Katalog
Ładowanie...
Prowadzisz włoską restaurację? Odpowiednie wyposażenie pizzerii to podstawa sukcesu każdego biznesu! Nasz sklep internetowy od lat dostarcza akcesoria do pizzerii w całej Polsce! Oferujemy najróżniejsze urządzenia i sprzęt do pizzy, które sprawią, że serwowane dania będą jeszcze smaczniejsze. Zaufaj specjalistom i już teraz zamów profesjonalne wyposażenie do Twojej pizzerii.
Podkategorie
Koniec z nieapetyczną pizzą przyklejoną do kartona. Idealnie opracowana podkładka dystansowa do transportu pizzy Wykonana z polipropylenu ( do kontaktu z żywnością ) Wymiary: 35 (h) mm Opakowanie: 500 szt
TORBA DO TRANSPORTOWANIA PIZZY W KARTONACH 35X35 CM Opakowania termoizolacyjne Hendi pozwolą zaoszczędzić czas i pieniądze jak i poprawić jakość Państwa usług. Produkt dotrze do klienta gorący i zachowa walory smakowe.- pojemność 4 kartony - karton 350x350 mm
BLACHA DO PIZZY wykonana z niebieskiej stali, idealna do równego wypieku pizzy - średnica (mm): 200 - wysokość (mm): 25
SIATKA DO PIZZY - wykonana z aluminium, solidna konstrukcja - idealna do równego wypieku pizzy - śr. 230 mm
DESKA POD PIZZĘ 300 mm - HENDI 505540 - wykonana z surowego drewna bukowego - zagłębienia ułatwiają krojenie na 6 równych części
ŁOPATA DO PIZZY HENDI - drewniana rączka, aluminiowa łopata
PIECYK DO PIZZY ELEKTRYCZNY HENDI 220306 - wykonanie ze stali nierdzewnej - grzałki w komorze pieca ( góra i dół ) - taca na pizze o średnicy do 30 cm - timer do 15 minut , włącznik - taca na okruchy w zestawie - odpowiedni do pizzy mrożonej
STÓŁ CHŁODNICZY Z BLATEM GRANITOWYM DO PIZZY 3 DRZWIOWY Z AGREGATEM DOLNYM ORAZ CHŁODNICZĄ NADSTAWKA NA POJEMNIKI GN- wewnętrzna, zewnętrzna obudowa wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej- zewnętrzna tylna ściana wykonana ze stali galwanizowanej- stół wyposażony w chłodzenie statyczne - nadstawka chłodnicza wyposażona w chłodzenie statyczne-...
MIESIARKA SPIRALNA Z STAŁĄ DZIEŻĄ 48L= - HENDI 226476- wykonanie ze wysokiej jakości stali lakierowanej na biało- dzieża , pokrywa , spirala wykonane z stali nierdzewnej- stała głowica i dzieża- posiada 4 kółka ( 2 z hamulcem )
MIKSER SPIRALNY - RED FOX HTF 7 - profesjonalny mikser spiralny do ciężkiego ciasta (pizza, pierogi)- stała głowica i dzieża- uchylna chromowana siatka zabezpieczająca- obudowa wykonana z stali nierdzewnej- obudowa wykonana z stali lakierowanej- dzieża oraz spirala wykonana z stali nierdzewnej
URZĄDZENIE DO TARCIA TWARDYCH SERÓW I BUŁKI TARTEJ - HENDI - idealny do użytku w restauracjach, hotelach i pizzeriach - funkcjonalne i praktyczne , stabilna konstrukcja- mimo małych gabarytów posiada dużą wydajność- idealny do tarcia parmezanu i innych twardych serów- silnik z zabezpieczeniem przed przeciążeniem- wyposażone w pojemnik na starty ser o poj...
PIEC DO PIZZY 1- POZIOMOWY RED FOX - regulacja dolnej i górnej grzałki do 450oC- wzmocniona konstrukcja drzwi- specjalna izolacja- front nierdzewny, ściany boczne lakierowane- termometr komory- oświetlenie wnętrza- wentylowane płyty szamotowe - powiększona komora - maksymalny wymiar przy 35 cm - kominek do usuwania nadmiaru wilgoci
PIEC DO PIZZY JEDNOPOZIOMOWY RM GASTRO P-4- płyty szamotowe góra i dół - komora wykonana w całości z stali nierdzewnej - ochrona przeciw stratom ciepła wewnątrz komory- regulowane odprowadzanie pary - w standardzie cyfrowy termometr
MIKSER SPIRALNY HTS-15 - RM GASTRO - profesjonalny mikser spiralny do ciężkiego ciasta (pizza, pierogi)- wyjmowana dzieża- unoszone ramię- obudowa wykonana z stali lakierowanej- dzieża oraz spirala wykonana z stali nierdzewnej
WAŁKOWNICA ELEKTRYCZNA DO PIZZY - DL-30 RM GASTRO- średnica pizzy 14-30 cm- waga pizzy : 80-210g- wykonanie nierdzewne - górny wałek ułożony skośnie
Talerz do pizzy Speciale biały śr. 280 mm HENDI 774830
Miksery planetarne wolnostojące – seria BE - 10 pojemność dzieży 10 l SAMMIC-HENDI 1500210Profesjonalne miksery do przygotowania:ciasta na chleb, bułki, pierogi, do ubijania białek jaj na suflety, bezy, do mieszania różnych sosów, majonezów mieszanek z mięsa mielonego,,,
TORBA DO TRANSPORTOWANIA KARTONÓW Z PIZZĄ 450X450 MMOpakowania termoizolacyjne Hendi pozwolą zaoszczędzić czas i pieniądze jak i poprawić jakość Państwa usług. Produkt dotrze do klienta gorący i zachowa walory smakowe.- pojemność 4 kartony - karton 450x450 mm
BLACHA DO PIZZY wykonana ze stali niebieskiej, idealna do równego wypieku pizzy- średnica (mm): 240 - wysokość (mm): 25
SIATKA DO PIZZY - wykonana z aluminium, solidna konstrukcja - idealna do równego wypieku pizzy - śr. 280 mm
ŁOPATA DO PIZZY - wykonana z aluminium, drewniany uchwyt
CHWYTAK DO BLACH - wykonany z niklowanej stali - pasuje do wszystkich typów - dł. 190 mm
Piec do pizzy BASIC 2/40 HENDI 226872 HENDI - front wykonany z stali nierdzewnej - obudowa ze stali malowana na czarno - izolacja z wełny mineralnej - dno komory wyłożone szamotem - grzałki w każdej komorze ( góra i dół ) - regulacja temperatury grzałek za pośrednictwem termostatów ( każda grzałka osobny termostat ) - komora o wymiarach 2 x 410x360x90 mm...
