Katalog
Ładowanie...
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny doskonale nadaje się do miejsc, w których świadczy się usługi zbiorowego żywienia. Taki piec gastronomiczny pozwala na przygotowanie wielu potraw w krótkim czasie, dlatego doskonale odnajdzie się w restauracjach, w których panuje wzmożony ruch. Dodatkowym atutem na pewno będzie fakt, że tego typu urządzenie umożliwia przyrządzanie różnych dań w tym samym czasie bez ryzyka, że przesiąkną swoimi zapachami. Jeżeli prowadzisz restaurację a Twoi kucharze muszą uwijać się w pocie czoła, by zdążyć z wydawaniem zamówień, to zakup pieca elektrycznego zdecydowanie ułatwi Wam pracę.
Podkategorie
Dlaczego piec konwekcyjno-parowy RETIGO przyda się w każdej kuchni oferującej zbiorowe żywienie? Ponieważ piece konwekcyjno-parowe to wysokiej klasy sprzęt, który umożliwia gotowanie, pieczenie lub duszenie kilku potraw w tym samym czasie. Piece elektryczne, w tym piec elektryczny RETIGO, można kupić w atrakcyjnej cenie w internetowym sklepie gastronomicznym Eva-Tec oferującym profesjonalne wyposażenie do gastronomii w różnych odsłonach. Nie wiesz, jaki piec RETIGO wybrać? Zgłoś się do nas, dobierzemy produkt na miarę Twoich potrzeb.
Nowoczesny, funkcjonalny i wszechstronny - taki jest piec konwekcyjno-parowy RED FOX, który można kupić w internetowym sklepie gastronomicznym Eva-Tec. Dlaczego piece konwekcyjno-parowe są wyjątkowymi akcesoriami gastronomicznymi? Ponieważ pozwalają przygotowywać jednocześnie kilka potraw, bez obaw, że ich zapachy się wymieszają. Jeśli zatem zależy Ci na zadowoleniu klientów i ich gustów smakowych, piece elektryczne w Eva-Tec są właśnie dla Ciebie. Nowoczesne rozwiązania, innowacyjne funkcje i wszechstronne możliwości - to sprawia, że piec RED FOX jest niezastąpiony w Twojej kuchni! Nie wierzysz? Przekonaj się sam.
Potrzebujesz uniwersalnego i niezawodnego sprzętu gastronomicznego? Piec konwekcyjno-parowy Hendi to urządzenie o szerokim zastosowaniu, doskonałe do nowoczesnych kuchni. Wykorzystasz go m.in. do pieczenia, gotowania, blanszowania, do obróbki niskotemperaturowej czy do pieczenia z sondą. Piece konwekcyjno parowe działają w oparciu o wymuszony obieg powietrza - wentylatory o zmiennym kierunku obrotów, zapewniają równomierne rozprowadzenie gorącego powietrza w całej komorze, gwarantując równomierne wypieczenie. Każdy piec Hendi wyposażony został także w funkcję automatycznego wytwarzania pary, która zapewnia soczystość potraw, daje możliwość gotowania delikatnych produktów (warzywa, ryby) oraz świetnie sprawdza się w kuchniach gotujących dietetycznie.
Korzystaj bez ograniczeń z możliwości nowoczesnych urządzeń gastronomicznych. Wybierz do swojej kuchni piec konwekcyjno-parowy Fagor i przyrządzaj pełne smaku i aromatu dania. Funkcjonalność, jaką posiadają piece konwekcyjno parowe, umożliwia przygotowywanie w krótkim czasie wielu potraw jednocześnie, bez ryzyka przenikania się zapachów, idealnie soczystych i zdrowych. Piec Fagor sprawdzi się w lokalach gastronomicznych serwujących mięsa i warzywa przygotowywane na parze, ale dzięki wielofunkcyjności, znajdzie zastosowanie także w każdej innej restauracji do przygotowywania klasycznych wypieków.
Piec konwekcyjno-parowy UNOX to sprawdzony produkt, dzięki któremu praca w każdym obiekcie gastronomicznym stanie się bardziej wydajna. Łatwość w obsłudze, wysoka moc i możliwość jednoczesnego przygotowywania wielu potraw to tylko niektóre z zalet, jakie posiadają piece konwekcyjno parowe. Wśród nich znajdziesz urządzenia zróżnicowane m.in. pod kątem pojemności, umożliwiające zaprogramowanie procesu kulinarnego, zapewniające optymalne rozwiązania dla uzyskania pełni smaku i aromatu przygotowywanych potraw. Przekonaj się, dlaczego piec UNOX to odpowiedni wybór dla Twojej restauracji.
