Katalog
Ładowanie...
Kostkarka HENDI KITCHEN LINE 12-...
Kotleciarki do mięsa dostępne w asortymencie sklepu gastronomicznego Eva-Tec to profesjonalne urządzenia niezbędne w restauracjach i zakładach mięsnych. Dzięki ich zastosowaniu mięso jest odpowiednio kruche, soczyste, pełne smaku i aromatu. Produkty poddane odpowiedniemu przygotowaniu, jakie zapewnia nacinarka, wymagają krótszego czasu poświęconego na obróbkę termiczną, niż tradycyjnie przygotowane mięso. Dzięki temu nasze maszynki do rozbijania mięsa pozwalają zaoszczędzić energię elektryczną, ale i skutecznie wpływają na zwiększenie wydajności pracy. Nacinarki gastronomiczne wyróżniają się dużą mocą, umożliwiając przygotowanie wielu porcji w krótkim czasie. Elektryczne maszynki przystosowane są do różnego rodzaju mięsa, są łatwe w obsłudze i wygodne w czyszczeniu. Oferowana przez nas prasa do rozbijania mięsa pozwala w krótkim czasie rozbić porcję mięsa, uzyskując efekt rozbijania tłuczkiem, jednak w dużo krótszym czasie oraz zachowując większą soczystość mięsa. Kotleciarki gastronomiczne zostały wykonane z wysokiej jakości materiałów, zapewniając długotrwałe użytkowanie i komfortową pracę. Oferujemy nacinarki do mięsa oraz pozostałe wyposażenie gastronomiczne od sprawdzonych producentów, dostępne w konkurencyjnych cenach.
Kotleciarka VEL / Nacinarka do mięsa- Polecana do sklepów mięsnych, małych i średnich zakładów masarskich - kotleciarka z 2 wałkami każdy po 37 noży - wydajność do 400 szt./h - mięso po przejściu przez nacinarkę/ kotleciarkę staje się rozbite i posiada po nacinane włókna co zmniejsza czas marynowania i smażenia
Kotleciarka BIZERBA S111 bez wkładu - idealna do skracania czasu na podsmażanie, grilowania, marynowania - perfekcyjne zabezpieczenie, łatwa obsługa umożliwia szybką i bez wysiłku pracę - kotleciarce BIZERBA zmniejsza o 50% czas smażenia i marynowania UWAGA!!! Cena kotleciarki BIZERBA S111 jest ruchoma, uzależniona od kursu EURO !! Przed zakupem...
Kotleciarka, nacinarka, steker RM-ST11 - urządzenie przystosowane do pracy ciągłe - wydajność : ok.100kg/h - w zestawie przystawka do nacinania i rozgniatania mięsa - przystawka do nacinana 2 wałki po 28 noży - przystawka do zgniatania 2 wałki z tworzywa sztucznego
PRASA DO MIĘSA, KOTLECIARKA DO MIĘSA KOT- 1 - idealny sprzęt do dużych ilości rozbijanego mięsa - urządzenie gwarantuje identycznie rozbity kawałek mięsa - atutem pracy jest regulacja grubości rozbijanego mięsa od 0,5 do 30 mm - całość wykonana z stali nierdzewnej - wydajność ok 500 kawałków na godz
KOTLECIARKA ELEKTRYCZNAKotleciarka ma zastosowanie w: restauracji, sklepie mięsnym oraz w zakładach gastronomicznychMaksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 160x grubość 30 mmObudowa wykonana ze stali nierdzewnejW zestawie przystawka do zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego Prędkość zespołów noży zmiękczających 75 obr./minSilnik wyposażony w...
Przystawka do mięsa drobiowego 2 wałki ugniatające mięso wykonane z polipropylenu Długość wałka - 180 mmPrzystawka do mięsa na shoarmę Obudowa i noże wykonane z stali nierdzewnej 2 zestawy noży tnących na paski o szerokości 4 mm Długość wałka : 165 mm
Kotleciarka do mięsa KM27 MAGAProfesjonalne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsaWyposażone w zespół specjalnie ukształtowanych noży ze stali nierdzewnej wykonuje precyzyjne nacinanie mięsaUrządzenie ma zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w...
PRZYSTAWKA DO KOTLECIARKI HENDI - DRÓB – Obudowa i noże wykonane ze stali nierdzewnej – W zestawie 2 wałki ugniatające z polipropylenu – Długość wałka 180 mm
PRZYSTAWKA DO KOTLECIARKI HENDI - SHOARMA – Obudowa i noże wykonane ze stali nierdzewnej – W zestawie 2 wałki noży tnących na paski o szerokości 4 mm – Długość wałka 165 mm
Materiał: stal nierdzewna Ilość zębów: 36szt. Cena dotyczy 1 szt.
Wkład nacinający mięso Bizerba S 011
Wkład do kruszenia i spinania mięsa Bizerba S012
PRZYSTAWKI MIESZAJĄCE FARSZ - RAPTORPrzystawki mieszające farsz, solidne i wydajne, ze stali nierdzewnej.Stanowią dobre uzupełnienie przystawek RAPTOR nacinającej (kotleciarka) i mielącej (wilk). Klienci posiadający już kotleciarki RAPTOR mogą z łatwością rozbudować funkcjonalność maszyny. Poza tym, przystawki mieszającej można używać ręcznie (ma...
PRZYSTAWKI MIESZAJĄCE FARSZ - RAPTORPrzystawki mieszające farsz, solidne i wydajne, ze stali nierdzewnej.Stanowią dobre uzupełnienie przystawek RAPTOR nacinającej (kotleciarka) i mielącej (wilk). Klienci posiadający już kotleciarki RAPTOR mogą z łatwością rozbudować funkcjonalność maszyny. Poza tym, przystawki mieszającej można używać ręcznie (ma...
Kotleciarka do mięsa KM20 - profesjonalne urządzenie do ugniatania i zmiękczania mięsa. Zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w cateringu.Maszyna została przygotowana z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości i bezpieczeństwa użytkowania. więcej info poniżej
Kotleciarka do mięsa KM27 MAGA Profesjonalne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsaWyposażone w zespół specjalnie ukształtowanych noży ze stali nierdzewnej wykonuje precyzyjne nacinanie mięsaUrządzenie ma zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w...
Kotleciarka 900K PROFI LINE HENDI 513064 - Idealna do restauracji, dużych sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych - Obudowa silnika oraz wałki do zmiękczania mięsa wykonane ze stali nierdzewnej - Prędkość zespołu noży zmiękczających 600 000 cięć/min - Otwór wsadowy na mięso o wymiarach: 150x30 mm
Kotleciarka elektryczna VMCEL HENDI - VICTOR 843598 - Wydajność do 420 kotletów/bitek na godzinę - Maksymalna grubość surowego mięsa: 25 mm - Otwór wsadowy: 158x23 mm - Zespół dwóch wałków o szerokości 175 mm, łącznie z 880 nożami, na łożyskach kulowych