Katalog
Ładowanie...
Poszukujesz profesjonalnego wyposażenia dla przemysłu mięsnego? Maszyny masarskie od EVA-TEC to nowoczesne urządzenia renomowanych marek - Dick, Bizerba, HENDI, Ma-Ga, Mainca. W ofercie znajdziesz wszystkie narzędzia i urządzenia stanowiące niezbędne wyposażenie masarni, sklepów mięsnych oraz innych zakładów przetwórstwa mięsnego. Dostarczamy sprawdzone rozwiązania, gwarantujące wysoką jakość wykonania, bezawaryjność oraz dużą wydajność. Poznaj urządzenia, dzięki którym praca w Twojej firmie będzie bardziej efektywna i komfortowa.
Podkategorie
Kuter do mięsa firmy Mainca dostępny w naszej ofercie umożliwia szybkie i proste zmielenie, wymieszanie oraz zemulgowanie dużej ilości mięsa. Wykonany ze stali nierdzewnej kuter masarski spełnia wszelkie wymogi stawiane przez Unię Europejską. Jego specjalna konstrukcja jest gwarancją bezawaryjnej pracy. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą EVA-TEC, w której znajdują się maszyny masarskie oraz sprzęt do wyposażenia sklepów mięsnych. Oferowane kutry gastronomiczne sprawdzą się w zakładach przetwórstwa mięsnego czy w zakładach rzeźniczych.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą urządzeń przeznaczonych do przemysłu mięsnego. Wilk do mięsa przemysłowy marki Mainca to niezbędny element wyposażenia każdego sklepu mięsnego, rzeźni, masarni czy lokalu gastronomicznego. Przemysłowa maszynka do mielenia mięsa znajdzie zastosowanie w przedsiębiorstwach, którym zależy na optymalnej jakości mielenia, przy dużej wydajności urządzenia. Dzięki wilkom, w prosty i szybki sposób można uzyskać dokładnie zmielone mięso o jednolitej strukturze. Oferowane przez nas maszyny masarskie spełniają wszelkie standardy nałożone przez Unię Europejską, gwarantując najwyższą ergonomię oraz bezpieczeństwo pracy. Wykonanie ze stali nierdzewnej zapewnia trwałość produktu oraz higienę na najwyższym poziomie.
Mieszałka do mięsa czy farszu to jedno z niezbędnych urządzeń, stanowiących wyposażenie zakładów związanych z przetwórstwem mięsnym i spożywczym, większych firm cateringowych czy kuchni zajmujących się produkcją spożywczą na dużą skalę. Hurtownia gastronomiczna EVA-TEC oferuje mieszalnik do mięsa wykonany ze stali nierdzewnej, produkowany zgodnie z najwyższymi standardami, który przez lata będzie służył swą funkcjonalnością, wpływając na ergonomię pracy. Sprawdź, jakie akcesoria i maszyny masarskie oferuje nasz sklep i wybierz rozwiązania, które usprawnią funkcjonowanie Twojego biznesu.
W szerokiej ofercie EVA-TEC, obok artykułów masarskich, znajdziesz przemysłowy młynek do przypraw z żarnami specjalnie przystosowanymi do przemiału większej ilości produktu. Jest to niezastąpiony element wyposażenia każdego zakładu przetwórstwa mięsnego oraz miejsca, w którym istotne jest idealne zmielenie np. ziaren pieprzu czy innych przypraw. Solidny, wytrzymały i łatwy w obsłudze młynek przemysłowy marki Santos, dostępny w ofercie EVA-TEC, spełnia wszelkie wytyczne Unii Europejskiej, zapewniając wydajną i bezpieczną pracę. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą urządzeń i akcesoriów masarskich, z którymi kompleksowo wyposażysz sklep masarski, punkt gastronomiczny czy zakład przetwórstwa mięsnego.
Nadziewarka do kiełbas hydrauliczna to urządzenie, z którym wyposażysz sklep masarski, zakład mięsny, przetwórczy, garmażeryjny, ale nie tylko. Nabijarka do robienia kiełbasy jest często również wykorzystywana przez firmy cateringowe. Punkty gastronomiczne, które korzystają z tego typu sprzętu, zyskują przewagę konkurencyjną. Możliwość zaoferowania własnych wyrobów mięsnych z całą pewnością będzie odbierana przez klientów jako ogromny atut. Dodatkowo, gwarantuje to pełną kontrolę nad produkcją i jej jakością. Klientom sklepu internetowego EVA-TEC polecamy zakup nadziewarki marki Mainca. To nadziewarka hydrauliczna, która stanowi połączenie wysokiej jakości wykonania, niezawodności i wydajności.
Ręczne nadziewarki do kiełbas to narzędzia, które świetnie sprawdzą się do produkcji wyrobów na własne potrzeby lub w lokalnej dystrybucji. W Eva-Tec oferujemy wysokiej jakości sprzęt ze stali nierdzewnej, który jest wygodny w użytkowaniu. Wybierając nabijarki do kiełbasy, będziesz zachwycać pysznymi i aromatycznymi wyrobami.
