Katalog
Ładowanie...
Profesjonalne akcesoria masarskie, takie jak piła do kości czy piła do mięsa, to niezawodne urządzenia renomowanych marek - Bizerba, HENDI, MA-GA, RedFox, Mainca. Dzięki temu klienci, którzy poszukują wyposażenia do zakładów mięsnych, rzeźni, zakładów przetwórstwa mięsnego, firm cateringowych czy lokali gastronomicznych, znajdą w naszym asortymencie wysokiej klasy narzędzia dedykowane branży spożywczej.
Nasza hurtownia gastronomiczna oferuje niezawodny sprzęt, który dzięki swojej funkcjonalności będzie służył przez lata. Wybierz sprawdzone rozwiązania i przekonaj się, jak piła masarska ułatwi i przyspieszy proces krojenia mięsa z kością oraz porcjowanie produktów mrożonych (np. ryb).
PIŁA DO KROJENIA MIĘSA Z KOŚCIĄ - Ma-Ga PM-1550 Idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zmrożonego mięsa z kością lub bez kości. Główne zastosowanie porcjowanie mięsa w supermarketach, restauracjach, zakładach gastronomicznych Taśma tnąca - 1550mm.Powierzchnia stołu roboczego 370x400mm.Wysokie bezpieczeństwo zapewniają przyciski awaryjnego wyłączania.
PIŁA DO CIĘCIA MIĘSA Z KOŚCIĄ - Red Fox PK-1 Profesjonalna piła do cięcia kości i mięsa. Przeznaczona do użytku w sklepach mięsnych, masarniach i zakładach przetwórstwa mięsa. Bezpieczeństwo użytkowania gwarantuje hamulec do natychmiastowego zatrzymania noża, Przycisk awaryjnego zatrzymania urządzenia Zabezpieczenie silnika z funkcją ochraniającą przed...
PIŁA DO CIECIA KOŚCI I MIĘSA Z KOŚCIA - BIZERBA FK 23Piła do cięcia mięsa i kości Carneoline FK 23 w wykonaniu stołowym jest z powodzeniem stosowana na działach mięsnych, w rzeźniach i zakładach przetwórczych, dużych kuchniach czy zakładach gastronomicznych do prowadzenia rozbioru i porcjowania świeżego oraz zamrożonego mięsa z kością lub bez kości,...
PIŁA DO CIĘCIA KOŚCI - HENDI- korpus z lakierowanego aluminium- elementy które mają kontakt z żywnością wykonane z stali nierdzewnej- stół roboczy oraz nóż ze stali nierdzewnej- przycisk zatrzymania awaryjnego- hamulec silnika- mikro wyłącznik zamknięcia obudowy
Wysokiej klasy piła do cięcia mięsa firmy Mainca, przeznaczona dla małych i średnich zakładów mięsnych, sklepów mięsnych, zakładów garmażeryjnych, przetwórczych czy cateringów. Urządzenie dla klientów szukających wysokiej jakości za rozsądną cenę.
Brzeszczoty pił firmy Bertram & Graf ORYGINAŁ Taśmy ze stali nierdzewnej o wysokiej wydajności. wymiar: 1550x15mm zestaw 3 szt.
Brzeszczoty pił firmy Bertram & Graf ORYGINAŁ Taśmy ze stali nierdzewnej o wysokiej wydajności. wymiary: 1760x15mm zestaw 3szt.
W ofercie naszego sklepu internetowego znajdziesz urządzenia i akcesoria stanowiące wyposażenie sklepów mięsnych lub zakładów zajmujących się przetwórstwem mięsnym. W ofercie dostępna jest m.in.:
W asortymencie pił do mięsa, jakie oferuje nasza hurtownia gastronomiczna, znajduje się zarówno piła masarska elektryczna, jak i piła do mięsa i kości ręczna.
Jeśli prowadzisz sklep masarski lub inną działalność związaną z przemysłem mięsnym, postaw na profesjonalne rozwiązania, które przyczynią się do wzrostu jakości oferowanych usług.
Piły masarskie wykonane z wysokiej jakości materiałów doskonale sprawdzą się przy precyzyjnym porcjowaniu oraz cięciu świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością. Części piły, które mają styczność z żywnością, zostały wykonane ze stali nierdzewnej. Każda piła do cięcia mięsa charakteryzuje się solidnym wykonaniem, stabilną rączką oraz wygodnym uchwytem. Wiąże się z tym także bezpieczeństwo użytkowania.
Gwarantujemy niezawodność pił do cięcia mięsa z kością, które zostały wykonane z wysokiej jakości materiałów. Dzięki temu są odporne na uszkodzenia mechaniczne. Piła do kości i mięsa ma ergonomiczny uchwyt i niezawodne ostrze, więc umożliwia pocięcie mięsa w plastry o równej grubości. Całość odbywa się szybko i bezpiecznie.
Profesjonalna piła masarska do kości posiada przycisk awaryjny na wypadek konieczności natychmiastowego zatrzymania noża. W specjalnej konstrukcji ma popychacz do mięsa, który ułatwia porcjowanie mięsiwa. Oferowana przez nas piła do cięcia kości i mięsa to rozwiązanie nie tylko bezpieczne, ale również higieniczne w użytkowaniu. Do tego jest łatwe w czyszczeniu i konserwacji. Szeroka oferta zapewnia możliwość dostosowania modelu piły do wielkości krojonego produktu.
Każda piła do kości i mięsa stanowi gwarancję sprawnej i bezpiecznej pracy. O optymalny komfort pracowników oraz niezawodność urządzeń zadbali producenci:
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą artykułów rzeźniczych związanych z przemysłem mięsnym - w szerokiej gamie naszych produktów dostępne są m.in.
Każda piła do cięcia kości, jak i pozostałe urządzenia, stanowią profesjonalne wyposażenie masarni i sklepów mięsnych oraz pozostałych zakładów zajmujących się przetwórstwem mięsnym. Jesteśmy przekonani, że nasze maszyny i przyrządy usprawnią ich funkcjonowanie.