Poszukujesz praktycznych i nowoczesnych rozwiązań dla swojej gastronomii? Piec konwekcyjno-parowy Kromet to profesjonalne urządzenie, umożliwiające przygotowywanie potraw na każdy sposób, możesz w nim m.in. piec, grillować czy gotować na parze. W asortymencie naszego sklepu gastronomicznego znajdziesz piece konwekcyjno parowe odpowiednie do małej, średniej i dużej gastronomii, wyposażone w funkcje wpływające na szybkość oraz jakość przygotowywanych potraw. Postaw na piec Kromet, a Twoja gastronomia będzie obsługiwać klientów sprawniej i serwować im dania jeszcze smaczniejsze niż dotychczas!
Postaw na uniwersalne rozwiązania i zwiększ efektywność pracy Twojej gastronomii. Piec konwekcyjno-parowy Lainox posiada szereg funkcji, sprzyjających przygotowywaniu w możliwie najkrótszym czasie dań wyróżniających się pełnią smaku i aromatu. Każdy piec Lainox dostępny w ofercie sklepu gastronomicznego Eva-Tec to profesjonalny produkt, optymalnie zaspokajający potrzeby małej, średniej lub dużej gastronomii. Umożliwia przygotowywanie wielu dań jednocześnie, pozwala projektować i zapisywać programy pieczenia, dostosowuje temperaturę odpowiednio do produktu - przekonaj się, co jeszcze kryją nowoczesne piece elektryczne!
Piece konwekcyjno-parowe serii PK firmy KROMET - wszechstronne urządzenia umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Zastosowanie innowacyjnych rozwiązań technicznych gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej,począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie,...
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE O 623 in z myciem - Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO ORANGE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 611 i Iniekcyjny- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
Piec konwekcyjno-parowy - elektryczny LAINOX NABOO 071 - 7xGN 1/1 GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne terowanie temperatura w komorzae- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki...
PIEC WIELOZADANIOWY, KONWEKCYJNO - PAROWY LAINOX SAPIENS 071 - 7XGN 1/1- gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX COMPACT NABOO 026 - 6XGN 2/3 COE026R GRAFEN- gotowanie interaktywne- 7 cala wyświetlacz- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
PIEC ELEKTRYCZNY KONWEKCYJNO-PAROWY FAGOR ADVANCE CONCEPTMożliwość pracy w trybach konwekcji, pary, combi i regeneracji.· Posiada funkcję „Cool-Down”, nawilżacz i funkcję temperaturową z sondą rdzeniową.· System diagnostyki serwisowej, dzięki któremu bez usuwania jakichkolwiek paneli zewnętrznych, użytkownikmoże sprawdzić poprawne działanie wszystkich...
PODSTAWA POD PIEC 511 - RED FOX podstawa wykonana z stali nierdzewnej z prowadnicami
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 5xGN 2/3 RED FOX EPM 0523 Eelektro-mechaniczne sterowane manualne ustawianie parametrów tryby pracy: gotowanie w parze, pieczenie, funkcja kombi zakres temperatur: 50 - 280 °C elektrozawór timer dwie prędkości wentylatora nawilżanie komory oświetlenie komory
Garownik 16 półek DELI PROOFER 16-M RM GASTRO■ urządzenie można piętrować z piecami konwekcyjno-parowymi RM Retigo Vision 611 i 1011 oraz Deli Master■ garownik DeliProofer 16-M może funkcjonować jako samodzielne urządzenie■ sterowanie przez własny panel■ konserwacja jest łatwa, a koszty eksploatacji minimalne■ pojemność wynosi 16 blach 600 x 400
Piec konwekcyjno - parowy Millenial Smart Bakery 4 x 600 x 400 elektryczny, sterowany pokrętłami MKF464S HENDI - Panel sterowania składa się z 3 pokręteł: 1. Regulacja czasu w zakresie od 10 do 120 minut lub praca NON-STOP2. Regulacja temperatury w zakresie od 100°C do 275°C3. 5-stopniowa regulacja zaparowania komory
Piec konwekcyjno - parowy Millenial 5 x GN 1/1 elektryczny zpokrętłami MKF511S HENDI- Panel sterowania składa sie z 3 pokręteł: 1. Regulacja czasu w zakresie od 10 do 120 minut lub praca NON-STOP 2. Regulacja temperatury w zakresie od 100°C do 275°C 3. 5-stopniowa regulacja zaparowania komory więcej info poniżej
Piec konwekcyjno-parowy - dla cukierni , piekarni - LAINOX AROMA NABOO 064 - 6 x 600x400 mm AREN064R GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy dla cukierni, piekarni LAINOX AROMA SAPIENS 064 - 6x600x400 mm ARES064R GRAFEN- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,
Piece konwekcyjno-parowe serii PK firmy KROMET - wszechstronne urządzenia umożliwiające prowadzenie procesu obróbki termicznej w bezpiecznych i higienicznych warunkach. Zastosowanie innowacyjnych rozwiązań technicznych gwarantują doskonałe rezultaty we wszystkich rodzajach obróbki termicznej,począwszy od pieczenia, poprzez smażenie, grillowanie, duszenie,...