Urządzenie do ostrzenia sitek i noży do maszynek do mięsa to podstawowe wyposażenie, które musi znaleźć się w każdej masarni. Dzięki temu narzędzia wykorzystywane przy produkcji wędlin, rozbiorze mięsa oraz w sklepach z wyrobami mięsnymi mogą być zawsze ostre i zapewniać wydajność pracy. W Eva-Tec proponujemy profesjonalne ostrzałki do noży masarskich, które zapewnią pełną sprawność narzędzi wykorzystywanych przy przetwórstwie mięsa.
Klientom szukającym profesjonalnych narzędzi i sprzętu do wyposażenia masarni, rzeźni bądź wędzarni polecamy wysokiej jakości akcesoria masarskie. Oferta EVA-TEC jest bardzo rozbudowana. Robiąc zakupy w naszym sklepie internetowym można kompleksowo wyposażyć swój zakład, od A do Z. Co ważne, w przystępnych cenach.
Naszym klientom zapewniamy profesjonalne doradztwo z zakresu oferowanych maszyn oraz akcesoriów masarskich i rzeźniczych. Jeśli nie wiesz, jaki produkt kupić, zapraszamy do kontaktu. Nasi specjaliści pomogą Tobie wybrać najlepsze rozwiązanie. Zapewniamy szybką wysyłkę artykułów wędliniarskich i wędzarniczych. Istnieje także możliwość odbioru osobistego w salonie firmowym EVA-TEC.
Profesjonalny nóż masarski to jeden z podstawowych elementów wyposażenia każdej masarni, zakładu oraz sklepu mięsnego. To narzędzie, które powinno znaleźć się również na wyposażeniu zakładu garmażeryjnego, kuchni w restauracji czy stołówce, a także firmy cateringowej.
Dobry nóż masarski powinien nie tylko dobrze kroić, ale także być wygodny i bezpieczny w użytkowaniu. Takie właśnie są noże DICK znajdujące się w ofercie naszego sklepu internetowego, które zostały wykonane z materiałów najwyższej jakości. Są one skuteczne, bezpieczne i higieniczne. Oferujemy je naszym klientom – tak jak wszystkie pozostałe artykuły rzeźnicze - w atrakcyjnych cenach.
Piły do cięcia mięsa z kością to niezawodne rozwiązania, które umożliwiają efektywne i precyzyjne przetwarzanie mięsa, zachowując jednocześnie wysoką jakość i higienę. W Hurtowni Gastronomicznej EVA-TEC wiemy, jak kluczowe jest odpowiednie wyposażenie dla branży gastronomicznej, dlatego oferujemy bogatą gamę pił do cięcia mięsa z kością, spełniających najwyższe standardy jakości.
NADZIEWARKA DO KIEŁBAS HENDI PROFI LINE - 7L Nowy, jeszcze bardziej ergonomiczny kształt korby ręcznej zwiększa wygodę użytkowania Nadziewarka do kiełbas o poj. 7 Wykonana z stali nierdzewnej, Łatwa w czyszczeniu Idealna do przyrządzania własnych wyrobów w domowym zaciszu
RĘCZNA NACINARKA DO SKÓR "RITZI"ostrza montowane na stałe równomierne nacinanie skór mięso po nacięciu idealnie nadaje się do marynowania
MŁYNEK DO PRZYPRAW 1P SANTOSMłynek do przypraw Santos posiada specjalne żarna przystosowane do mielenia przypraw. Istnieje możliwość mikrometrycznej regulacji stopnia zmielenia ziaren. Posiada pojemnik na zmielone przyprawy o pojemności 1 kg.Idealnie sprawdza się w zakładach przetwórstwa mięsnego, mali producenci przypraw.
WILK DO MIELENIA MIĘSA PM 70 MAINCA - bardzo duża wydajność - możliwość adaptacji systemów tnących [ Unger, Enteprise ] - głowica mieląca jako osobna demontowalna część wilka, zapobiega przedostawania się ciepła z silnika na mielony produkt- wilk wyposażony w system tnący ENTERPRISE ( nóż + sito )
Rewelacyjna ostrzałka do noży firmy DICK. Wyposażona w 2 wolframowe druty ostrzące, posiadające mikropory. Największą zaletą ostrzałki jest prostota obsługi, dzięki prowadzeniu noża pod odpowiednim kątem mamy gwarancję że każdy bez problemów naostrzy nóż bez obawy że go uszkodzi.
