Katalog
Ładowanie...
KOMORA ROZROSTU SUROWEGO CIASTA - HENDI - 12X600X400 MM - Pasuje do pieców konwekcyjno-parowych HENDI NANO: 223239 i 223246 - Pojemność komory 12 blach 600x400 mm lub 12x GN 1/1 - Odległość między prowadnicami 75 mm WIĘCEJ INFO PONIŻEJ
Komora rozrostu 8x600x400 - sterowanie manualne HENDI 225967 - Pasuje do pieców 225516, 225523, 225059 - Pojemność komory 8 blach x 600x400 - Odległość między prowadnicami 70 mm - Wymiary zewnętrzne 795x655x(H)835 mm - Termostat elektromechaniczny +30°C do +60°C - Nawilżanie - nie - Waga 43,6 kg
KOMORA FERMENTACYJNA, -5°C - +35°C, 18X 600X400Przeznaczona dla piekarni, cukierni lub pizzerii Urządzenie stwarza odpowiednie i stabilne warunki temperatury, wilgotności i cyrkulacji powietrza dla produktów, które przechodzą proces garowania (wyrastania) i dojrzewania Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304 (18/10) łatwa w utrzymaniu czystości
Komora fermentacyjna / Komora rozrostu -18stC- +35stC 18x 600x400 FLFT701B HENDIPrzeznaczona dla piekarni, cukierni lub pizzerii Urządzenie stwarza odpowiednie i stabilne warunki temperatury, wilgotności i cyrkulacji powietrza dla produktów, które przechodzą proces garowania (wyrastania) i dojrzewania Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304 (18/10) łatwa...
Komora fermentacyjna / Komora rozrostu -5stC- +35stC 19x 600x800 / 38x 600x400 FLFT901N HENDIPrzeznaczona dla piekarni, cukierni lub pizzerii Urządzenie stwarza odpowiednie i stabilne warunki temperatury, wilgotności i cyrkulacji powietrza dla produktów, które przechodzą proces garowania (wyrastania) i dojrzewania Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304...
Komora fermentacyjna / Komora rozrostu -18stC- +35stC 19x 600x800 / 38x 600x400 FLFT901N HENDIPrzeznaczona dla piekarni, cukierni lub pizzerii Urządzenie stwarza odpowiednie i stabilne warunki temperatury, wilgotności i cyrkulacji powietrza dla produktów, które przechodzą proces garowania (wyrastania) i dojrzewania Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304...