Katalog
Ładowanie...
Wilki do mięsa to jedne z najbardziej niezbędnych elementów wyposażenia rzeźni i masarni, jakie znajdziesz w naszej hurtowni gastronomicznej. Oferujemy urządzenia renomowanych marek - Bizerba, EDENOX, HENDI, MA-GA, Mainca, Raptor, Rm Gastro, zaprojektowane zgodnie z wymaganiami Unii Europejskiej, wykonane z wysokiej jakości materiałów. Wilk do mielenia mięsa jest powszechnie wykorzystywany do rozdrabniania surowych lub gotowanych produktów mięsnych. Sprawdź naszą ofertę - gwarantujemy szeroki wybór wyposażenia zakładu masarskiego.
Podkategorie
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA(WILK) HENDI 12- Przeznaczony do sklepów mięsnych, restauracji, stołówek - Wykonany ze specjalnego stopu aluminium, - Korpus, lej i pojemnik na mięso wykonany jest ze stali nierdzewnej. - Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej. - kołek dociskowy z polipropylenu - Nie jest przeznaczony do pracy ciąg
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA PA 12 Maszynka do mięsa wykonana z stali nierdzewnej , korpus z aluminium Popychacz, taca podawacz oraz oddawcza wykonane z stali nierdzewnej Przekładnia przystosowana do dużych obciążeń
WILK DO MIĘSA TS 12 RM GASTRO 230 V - wykonany z stali nierdzewnej - korpus z polerowanego aluminium - demontowany korpus mielący - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 160 kg/h - ø sitka - 70 mm
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA MA-GA TC 22 Idealna do dużych sklepów, supermarketów, cateringu, gastronomii Gardziel, ślimak, nóż, sito z stali nierdzewnej Możliwość wyboru maszyny z sitkiem o średnicy 4,5mm, lub 6 mm albo 8 mm
WILK DO MIELENIA MIĘSA PM 70 MAINCA - bardzo duża wydajność - możliwość adaptacji systemów tnących [ Unger, Enteprise ] - głowica mieląca jako osobna demontowalna część wilka, zapobiega przedostawania się ciepła z silnika na mielony produkt- wilk wyposażony w system tnący ENTERPRISE ( nóż + sito )
NÓŻ DO WILKA TE-22 / TS-22 RM GASTRO
SITKO DO WILKA TS-22 / TE-22 RM GASTRO - 2 mm
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA - MG 700 - KENWOOD - maszynka idealnie nadaje się do małej gastronomi - wydajność chwilowa - 180 kg/h- obudowa z satynowanego aluminium - kołek dociskowy wykonany z twardego tworzywa
SITKO 3 MM - WILK TC-12 MA-GA NR KATALOG: 5116AOryginalne części do wilka Ma-GA TC 12 prosto od producenta.NIE JESTEŚ PEWIEN CZY DANA CZĘŚĆ JEST WŁAŚCIWA??POBIERZ DTR URZĄDZENIA I SPRAWDŹ !!!!
SITKO - ŚREDNICA 6 MM - WILK DO MIĘSA HENDI TOP LINE 8 210413 wykonanie z stali nierdzewnej
Wydajny wilk do mielenia mięsa, gotowanych warzyw, maku przystosowany do standardowych zastosowań w sklepach i kuchniach gastronomicznych.- Optymalnie zaprojektowany system przekładni daje możliwość ciągłej pracy bez przegrzewania się silnika - Nóż i sitko wykonane z wysokiej jakości stali
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA PA 22 Maszynka do mięsa wykonana z stali nierdzewnej , korpus z aluminium Popychacz, taca podawacz oraz oddawcza wykonane z stali nierdzewnej Przekładnia przystosowana do dużych obciążeń
MASZYNKA DO MIĘSA TE 22D RM GASTRO 230V Z SYSTEMEM UNGERCzęść robocza i lej wykonany z stali nierdzewne Korpus wykonany z polerowanego aluminium Demontowany korpus mielący umożliwia łatwe czyszczenie po pracy Kołek dociskowy z tworzywa Wyłącznik / włącznik główny Wydajność: 300 kg/h Pojemnik na produkt ø sitka - 8 cm
WILK DO MIELENIA MIĘSA PC 82A MAINCA - aluminiowa gardziel mieląca - bardzo duża wydajność - możliwość adaptacji systemów tnących [ Unger, Enteprise ] - OPCJA- głowica mieląca jako osobna demontowalna część wilka, zapobiega przedostawania się ciepła z silnika na mielony produkt- wilk wyposażony w system tnący ENTERPRISE ( nóż + sito ) - PRZYSTOSOWANY DO...
