Katalog
Ładowanie...
Metoda gotowania w niskiej temperaturze wymaga odpowiedniego sprzętu gastronomicznego, dlatego proponujemy profesjonalne urządzenia sous vide, które sprawdzą się w restauracjach i lokalach gastronomicznych. Wykonany z wysokiej jakości materiałów sprzęt do sous-vide bardzo posiada precyzyjny termostat, który pozwala uzyskać odpowiedni poziom ugotowania potrawy. Wyposażenie to ważny element każdej gastronomii, dlatego warto postawić na najlepszej jakości urządzenia!
URZĄDZENIE SOUS-VIDE 20L HENDI - sposób przygotowania posiłków w których jedzenie jest próżniowo pakowane w plastikowe worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze- odpowiednie do przygotowywania dań po godzinach największego ruchu w restauracji- precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury między 45oC do 95oC- obudowa wykonana w całości z...
URZĄDZENIE SOUS-VIDE GN 2/3 HENDI - obudowa wykonana z stali nierdzewnej- w zestawie separator, 4 przekładki z stali nierdzewnej - termostat z możliwością regulacji temperatury w zakresie od 45 do 90oC- zamontowane uchwyty do transportu i kranik spustowy w zestawie- możliwe szczelne zamykanie stosując pokrywkę z silikonową uszczelką
PRZENOŚNA GŁOWICA SMART VIDE 4 SOUS-VIDE SAMMIC EUROGAST - przenośna, lekka, z ergonomiczną rączką przenośna głowica do innowacyjnego gotowania metodą sous-vide- dzięki małym gabarytom możliwe jest swobodne przenoszenie z naczynia do naczynia- zakres pracy urządzenia pomiędzy 5a59oC- możliwa regulacja długości cyklu pomiędzy 1a 99h z dokładnością co do...
PRZENOŚNA GŁOWICA SMART VIDE 6 SOUS-VIDE SAMMIC EUROGAST - przenośna, lekka, z ergonomiczną rączką przenośna głowica do innowacyjnego gotowania metodą sous-vide- dzięki małym gabarytom możliwe jest swobodne przenoszenie z naczynia do naczynia- zakres pracy urządzenia pomiędzy 5a59oC- możliwa regulacja długości cyklu pomiędzy 1a 99h z dokładnością co do...
PRZENOŚNA GŁOWICA SMART VIDE 8 SOUS-VIDE SAMMIC EUROGAST - przenośna, lekka, z ergonomiczną rączką przenośna głowica do innowacyjnego gotowania metodą sous-vide- dzięki małym gabarytom możliwe jest swobodne przenoszenie z naczynia do naczynia- zakres pracy urządzenia pomiędzy 5a59oC- możliwa regulacja długości cyklu pomiędzy 1a 99h z dokładnością co do...
PRZENOŚNA GŁOWICA SMART VIDE 8 plus SOUS-VIDE SAMMIC EUROGAST - przenośna, lekka, z ergonomiczną rączką przenośna głowica do innowacyjnego gotowania metodą sous-vide- dzięki małym gabarytom możliwe jest swobodne przenoszenie z naczynia do naczynia- zakres pracy urządzenia pomiędzy 5a59oC- możliwa regulacja długości cyklu pomiędzy 1a 99h z dokładnością...
WANNA DO SUOS-VIDE SVC SAMMIC EUROGAST- możliwość zakupu wanny do sous-vide o różnych pojemnościach- zakres regulacji temperatury 5-99oC- czułość termostatu :± 0,2oC / ±0,1oC- wszystkie urządzenia posiadają zakres regulacji czas od 1 min do 99H z dokładnością co do 1 min.
WANNA DO SUOS-VIDE SVC-28 SAMMIC EUROGAST- możliwość zakupu wanny do sous-vide o różnych pojemnościach- zakres regulacji temperatury 5-99oC- czułość termostatu :± 0,2oC / ±0,1oC- wszystkie urządzenia posiadają zakres regulacji czas od 1 min do 99H z dokładnością co do 1 min.
