sale-offer
sale-offer1

Kotleciarki, nacinarki gastronomiczne do mięsa

Jest 12 produktów

Kotleciarki do mięsa dostępne w asortymencie sklepu gastronomicznego Eva-Tec to profesjonalne urządzenia niezbędne w restauracjach i zakładach mięsnych. Dzięki ich zastosowaniu mięso jest odpowiednio kruche, soczyste, pełne smaku i aromatu. Produkty poddane odpowiedniemu przygotowaniu, jakie zapewnia nacinarka, wymagają krótszego czasu poświęconego na obróbkę termiczną, niż tradycyjnie przygotowane mięso. Dzięki temu nasze maszynki do rozbijania mięsa pozwalają zaoszczędzić energię elektryczną, ale i skutecznie wpływają na zwiększenie wydajności pracy. Nacinarki gastronomiczne wyróżniają się dużą mocą, umożliwiając przygotowanie wielu porcji w krótkim czasie. Elektryczne maszynki przystosowane są do różnego rodzaju mięsa, są łatwe w obsłudze i wygodne w czyszczeniu. Oferowana przez nas prasa do rozbijania mięsa pozwala w krótkim czasie rozbić porcję mięsa, uzyskując efekt rozbijania tłuczkiem, jednak w dużo krótszym czasie oraz zachowując większą soczystość mięsa. Kotleciarki gastronomiczne zostały wykonane z wysokiej jakości materiałów, zapewniając długotrwałe użytkowanie i komfortową pracę. Oferujemy nacinarki do mięsa oraz pozostałe wyposażenie gastronomiczne od sprawdzonych producentów, dostępne w konkurencyjnych cenach.

1 - 12 z 12
1 - 12 z 12