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA MA-GA TC 12 Idealna do dużych sklepów, supermarketów, cateringu, gastronomii Gardziel, ślimak, nóż, sito z stali nierdzewnej Możliwość wyboru maszyny z sitkiem o średnicy 4,5mm, lub 6 mm albo 8 mm - wybór podać w uwagach podczas składania zamówienia
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA HENDI KL 12- wysokiej jakości profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia mięsa bez kości- silnik wyposażony w system zapobiegania przegrzania się- prędkość obrotowa ok 170 obr./min.- gardziel wykonana z odlewu żeliwa - antypoślizgowe nóżki zapobiegają poruszaniu się maszynki po stole - wydajność chwilowa 100kg.-...
NÓŻ DO WILKA-TS-32 RM GASTRO
SITKO DO WILKA TS-12 / S-12 RM GASTRO - 3,5 mm
SITKO 4,5 MM - WILK TC-12 MA-GA NR KATALOG: 5116BOryginalne części do wilka Ma-GA TC 12 prosto od producenta.NIE JESTEŚ PEWIEN CZY DANA CZĘŚĆ JEST WŁAŚCIWA??POBIERZ DTR URZĄDZENIA I SPRAWDŹ !!!!
WILK DO MIĘSA TOP LINE 8 HENDI - 210765 - wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia mięsa bez kości i skór- obudowa urządzenia wykonana z polerowanej stali nierdzewnej- gardziel - stal chirurgiczna - demontowalna- silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem - prędkość obrotowa - 165 obr/min.- taca załadowcza z stali nierdzewnej
SITKO - ŚREDNICA 8 MM - WILK DO MIĘSA HENDI TOP LINE 8 - 210420wykonanie z stali nierdzewnej
Wydajny wilk do mielenia mięsa, gotowanych warzyw, maku przystosowany do standardowych zastosowań w sklepach i kuchniach gastronomicznych. - Optymalnie zaprojektowany system przekładni daje możliwość ciągłej pracy bez przegrzewania się silnika - Nóż i sitko wykonane z wysokiej jakości stali
MASZYNKA (WILK) DO MIĘSA TS 22 400 V RM GASTRO - Korpus mielący, ślimak, nóż, sitko wykonane w całości z stali nierdzewnej - demontowany korpus mielący ułatwia czyszczenie po zakończonej pracy - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 300 kg/h - pojemnik na produkt - ø 8 mm
WILK DO MIELENIA MIĘSA PC 82 MAINCA - bardzo duża wydajność - możliwość adaptacji systemów tnących [ Unger, Enteprise ] - OPCJA- głowica mieląca jako osobna demontowalna część wilka, zapobiega przedostawania się ciepła z silnika na mielony produkt- wilk wyposażony w system tnący Enterprise ( Nóż, Sitko) - PRZYSTOSOWANY DO PRACY CIĄGŁEJ
NÓŻ DO WILKA DWUZAKRESOWEGO TS-12D - REM GASTRO
SITKO DO WILKA TS-12 / S-12 RM GASTRO - 6 mm
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA HENDI PL 22- wysokiej jakości profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia mięsa bez kości- silnik wyposażony w system zapobiegania przegrzania się- prędkość obrotowa ok 170 obr./min.- gardziel wykonana z odlewu żeliwa - antypoślizgowe nóżki zapobiegają poruszaniu się maszynki po stole - wydajność chwilowa 100kg.-...