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE O 623 i z myciem iniekcyjny- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO ORANGE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 623 i - Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 5X GN 2/3 - ELEKTRYCZNY - STEROWANIE ELEKTRONICZNE-idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach - do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw...
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX SAPIENS 101 - 10XGN 1/1 SAEV101R GRAFEN- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX COMPACT NABOO 061 - 6XGN 1/1 COEN061R GRAFEN- gotowanie interaktywne- 7 cala wyświetlacz- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
PIEC ELEKTRYCZNY KONWEKCYJNO-PAROWY FAGOR ADVANCE CONCEPTMożliwość pracy w trybach konwekcji, pary, combi i regeneracji.· Posiada funkcję „Cool-Down”, nawilżacz i funkcję temperaturową z sondą rdzeniową.· System diagnostyki serwisowej, dzięki któremu bez usuwania jakichkolwiek paneli zewnętrznych, użytkownikmoże sprawdzić poprawne działanie wszystkich...
PODSTAWA POD PIEC 711 - RED FOXpodstawa wykonana z stali nierdzewnej z prowadnicami
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 5xGN 1/1 RED FOX EPM 0511 Eelektro-mechaniczne sterowane manualne ustawianie parametrów tryby pracy: gotowanie w parze, pieczenie, funkcja kombi zakres temperatur: 50 - 280 °C elektrozawór timer dwie prędkości wentylatora nawilżanie komory oświetlenie komory
Piec konwekcyjno-parowy - elektryczny LAINOX NABOO 101 - 10xGN 1/1 GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne terowanie temperatura w komorzae- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki...
Piec konwekcyjno - parowy Millenial Smart Bakery 6 x 600 x 400 elektryczny, sterowany pokrętłami MKF664S HENDI- Panel sterowania składa się z 3 pokręteł: 1. Regulacja czasu w zakresie od 10 do 120 minut lub praca NON-STOP 2. Regulacja temperatury w zakresie od 100°C do 275°C 3. 5-stopniowa regulacja zaparowania komory
Piec konwekcyjno - parowy Millenial 7 x GN 1/1 elektryczny z pokrętłami MKF711S HENDI - Panel sterowania składa sie z 3 pokręteł: 1. Regulacja czasu w zakresie od 10 do 120 minut lub praca NON-STOP 2. Regulacja temperatury w zakresie od 100°C do 275°C 3. 5-stopniowa regulacja zaparowania komory
Dzięki działaniu pary posiłki przygotowywane w piecach zachowują swoje wartości odżywcze, a także są zdrowsze, ponieważ nie są smażone na tłuszczu. Zmieniają się także ich walory smakowe – posiłki przygotowywane w piecu konwekcyjno-parowym elektrycznym są pieczone lub smażone równomiernie: jest to możliwe dzięki optymalnemu rozprowadzania ciepła oraz specjalnej sondzie, która kontroluje temperaturę przyrządzania dania w środku.
Piec gastronomiczny jest skonstruowany w taki sposób, żeby można go było łatwo utrzymać w czystości. Oprócz tego producenci dokładają wszelkich starań, żeby urządzenia można było łatwo i szybko poddać serwisowi. Prosty montaż i solidne wykonanie dodatkowo podnoszą jakość i wytrzymałość tego typu urządzeń.
Nasza hurtownia gastronomiczna oferuje różne modele pieców, które umożliwiają pieczenie, smażenie, gotowanie, blanszowanie, duszenie, a nawet regenerację potraw. Większość modeli zapewnia możliwość przygotowania dań na ustawieniach systemowych (wgranych w pamięć pieca), ale istnieje opcja obróbki termicznej według indywidualnie dobranych ustawień.
W naszej ofercie znajdziesz wyłącznie piece konwekcyjno-parowe najwyższej jakości, wykonane ze stali nierdzewnej.
W asortymencie znajdują się urządzenia:
Retigo,
Red Fox,
Hendi,
Fagor,
Unox-Stalgast,
Kromet,
Lainox,
MBM,
Revolution.
Serdecznie zapraszamy do zakupów wszystkie osoby, którym zależy nie tylko na jakości adekwatnej do ceny, ale dla których liczy się szybka i profesjonalna obsługa oraz błyskawiczna realizacja zlecenia.