sale-offer
sale-offer1

Piły masarskie do kości i mięsa

Jest 6 produktów

Profesjonalne akcesoria masarskie, takie jak piła do kości czy piła do mięsa, to niezawodne urządzenia renomowanych marek - Bizerba, HENDI, MA - GA, RedFox, Mainca. Dzięki temu klienci, którzy poszukują wyposażenia do zakładów mięsnych, rzeźni, zakładów przetwórstwa mięsnego, firm cateringowych czy lokali gastronomicznych, znajdą w asortymencie wysokiej klasy sprzęt, który swoją funkcjonalnością będzie służył przez lata. Wybierz sprawdzone rozwiązania i przekonaj się, jak piła masarska ułatwi i przyspieszy proces krojenia mięsa z kością czy produktów mrożonych (np. ryb).

1 - 6 z 6
1 - 6 z 6

Szeroka oferta pił do mięsa

W ofercie naszego sklepu internetowego znajdziesz urządzenia i akcesoria stanowiące wyposażenie sklepów mięsnych lub zakładów zajmujących się przetwórstwem mięsnym. W ofercie dostępna jest m.in.:

  • piła do kości,
  • piła do mięsa z kością.

W asortymencie pił do mięsa, jakie oferuje nasza hurtownia gastronomicznaznajduje się zarówno piła masarska elektryczna, jak i ręczna.

Wybierz niezawodne piły do kości

Jeśli prowadzisz sklep masarski lub inną działalność związaną z przemysłem mięsnym, postaw na profesjonalne rozwiązania, które przyczynią się do wzrostu jakości oferowanych usług

Piły masarskie wykonane z wysokiej jakości materiałów doskonale sprawdzą się przy precyzyjnym porcjowaniu oraz cięciu świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością. Części piły, które mają styczność z żywnością, zostały wykonane ze stali nierdzewnej. Każda piła do mięsa charakteryzuje się solidnym wykonaniem, stabilną rączką oraz wygodnym uchwytem.

Gwarantujemy niezawodność pił do cięcia mięsa z kością, które zostały wykonane z wysokiej jakości materiałów. Piły do mięsa i kości umożliwiają pocięcie mięsa w plastry o równej grubości. Całość odbywa się szybko i bezpiecznie - profesjonalna piła masarska posiada przycisk awaryjny na wypadek konieczności natychmiastowego zatrzymania noża oraz w specjalnej konstrukcji popychacz, który ułatwia porcjowanie mięsa. Oferowana przez nas piła do kości i mięsa to rozwiązanie nie tylko bezpieczne, ale również higieniczne w użytkowaniu, a przy tym łatwe w czyszczeniu i konserwacji. Szeroka oferta zapewnia możliwość dostosowania modelu piły do wielkości krojonego produktu.

Każda piła do kości i mięsa stanowi gwarancję sprawnej i bezpiecznej pracy. O optymalny komfort pracowników oraz niezawodność urządzeń zadbali producenci:

  • Bizerba,
  • Mainca,
  • HENDI,
  • MA - GA,
  • RedFox.

EVA-TEC - piły masarskie i inne akcesoria 

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą artykułów rzeźniczych związanych z przemysłem mięsnym - w asortymencie dostępny jest m.in. wilk do mięsa czy kotleciarka oraz wiele innych propozycji. Każda piła masarska, jak i pozostałe urządzenia stanowią profesjonalne wyposażenie sklepów mięsnych oraz pozostałych zakładów zajmujących się przetwórstwem mięsnym, które usprawni ich funkcjonowanie.