Steliryzator do noży na 15 szt - Wykonany ze stali nierdzewnej- Drzwi wykonane z przyciemnianego metaplexu zatrzymującego promieniowanie UV.- Pojemność: 15 noży - Czas naświetlania UV kontrolowany za pomocą zegara ( od 0 do 90 min. )- Zamykany na kluczyk- Posiada zabezpieczenie które nie pozwala na włączenie się lampy gdy drzwi są otwarte
Obcęgi do podków z nasadką do nitów długość: 300 mm
Młotek do podków , kuty z ergonomicznym trzonkiem HICKORY wymiary: 80 x 22 mm
Rozkuwacz pojedynczy jednostronnie ostry długość: 95 mm
Najwyższej jakości nóż masarski ogólnego zastosowania produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 15 cm
Najwyższej jakości nóż masarski ogólnego zastosowania produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 13 cm
Najwyższej jakości nóż masarski ogólnego zastosowania produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 15 cm
Najwyższej jakości nóż masarski ogólnego zastosowania produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 10 cm Dostępne są także w kolorach : żółty
Najwyższej jakości nóż masarski ogólnego zastosowania produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 21 cm
Najwyższej jakości nóż masarski produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 15 cm
Najwyższej jakości nóż masarski produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 13 cm
Nóż do żeberek z ostrzem 14 mm Najwyższej jakości nóż masarski produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 14 mm
Najwyższej jakości nóż masarski ogólnego zastosowania produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoniDostępny w kolorze ŻÓŁTYM Długość ostrza: 13 cm
Popularna Stalka z serii Dick Dickorn, dzięki swojej budowie zapewnia bardzo efektywną pracę. Stalka z stali nierdzewnej - 30 cm. Szlif szafirowy
Pochwa na 4 noże kompletna z paskiem Łatwa do utrzymania higieny
„DICK - TRADITION” Seria noży tradycyjnych do kopyt końskich LEWOTNĄCYNóż rynnowyWykonany ze specjalnej stali węglowej, Ostry o długotrwałej wydajności ostrza z nowym ergonomicznym uchwytem z czerwonego drewna bukowego.
„DICK - ECONOMIC” seria noży wykonanych ze stali nierdzewnej i drewnianym uchwytem Nóż rynnowy- lewo tnący "długo-wąsko" Wykonany ze stali nierdzewnej, z długim, prostym ostrzem. Ostry ,solidnie wykonany z uchwytem z drewna. Szerokość ostrza:8 mm
Nożyk kowalski z uchwytem z tworzywa sztucznego, b. ostry Wymiary: 300 x 30 mm
Hiszpański producent wysokiej klasy urządzeń Mainca, posiada w swojej ofercie urządzenia dla małych i średnich zakładów mięsnych, garmażeryjnych, przetwórczych czy cateringów. Urządzenia przeznaczone dla klientów szukających wysokiej jakości za rozsądną cenę.
Hiszpański producent wysokiej klasy urządzeń Mainca, posiada w swojej ofercie urządzenia dla małych i średnich zakładów mięsnych, garmażeryjnych, przetwórczych czy cateringów. Urządzenia przeznaczone dla klientów szukających wysokiej jakości za rozsądną cenę.
Wysokiej klasy piła do cięcia mięsa firmy Mainca, przeznaczona dla małych i średnich zakładów mięsnych, sklepów mięsnych, zakładów garmażeryjnych, przetwórczych czy cateringów. Urządzenie dla klientów szukających wysokiej jakości za rozsądną cenę.
Bezdotykowy Pomiar Temperatury Zakres pomiaru - 0-50 C Dokładność +/- 0,2 C
Hurtownia gastronomiczna EVA-TEC oferuje różnego rodzaju maszyny masarskie, cechujące się wysoką precyzją oraz niezawodnością. Renomowani producenci, tacy jak Dick, HENDI, Bizerba, Ma-Ga, Mainca, zadbali o wysoki komfort ich użytkowania, a także o optymalne bezpieczeństwo pracy. Oferujemy wyposażenie masarni i innych obiektów, będące gwarancją wieloletniego, bezproblemowego użytkowania.
Z hurtrownią gastronomiczną EVA-TEC wyposażysz masarnię, sklep masarski, a także inny zakład, w następujące maszyny do przetwórstwa mięsnego:
Znajdujące się w naszej ofercie maszyny masarskie nadają się nie tylko do wyposażenia masarni i zakładów mięsnych, ale także zakładów garmażeryjnych, firm cateringowych, restauracji i innych punktów gastronomicznych, jak na przykład stanowiska mięsne w sklepach spożywczych.
W naszym asortymencie dostępne są maszyny masarskie cechujące się dużą funkcjonalnością. Oferujemy urządzenia do przerobu mięsa, które - w zależności od modelu - umożliwiają m.in.:
Znajdziesz u nas rozwiązania trwałe - oferujemy wyposażenie masarni wykonane z wytrzymałej stali nierdzewnej oraz innych materiałów odpornych na uszkodzenia.
Naszym klientom zapewniamy kompleksową obsługę. Oferujemy wyposażenie masarni, wyposażenie sklepów mięsnych oraz inne urządzenia gastronomiczne, a także zajmujemy się ich montażem i serwisowaniem. Jesteśmy autoryzowanym serwisem maszyn gastronomicznych, w tym masarskich. Posiadamy certyfikaty oraz autoryzacje od cenionych w branży producentów. Naszym atutem jest także wykwalifikowana i doświadczona kadra pracownicza.
Oferta EVA-TEC obejmuje zarówno naprawy gwarancyjne, jak i pogwarancyjne.