sale-offer
sale-offer1

Piły masarskie do kości i mięsa

Jest 7 produktów

Profesjonalne akcesoria masarskie, takie jak piła do kości czy piła do mięsa, to niezawodne urządzenia renomowanych marek - Bizerba, HENDI, MA-GA, RedFox, Mainca. Dzięki temu klienci, którzy poszukują wyposażenia do zakładów mięsnych, rzeźni, zakładów przetwórstwa mięsnego, firm cateringowych czy lokali gastronomicznych, znajdą w naszym asortymencie wysokiej klasy narzędzia dedykowane branży spożywczej.

Nasza hurtownia gastronomiczna oferuje niezawodny sprzęt, który dzięki swojej funkcjonalności będzie służył przez lata. Wybierz sprawdzone rozwiązania i przekonaj się, jak piła masarska ułatwi i przyspieszy proces krojenia mięsa z kością oraz porcjowanie produktów mrożonych (np. ryb).

1 - 7 z 7
1 - 7 z 7

Piły do mięsa i kości - szeroka oferta dla zakładów masarskich

W ofercie naszego sklepu internetowego znajdziesz urządzenia i akcesoria stanowiące wyposażenie sklepów mięsnych lub zakładów zajmujących się przetwórstwem mięsnym. W ofercie dostępna jest m.in.:

  • piła do kości,
  • piła do rozbioru mięsa,
  • piła do cięcia mięsa i kości.

W asortymencie pił do mięsa, jakie oferuje nasza hurtownia gastronomiczna, znajduje się zarówno piła masarska elektryczna, jak i piła do mięsa i kości ręczna.

Wybierz niezawodne piły do cięcia kości

Jeśli prowadzisz sklep masarski lub inną działalność związaną z przemysłem mięsnym, postaw na profesjonalne rozwiązania, które przyczynią się do wzrostu jakości oferowanych usług.

Piły masarskie wykonane z wysokiej jakości materiałów doskonale sprawdzą się przy precyzyjnym porcjowaniu oraz cięciu świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością. Części piły, które mają styczność z żywnością, zostały wykonane ze stali nierdzewnej. Każda piła do cięcia mięsa charakteryzuje się solidnym wykonaniem, stabilną rączką oraz wygodnym uchwytem. Wiąże się z tym także bezpieczeństwo użytkowania.

Gwarantujemy niezawodność pił do cięcia mięsa z kością, które zostały wykonane z wysokiej jakości materiałów. Dzięki temu są odporne na uszkodzenia mechaniczne. Piła do kości i mięsa ma ergonomiczny uchwyt i niezawodne ostrze, więc umożliwia pocięcie mięsa w plastry o równej grubości. Całość odbywa się szybko i bezpiecznie.

Profesjonalna piła masarska do kości posiada przycisk awaryjny na wypadek konieczności natychmiastowego zatrzymania noża. W specjalnej konstrukcji ma popychacz do mięsa, który ułatwia porcjowanie mięsiwa. Oferowana przez nas piła do cięcia kości i mięsa to rozwiązanie nie tylko bezpieczne, ale również higieniczne w użytkowaniu. Do tego jest łatwe w czyszczeniu i konserwacji. Szeroka oferta zapewnia możliwość dostosowania modelu piły do wielkości krojonego produktu.

Każda piła do kości i mięsa stanowi gwarancję sprawnej i bezpiecznej pracy. O optymalny komfort pracowników oraz niezawodność urządzeń zadbali producenci:

  • Bizerba,
  • Mainca,
  • HENDI,
  • MA - GA,
  • RedFox.

EVA-TEC - piły masarskie i inne akcesoria

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą artykułów rzeźniczych związanych z przemysłem mięsnym - w szerokiej gamie naszych produktów dostępne są m.in. 

Każda piła do cięcia kości, jak i pozostałe urządzenia, stanowią profesjonalne wyposażenie masarni i sklepów mięsnych oraz pozostałych zakładów zajmujących się przetwórstwem mięsnym. Jesteśmy przekonani, że nasze maszyny i przyrządy usprawnią ich funkcjonowanie.

Sprawdź nasze popularne kategorie!

Sprawdź popularne produkty!