WANNA DO SUOS-VIDE SVC-4/22d SAMMIC EUROGAST- możliwość zakupu wanny do sous-vide o różnych pojemnościach- zakres regulacji temperatury 5-99oC- czułość termostatu :± 0,2oC / ±0,1oC- wszystkie urządzenia posiadają zakres regulacji czas od 1 min do 99H z dokładnością co do 1 min.
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous-vide SmartVide 5 - kod 118010 - BEZPIECZEŃSTWO HCCAP - GWARANCJA RÓWNOMIERNEJ TEMPERATURY W CAŁYM POJEMNIKU - LEPSZA KONTROLA PROCESU GOTOWANIA=PRECYZYJNY SYSTEM KONTROLI TEMPERATURY Z DOKŁADNOŚCIĄ DO 0,01 ST.- 3 TRYBY PRACY Z TIMEREM - TRWAŁOŚĆ I WYDAJNOŚĆ- WYTRZYMAŁOŚĆ I SOLIDNOŚĆ NIEZWYKLE PROSTA OBSŁUGA -...
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous-vide SmartVide 9 - kod 1180140 HENDI- GWARANCJA RÓWNOMIERNEJ TEMPERATURY W CAŁYM POJEMNIKU - LEPSZA KONTROLA PROCESU GOTOWANIA - PRECYZYJNY SYSTEM KONTROLI TEMPERATURY Z DOKŁADNOŚCIĄ DO 0,01 ST.- BARDZO KRÓTKI CZAS BEZPOŚREDNIEGO NADZORU - 3 TRYBY PRACY Z TIMEREM - TRWAŁOŚĆ I WYDAJNOŚĆ - WYTRZYMAŁOŚĆ I SOLIDNOŚĆ
CYRKULATOR ZANURZENIOWY DO GOTOWANIA SOUS-VIDE "SMARTVIDE 7" 1180120 HENDI - BEZPIECZEŃSTWO HACCP - GWARANCJA RÓWNOMIERNEJ TEMPERATURY W CAŁYM POJEMNIKU - LEPSZA KONTROLA PROCESU GOTOWANIA - PRECYZYJNY SYSTEM KONTROLI TEMPERATURY Z DOKŁADNOŚCIĄ DO 0,01 ST.- BARDZO KRÓTKI CZAS BEZPOŚREDNIEGO NADZORU- 3 TRYBY PRACY Z TIMEREM- TRWAŁOŚĆ I WYDAJNOŚĆ
W naszej ofercie znajdują się urządzenia sous vide o różnej pojemności, które pochodzą od najlepszych marek, w tym HENDI, Poly Science, Sammic, Grant. Dodatkowo oferujemy przenośny cyrkulator zanurzeniowy z wygodnym podświetlaczem oraz głowice z ergonomiczną rączką, które można zanurzyć w pojemniku lub garnku, a także wanny do sous vide. Naszym klientom oferujemy atrakcyjne ceny oraz najwyższą jakość urządzeń do gotowania próżniowego. Wyposażenie to ważny element każdej gastronomii, dlatego warto postawić na najlepszej jakości sprzęt! W razie pytań dotyczących produktów, zapraszamy do kontaktu mailowego lub telefonicznego.
Jesteś właścicielem punktu gastronomicznego i zależy Ci na przygotowaniu smacznych potraw w krótkim czasie? Proponowane przez nas maszyny sous vide Ci to umożliwią! Hurtownia gastronomiczna EVA-TEC oferuje profesjonalne urządzenia, z których korzysta wiele lokali. Można u nas zamówić m.in. wyposażenie cateringu, pizzerii czy kebaba. Bez dobrego sprzętu punkt gastronomiczny nie może prawidłowo funkcjonować! Urządzenia do przygotowywania potraw mają wpływ zarówno na smak jedzenia, jak i szybkość pracy. Zachęcamy, by dokładniej zapoznać się z naszymi produktami. Zamów nasze sous vide urządzenia lub inny sprzęt i przekonaj się o najlepszej jakości, jaką proponujemy!