MIESIARKA SPIRALNA Z WYJMOWANĄ DZIEŻĄ 48=- HENDI 226483- wykonanie ze wysokiej jakości stali lakierowanej na biało- dzieża , pokrywa , spirala wykonane z stali nierdzewnej- unoszona głowica i dzieża- posiada 4 kółka ( 2 z hamulcem )
MIKSER SPIRALNY HTF-10 - RED FOX - profesjonalny mikser spiralny do ciężkiego ciasta (pizza, pierogi)- stała głowica i dzieża- uchylna chromowana siatka zabezpieczająca- obudowa wykonana z stali nierdzewnej- obudowa wykonana z stali lakierowanej- dzieża oraz spirala wykonana z stali nierdzewnej
PIEC DO PIZZY 1- POZIOMOWY RED FOX - regulacja dolnej i górnej grzałki do 450oC- wzmocniona konstrukcja drzwi- specjalna izolacja- front nierdzewny, ściany boczne lakierowane- termometr komory- oświetlenie wnętrza- wentylowane płyty szamotowe - powiększona komora - maksymalny wymiar przy 35 cm - kominek do usuwania nadmiaru wilgoci
PIEC DO PIZZY JEDNOPOZIOMOWY RM GASTRO P-6- płyty szamotowe góra i dół - grzałka 3xgóra, 3xdół- komora wykonana w całości z stali nierdzewnej - ochrona przeciw stratom ciepła wewnątrz komory- regulowane odprowadzanie pary - w standardzie cyfrowy termometr
MIKSER SPIRALNY HTS-20 - RM GASTRO - profesjonalny mikser spiralny do ciężkiego ciasta (pizza, pierogi)- wyjmowana dzieża- unoszone ramię- obudowa wykonana z stali lakierowanej- dzieża oraz spirala wykonana z stali nierdzewnej
WAŁKOWNICA ELEKTRYCZNA DO PIZZY - DL-40 RM GASTRO- średnica pizzy 14-40 cm- waga pizzy : 80-400g- wykonanie nierdzewne - górny wałek ułożony skośnie
Podstawowym sprzętem w każdej pizzerii jest profesjonalny piec do pizzy. W naszym sklepie znajdziesz idealny piec do Twojej restauracji. W mniejszych lokalach doskonale sprawdzą się jednopoziomowe piece - niewielkie, lecz bardzo wydajne, gwarantujące równomierny wypiek. Szeroka oferta hurtowni gastronomicznej Eva-Tec obejmuje również dwupoziomowe piece - idealne do dużych restauracji, pizzerii
Oczywiście piec to tylko jeden z elementów wyposażenia pizzerii. W żadnym lokalu nie może zabraknąć mikserów spiralnych, wałkownic czy stołu chłodniczego do pizzy. Kolejnym niezastąpionym sprzętem w pizzerii są maszynki do makaronu - w końcu spaghetti czy lasagne to równie popularne dania, co pizza. Ponadto nasza hurtownia gastronomiczna dysponuje dziesiątkami drobnych, lecz bardzo ważnych akcesoriów do przyrządzania pizzy. Oferujemy m.in.:
blachy do pizzy,
siatki do pizzy,
deski do serwowania,
łopatki,
chwytaki do blach
łopaty do pizzy
szczotki do czyszczenia pieca.
Jeżeli prowadzisz restaurację z opcją dowozu, to na pewno ucieszy Cię fakt, że wśród naszych sprzętów po pizzerii znajdują się torby termoizolacyjne i podkładki dystansowe do transportu pizzy.
Nasza hurtownia od lat zaopatruje restauratorów z całej Polski. U nas kupisz najlepsze wyposażenie pizzerii w doskonałych cenach - mamy produkty na każdy budżet! Oferujemy:
Dlaczego warto zdecydować się na wyposażenie pizzerii w Eva-Tec? Produkty z naszej oferty online wyróżniają się najwyższą jakością - tylko u nas kupisz maszyny światowej klasy producentów:RM Gastro,, ASBER, HENDI, Moretti Forni, PRISMAFOOD, RedFox, czy Stalgast. Prezentowane sprzęty to gwarancja doskonałej jakości i niezawodnej pracy przez długie lata.