajdzie się w restauracjach, w których panuje wzmożony ruch. Dodatkowym atutem na pewno będzie fakt, że tego typu urządzenie umożliwia przyrządzanie różnych dań w tym samym czasie bez ryzyka, że przesiąkną swoimi zapachami. Jeżeli prowadzisz restaurację a Twoi kucharze muszą uwijać się w pocie czoła, by zdążyć z wydawaniem zamówień, to zakup pieca elektrycznego zdecydowanie ułatwi Wam pracę.
Piec konwekcyjno-parowy gazowy to jedno z podstawowych urządzeń w profesjonalnej kuchni. Wybór tego urządzenia nie jest prosty, jednak dzięki naszej rozbudowanej ofercie będziesz miał szansę wybrać najlepszy dla siebie sprzęt. W naszym asortymencie znajdziesz wyłącznie piece konwekcyjno-parowe gazowe najwyższej jakości, wykonane w większości przypadków ze stali nierdzewnej. Dzięki temu bez problemu dopasujesz urządzenie bezpośrednio do swoich potrzeb. Każdy piec gazowy gastronomiczny wykonany jest starannie, z uwzględnieniem potrzeb i wymagań największych restauracji.
Piece konwekcyjno-parowe serii PK firmy KROMET - wszechstronne urządzenia umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Zastosowanie innowacyjnych rozwiązań technicznych gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej,począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie,...
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE O 623 in z myciem - Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO ORANGE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 5X GN 2/3 - ELEKTRYCZNY - STEROWANIE MANUALNE-idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach - do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu- z bezpośrednim wytwarzaniem pary- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie...
PODSTAWA POD PIEC RETIGO ORANGE I BLUE 623 - RM GASTROWyposażona w 8 prowadnic na pojemniki 2/3 GN, dzięki czemu praca na kuchni jest bardzo uporządkowana.
ZMIĘKCZACZ PÓŁAUTOMATYCZNY J-8 M RED FOX- zmiękczanie wody w zmywarkach, piecach konwekcyjno-parowych, ekspresów do kawy, kostkarek do lodu- skuteczna ochrona przed osadami kamienia- znaczne zredukowanie środka myjącego- mniejsze zużycie energii- prosta i trwała konstrukcja- brak wody podczas regeneracji
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 611 i - Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE 0 611ign- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 611 ig - Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
PIEC ELEKTRYCZNY KONWEKCYJNO-PAROWY FAGOR ADVANCE CONCEPTMożliwość pracy w trybach konwekcji, pary, combi i regeneracji.· Posiada funkcję „Cool-Down”, nawilżacz i funkcję temperaturową z sondą rdzeniową.· System diagnostyki serwisowej, dzięki któremu bez usuwania jakichkolwiek paneli zewnętrznych, użytkownikmoże sprawdzić poprawne działanie wszystkich...
Piece dedykowane dla restauratorów, którzy poszukują prostego ,niezawodnego pieca posiadającego duże możliwości. Jest to idealny wybór do przygotowania wielu potraw, które nie wymagają rozbudowanego procesu obróbki termicznej. Dzięki możliwości łączenia wysokiej temperatury i różnych poziomów zaparowania jest idealny do przygotowania potraw z...
Nowy piec z serii CHEFTOP MIND.Maps. to najnowsze urządzenie z linii profesjonalnych urządzeń gastronomicznych. Stworzony z myślą o szefach kuchni poszukujących optymalnych rozwiązań w nieustającej drodze do osiągania kulinarnej perfekcji.
Nowy piec z serii CHEFTOP MIND.Maps. to najnowsze urządzenie z linii profesjonalnych urządzeń gastronomicznych. Stworzony z myślą o szefach kuchni poszukujących optymalnych rozwiązań w nieustającej drodze do osiągania kulinarnej perfekcji.
RETIGO ACTIVE CLEANER - 4 KG RM GASTRO - profesjonalny środek do czyszczenia piecy konwekcyjno-parowych Retigo VISION - opakowanie zawiera 40 saszetek - preparat do stosowania w piecach z automatycznym systemem mycia
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY HENDI 5XGN 1/1 GAZOWY STER MANUALNE- idealnie nadaje się do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach- można wykorzystać do pieczenia ciast, pieczywa, mięsa, ryb, drobiu- dzięki zastosowaniu zaparowania można przygotowywać delikatne i zdrowe potrawy z warzyw- para wytwarzana bezpośrednio poprzez natrysk wody na...
POJEMNIK GASTRONOMICZNY GN 1/1 - 20 - 530X325X20 MM RED FOX- pojemnik wykonany z stali nierdzewnej o grubości 0,8 mm - możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20 do + 300oC - idealnie nadają się jako pojemniki do piecy konwekcyjno-parowych
BLACHA WYPIEKOWA - 3-RANTY - HENDI 808207 wykonana z aluminium można używać w wszystkich piecach gastronomicznychblacha gładkawymiary: 600x400 mm kolor: srerbny
KOMORA ROZROSTU SUROWEGO CIASTA - HENDI - 12X600X400 MM - Pasuje do pieców konwekcyjno-parowych HENDI NANO: 223239 i 223246 - Pojemność komory 12 blach 600x400 mm lub 12x GN 1/1 - Odległość między prowadnicami 75 mm WIĘCEJ INFO PONIŻEJ
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 5xGN 2/3 RED FOX EPM 0523 Eelektro-mechaniczne sterowane manualne ustawianie parametrów tryby pracy: gotowanie w parze, pieczenie, funkcja kombi zakres temperatur: 50 - 280 °C elektrozawór timer dwie prędkości wentylatora nawilżanie komory oświetlenie komory
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 5xGN 2/3 RED FOXdotykowy elektroniczny panel sterowania iniekcyjne wytwarzanie pary tryby pracy: gotowanie w parze, pieczenie, funkcja kombi zakres temperatur: 50 - 300 °C elektrozawór łącze USB płynna regulacja obrotów wentylatora obróbka termiczna Δ T regulacja wilgotności w funkcji kombiWIĘCEJ INFO PONIŻEJ
PODGRZEWACZ POTRAW EVEREO 600 - 10 X GN 1/1 , UNOX , STALGAST 9013600EVEREO®, urządzenie przeznaczone do przechowywania produktów spożywczych w temperaturze ich podawania
Piec piekarniczy - 5 półkowy 400x600 mm - Deli Master 5 - DM 5 RM GASTRO ■ ACTIVE CLEANING - automatyczne mycie■ DELI TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący■ DELI AGENT - wirtualny pomocnik■ 6 - punktowa sonda termiczna■ książka kucharska 1000 programów po 20 kroków■ standardowy rozstaw prowadnic 85 mm■ ACM - system automatycznego zarządzania...
