KM20 MAGA
Nowe produkty
Kotleciarka do mięsa KM20 - profesjonalne urządzenie do ugniatania i zmiękczania mięsa.
Zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w cateringu.
Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości i bezpieczeństwa użytkowania.
więcej info poniżej
Produkt niedostępny
Przybliżona data dostawy:
Kotleciarka do mięsa KM20 - profesjonalne urządzenie do ugniatania i zmiękczania mięsa.
Zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w cateringu.
Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości i bezpieczeństwa użytkowania.
Wysokie położenie otworu wlotowego zabezpiecza przed dotknięciem obracających się noży na wałkach.
Zastosowanie polerowanej obudowy o regularnych kształtach sprawia, że urządzenie jest bardzo łatwe w czyszczeniu.
Odpowiednia wysokość wylotu umożliwia zastosowanie naczyń gastronomicznych i poprawia komfort użytkowania.
Wykończenie
Obudowa napędu wykonana ze stali nierdzewnej.
Obudowa modułu kotleciarki wykonana z aluminium anodowanego.
Zestaw tnący
Segmenty ugniatające wykonane ze stali nierdzewnej.
Cechy urządzenia
Łatwo demontowalna obudowa modułu wraz z zestawem wałków ugniatających,
Łatwość czyszczenia obudowy urządzenia, Stalowa przekładnia zębata smarowana smarem
półpłynnym.
Model KM20 dane techniczne:
Wymiary gabarytowe 650 x 244 x 440(H)mm
Rozstaw nóżek 377 x 244mm
Obroty wałków nacinających 150obr/min
Stopień ochrony IP33
Poziom hałasu ≤ 75dB
Zasilanie 230V 50Hz 1 faza
Moc 750W
Waga (ciężar netto) 27kg
Wymiary kartonu
Model