Katalog
Ładowanie...
Piec konwekcyjno-parowy gazowy to jedno z podstawowych urządzeń w profesjonalnej kuchni. Wybór tego urządzenia nie jest prosty, jednak dzięki naszej rozbudowanej ofercie będziesz miał szansę wybrać najlepszy dla siebie sprzęt. W naszym asortymencie znajdziesz wyłącznie piece konwekcyjno-parowe gazowe najwyższej jakości, wykonane w większości przypadków ze stali nierdzewnej. Dzięki temu bez problemu dopasujesz urządzenie bezpośrednio do swoich potrzeb. Każdy piec gazowy gastronomiczny wykonany jest starannie, z uwzględnieniem potrzeb i wymagań największych restauracji.
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE 0 611ign iniekcyjny z myciem- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 611 ig - Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX SAPIENS 071 - 7XGN 1/1 SAGV071R GRAFEN- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR
Piec konwekcyjno-parowy - gazoway LAINOX NABOO 071 - 7xGN 1/1 GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne terowanie temperatura w komorzae- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki...
Piec konwekcyjno-parowy - dla cukierni , piekarni - LAINOX AROMA NABOO 064 - 6 x 600x400 mm ARGN064R GRAFEN - GAZOWY - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy dla cukierni, piekarni LAINOX AROMA SAPIENS 064 - 6x600x400 mm ARGS064R GRAFEN - GAZ- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE 0 611ig iniekcyjny z myciem- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 1011 ig iniekcyjny gazowy z myciem- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie...
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX SAPIENS 101 - 10XGN 1/1 SAGV101R GRAFEN- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,
Piec konwekcyjno-parowy - gazowy LAINOX NABOO 101 - 10xGN 1/1 GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne terowanie temperatura w komorzae- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki...
Piec konwekcyjno-parowy - dla cukierni , piekarni - LAINOX AROMA NABOO 084 - 8 x 600x400 mm ARGN084R GRAFEN - GAZOWY - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy dla cukierni, piekarni LAINOX AROMA SAPIENS 084 - 8x600x400 mm ARGS084R GRAFEN - GAZ- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE 0 1011ign iniekcyjny gazowy z myciem - Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie...
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 2011 ig - Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX SAPIENS072 - 7XGN 2/1 lub 14 x GN 1/1 SAGV072R GRAFEN- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,
Piec konwekcyjno-parowy - gazowy LAINOX NABOO 072 - 7xGN 2/1 lub 14 x GN 1/1 GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne terowanie temperatura w komorzae- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX AROMA NABOO 144 - 8 x 600x400 + 6 x 600x400 mm ARGN144R GRAFEN- system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy dla cukierni, piekarni LAINOX AROMA SAPIENS 144 - 8x600x400 + 6x600x400 mm ARGS144R GRAFEN - GAZ- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED,...
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE 0 1011ig iniekcyjny gazowy z myciem- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie...
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX SAPIENS102 - 10XGN 2/1 lub 20 x GN 1/1 SAGV102R GRAFEN- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR
Piec konwekcyjno-parowy - gazowy LAINOX NABOO 102 - 10xGN 2/1 lub 20 x GN 1/1 GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne terowanie temperatura w komorzae- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX AROMA NABOO 154 - 15 x 600x400 mm ARGN154R GRAFEN- system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Jeżeli Twoja restauracja trudni się wydawaniem bardziej skomplikowanych dań niż zapiekanki czy pizza, to piec konwekcyjno-parowy gazowy będzie dobrym wyborem. W rękach profesjonalisty piece gazowe gastronomiczne dają ogromne możliwości. Dodatkowo umożliwiają one przygotowanie większej ilości dań naraz (również tych, które wymagają delikatnej obróbki termicznej, jak np. ryby).
Piec konwekcyjno-parowy gazowy pozwala na precyzyjne ustawienie temperatury, czasu, a także stopnia naparowania komory. W tego typu urządzeniach bez problemu można piec zarówno ciasto, jak i pieczywo czy bardziej skomplikowane dania, składające się z mięsa, delikatnych ryb czy warzyw. To właśnie uniwersalność sprawia, że piec gazowy gastronomiczny jest tak popularny w większości restauracji.
Zanim przymierzysz się do zakupu, weź pod uwagę wielkość komory urządzenia. Jeżeli codziennie Twoi kucharze przygotowują dużą liczbę zamówień, wybierz piec o średniej lub dużej wielkości. Z kolei gdy nie ma u Ciebie aż takiego ruchu, możesz postawić na mniejszy sprzęt. Pamiętaj jednak, że piec gazowy gastronomiczny to urządzenie, które w zamyśle ma Ci służyć przez lata, dlatego zanim go kupisz, upewnij się, że na pewno spełnia on wszystkie Twoje oczekiwania.
W naszym asortymencie znajdują się urządzenia:
Retigo,
Fagor,
Stalgast,
Unox,
Hendi,
Lainox.
Zadbaj o wyposażenie swojej kuchni w narzędzia i akcesoria gastronomiczne najwyższej jakości! Sprawdź, co oferuje nasza hurtownia gastronomiczna i zamów piece konwekcyjno-parowe na gaz do swojego lokalu. Zapraszamy wszystkich, dla których liczy się jakość, adekwatna cena, szybka i profesjonalna obsługa oraz błyskawiczna realizacja zlecenia. Dzięki ponad 20 letniemu doświadczeniu w branży zapewniamy pełne doradztwo w zakresie wyboru najbardziej odpowiedniego urządzenia do Państwa potrzeb.