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY MILLENIAL BLACK MASK BAKERY DLA CUKIERNICTWA , PIEKARNICTWA , ELEKTRYCZNY , STEROWANIE ELEKTRONICZNE - HENDI - EKA - 6 X 600x400mm z BEZPOŚREDNIM NATRYSKIEM - na blachy 600x400 mm. Komora pieczenia jest powiększona specjalnie pod kątem większych blach - Elektroniczny, 7-calowy, dotykowy panel sterowaniaWIĘCEJ INFO PONIŻEJ
Papier do pieczenia w arkuszach - 500 szt. RED FOX - obustronnie silikonowy- przeznaczony do pieczenia suchych , mokrych , tłustych produktów spożywczych- idealnie nadaje się do oddzielania produktów podczas mrożenia- maksymalna temperatura użytkowania 220oC
Piece konwekcyjno-parowe serii PK firmy KROMET - wszechstronne urządzenia umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Zastosowanie innowacyjnych rozwiązań technicznych gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej,począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie,...
RETIGO ACTIVE DESCALER - 2,5 KG RM GASTRO - profesjonalny środek do usuwania kamienia z piecy konwekcyjno-parowych VISION - opakowanie zawiera 25 saszetek - preparat do stosowania w piecach z automatycznym systemem mycia
KONSOLA DO MONTAŻU PIECA RETIGO ORANGE , BLUE NA ŚCIANIE Konsola do piecy konwekcyjno parowych Retigo 623, KN 623 jest świetnym rozwiązaniem w małych obiektach gastronomicznych gdzie każdy metr jest na wagę złota.Prosta i mocna konstrukcja konsoli wykoanej ze stali nierdzewnej , pozwala na zawieszenie urządzenia na ścianie.
U nas znajdziesz:
Oprócz tego sprzedajemy także:
środki do czyszczenia pieca
zmiękczacze do wody,
blachy wypiekowe,
komory rozrostu,
i inne akcesoria do piecy.
Piece konwekcyjno-parowe zapewniają równomierny rozkład temperatury w środku, dzięki czemu możliwe jest uzyskanie tego samego efektu pieczenia na wszystkich poziomach. Dodatkowo wiele modeli zostało wyposażonych w specjalną sondę, która umożliwia precyzyjny pomiar wewnątrz przygotowywanego dania.Dzięki temu wszystkie potrawy będą idealnie wypieczone, a także zachowają swój smak i soczystość dzięki zapewnieniu im optymalnych warunków. Dodatkowo każdy piec konwekcyjno-parowy jest wyposażony w intuicyjny panel sterowania, który znacznie ułatwia obsługę urządzenia i ustawianie pożądanych parametrów, nawet dla początkującej obsługi.
Dzięki swojej budowie wszystkie piece konwekcyjno-parowe łatwo jest utrzymać w czystości. Oprócz tego nasze produkty charakteryzuje łatwość serwisowania między innymi dzięki konstrukcji, która umożliwia łatwy dostęp do wentylatora i grzałki. Niewątpliwą zaletą tego typu wyposażenia jest prosty montaż, a także solidne wykonanie, które umożliwia korzystanie z niego szczególnie w przypadkach wzmożonego ruchu w restauracji. W wersji parowej będziesz mógł piec, smażyć, gotować, blanszować, dusić a nawet regenerować (odgrzewać) dania, zachowując ich smak i soczystość. Parametry pieczenia można ustawiać indywidulanie lub w bardziej rozbudowanych urządzeniach korzystać z gotowych programów. Gastronomiczny piec konwekcyjno-parowy umożliwia między innymi przygotowanie bardzo delikatnych potraw rybnych, steków, czy pizzy.
Każdy piec konwekcyjno-parowy, który znajduje się w naszym sklepie, to urządzenie sprawdzone, wykonane z najwyższej jakości materiałów, w pełni zabezpieczone serwisowo. Dzięki temu będziesz mieć pewność, że kupujesz produkt, który posłuży Ci przez wiele lat. Sprzedażą wyposażenia gastronomicznego zajmujemy się od 1997 roku i doskonale wiemy, czego potrzebują restauracje. Serwisujemy sprzęt gastronomiczny, ale również sprzedajemy kutry, blendery, schładzarki szokowe, obieraczki, szatkownice, piece konwekcyjne i wiele innych akcesoriów. Wykonujemy także meble pod każdy wymiar.
Prowadzisz restaurację i przyjmujesz coraz więcej gości? Ułatw sobie życie i kup gastronomiczny piec konwekcyjno parowy! Gotowanie z nim jest dużo prostsze, niż mogłoby się wydawać.