sale-offer
sale-offer1

Urządzenia Sous Vide do gotowania w niskiej temperaturze

Jest 12 produktów

Metoda gotowania w niskiej temperaturze wymaga odpowiedniego sprzętu gastronomicznego, dlatego proponujemy profesjonalne urządzenia sous vide, które sprawdzą się w restauracjach i lokalach gastronomicznych. Wykonany z wysokiej jakości materiałów sprzęt do sous-vide bardzo posiada precyzyjny termostat, który pozwala uzyskać odpowiedni poziom ugotowania potrawy. Wyposażenie to ważny element każdej gastronomii, dlatego warto postawić na najlepszej jakości urządzenia!

1 - 12 z 12
1 - 12 z 12

Urządzenia sous vide najlepszych marek

W naszej ofercie znajdują się urządzenia sous vide o różnej pojemności, które pochodzą od najlepszych marek, w tym HENDI, Poly Science, Sammic, Grant. Dodatkowo oferujemy przenośny cyrkulator zanurzeniowy z wygodnym podświetlaczem oraz głowice z ergonomiczną rączką, które można zanurzyć w pojemniku lub garnku, a także wanny do sous vide. Naszym klientom oferujemy atrakcyjne ceny oraz najwyższą jakość urządzeń do gotowania próżniowego. Wyposażenie to ważny element każdej gastronomii, dlatego warto postawić na najlepszej jakości sprzęt! W razie pytań dotyczących produktów, zapraszamy do kontaktu mailowego lub telefonicznego.

Smaczne potrawy dzięki urządzeniom sous vide

Jesteś właścicielem punktu gastronomicznego i zależy Ci na przygotowaniu smacznych potraw w krótkim czasie? Proponowane przez nas maszyny sous vide Ci to umożliwią! Hurtownia gastronomiczna EVA-TEC oferuje profesjonalne urządzenia, z których korzysta wiele lokali. Można u nas zamówić m.in. wyposażenie cateringu, pizzerii czy kebaba. Bez dobrego sprzętu punkt gastronomiczny nie może prawidłowo funkcjonować! Urządzenia do przygotowywania potraw mają wpływ zarówno na smak jedzenia, jak i szybkość pracy. Zachęcamy, by dokładniej zapoznać się z naszymi produktami. Zamów nasze sous vide urządzenia lub inny sprzęt i przekonaj się o najlepszej jakości, jaką proponujemy!