sale-offer
sale-offer1

Katalog

Dostępność
Stan:

Zamrażarki szokowe - schładzarki

Jest 25 produktów

Zamrażarki szokowe to nowoczesne urządzenia, które służą do szybkiego obniżenia temperatury potraw. Dzięki nim, skutecznie schłodzisz lub zamrozisz przygotowane dania. To idealne wyposażenie cateringu i restauracji. Hurtownia gastronomiczna Eva-Tec oferuje niezawodne schładzarki szokowe.

Podkategorie

  • RM GASTRO

    Schładzarki szokowe RM Gastro to niezbędne wyposażenie w każdej profesjonalnej kuchni, które pozwala na efektywne zarządzanie produktami spożywczymi. Zadbaj o profesjonalne wyposażenie z EVA-TEC i poznaj możliwości, jakie dają szokówki marki RM Gastro !

  • HENDI

    Schładzarki szokowe HENDI to nowoczesne urządzenia, które skutecznie obniżają temperaturę potraw, dzięki czemu zachowują ich świeżość oraz walory smakowe. To inwestycja, która doskonale sprawdzi się w branży HoReCa. Sprawdź szybkoskchładzarki szokowe od HENDI !

  • ASBER

    Schładzarki szokowe ABSER sprawdzą się wszędzie tam, gdzie tradycyjne metody chłodzenia nie sprostają oczekiwaniom współczesnych profesjonalnych kuchni. Tam, gdzie potrzeba szybkości i pewności w działaniu, warto postawić na ofertę EVA-TEC. Nowoczesne zamrażarki szokowe ASBER pozwalają na zachowanie wysokich standardów jakościowych w branży HoReCa.

  • GRAFEN

    Schładzarki szokowe GRAFEN to profesjonalny sprzęt, który doskonale sprawdza się w wymagających warunkach. Oferta EVA-TEC na te urządzenia skierowana jest do restauracji, hoteli oraz innych obiektów gastronomicznych, które poszukują wysokiej jakości urządzeń do schładzania żywności. Sprawdź zamrażarki szokowe GRAFEN !

  • RED FOX

    Schładzarki szokowe RedFox to urządzenia znanej, polecanej na rynku firmy. Doskonale wpasowują się w specyfikę dynamicznego środowiska pracy w gastronomii, a liczne załogi kuchni bardzo doceniają ich wydajność. Sprawdź zamrażarki szokowe RedFox z naszej oferty!

1 - 25 z 25
1 - 25 z 25

Zagwarantuj trwałość swoim daniom z zamrażarkami szokowymi

Urządzenia chłodnicze to bardzo ważny punkt każdego lokalu kulinarnego. Lodówki, stoły mroźnicze, szafy mroźnicze i zamrażarki szokowe gwarantują świeżość potraw oraz przedłużają trwałość. Jaka jest podstawowa różnica między zwykłą zamrażarką a szokówką gastronomiczną? Krótki czas schładzania. W szybkoschładzarkach szokowych proces ten zachodzi błyskawicznie, dzięki czemu zachowujesz wygląd i smak dania. Po rozmrożeniu smakuje ono równie doskonale, czego niestety nie zawsze można powiedzieć o posiłku przechowywanym w klasycznej zamrażarce. Wynika to z faktu, że schładzarki szokowe zatrzymują wilgoć w potrawie i nie dopuszczają do jej wysuszenia, co wpływa pozytywnie na zadowolenie klienta.

To jednak nie jedyna zaleta, którą posiadają oferowane zamrażarki szokowe. Dużym plusem szokówek gastronomicznych są dwa tryby: schładzania i zamrażania, które pozwalają dostosować proces do Twoich potrzeb. Są to również urządzenia o dużej pojemności, dzięki czemu możesz naraz obniżyć temperaturę wielu produktów. To sprawia, że zamrażarki szokowe idealnie sprawdzą się jako wyposażenie pizzerii i wyposażenie kebaba. Szybki spadek temperatury zapobiega namnażaniu się bakterii, które zachodzi w normalnych warunkach i jedzenie się nie marnuje. Oszczędzisz w ten sposób dużo pieniędzy, które w innym wypadku poszłyby na uzupełnienie zapasów.

Oferujemy zamrażarki szokowe w różnej wielkości, dzięki czemu możesz wybrać odpowiednią do wielkości Twojego lokalu. W naszym asortymencie znajdziesz jedynie produkty zgodne z normami sanitarno-epidemiologicznymi. Zapoznaj się z ofertą.

Sprawdź nasze popularne kategorie!

Sprawdź popularne produkty!