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA MA-GA WM22.1-U3 UNGER 230V Idealna do dużych sklepów, supermarketów, cateringu, gastronomii Gardziel, ślimak, sitko, szarpak, nóż dwustronny z stali nierdzewnej
SITKO 6 MM - WILK TC-12 MA-GA NR KATALOG: 5116COryginalne części do wilka Ma-GA TC 12 prosto od producenta.NIE JESTEŚ PEWIEN CZY DANA CZĘŚĆ JEST WŁAŚCIWA??POBIERZ DTR URZĄDZENIA I SPRAWDŹ !!!!
WILK DO MIĘSA TOP LINE 12 HENDI - 210772 - wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia mięsa bez kości i skór- obudowa urządzenia wykonana z polerowanej stali nierdzewnej- gardziel - stal chirurgiczna - demontowalna- silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem - prędkość obrotowa - 165 obr/min.- taca załadowcza z stali...
Wilk gastronomiczny jest nieodłącznym elementem tworzącym wyposażenie sklepów mięsnych, profesjonalnych zakładów zajmujących się przetwórstwem mięsnym czy kuchni gastronomicznych. Dzięki funkcjonalności, elektryczna maszynka do mielenia mięsa typu wilk jest chętnie wykorzystywana przez sklep masarski, supermarket, lokal gastronomiczny czy większe przedsiębiorstwo.
Profesjonalny wilk do mielenia mięsa gwarantuje jednakowo zmielone produkty. Niektóre wilki do mięsa dostępne w naszym sklepie, zostały wyposażone w demontowany korpus, który ułatwia czyszczenie maszyny po zakończonej pracy. Dostępność różnego rodzaju sitek, w jakie można wyposażyć wilki do mięsa, zapewnia optymalny efekt mielenia w zależności od przetwarzanego produktu, dzięki czemu przygotowane na jego bazie dania są pełne smaku.
Hurtownia gastronomiczna EVA-TEC oferuje szeroki wybór urządzeń. W asortymencie dostępny jest wilk do mielenia mięsa odpowiedni do małej gastronomii czy sklepów mięsnych, jak i wilk gastronomiczny, który może zostać wykorzystany przez duże zakłady przetwórstwa mięsnego. Klientom proponujemy wilki do mięsa od znanych producentów:
Każda maszynka do mielenia mięsa typu wilk wykonana jest stali nierdzewnej. W ofercie znajduje się wilk gastronomiczny, przystosowany do dużych obciążeń, maszynka do mielenia mięsa typu wilk przeznaczona do pracy ciągłej oraz młynek, którego wydajność jest mniejsza. Przemysłowe wilki do mielenia mięsa, dostępne w naszym sklepie, charakteryzują się dużą wytrzymałością i wysoką jakością wykonania. Poszczególne maszynki różnią się średnicą sitka, wielkością oczek i wydajnością, która wynosi od 50 do 1000 kg/h.
Dbając o bezpieczeństwo i wygodę użytkowania, elektryczne maszynki do mielenia mięsa typu wilk zostały wyposażone w system zapobiegający przegrzaniu się oraz specjalny przycisk restartu, który zapobiega przeciążeniu urządzenia. Wilk do mielenia mięsa został też wzbogacony o antypoślizgowe nóżki, dzięki którym maszyna nie przemieszcza się w trakcie pracy.
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą artykułów masarskich.
W naszej hurtowni znajdziesz nie tylko elektryczne wilki gastronomiczne, ale także akcesoria rzeźnicze takie jak m.in. noże do maszynki do mięsa czy sitka, które są niezbędne w prowadzeniu przemysłu mięsnego.