Katalog
Ładowanie...
Potrzebujesz uniwersalnego i niezawodnego sprzętu gastronomicznego? Piec konwekcyjno-parowy Hendi to urządzenie o szerokim zastosowaniu, doskonałe do nowoczesnych kuchni. Wykorzystasz go m.in. do pieczenia, gotowania, blanszowania, do obróbki niskotemperaturowej czy do pieczenia z sondą. Piece konwekcyjno parowe działają w oparciu o wymuszony obieg powietrza - wentylatory o zmiennym kierunku obrotów, zapewniają równomierne rozprowadzenie gorącego powietrza w całej komorze, gwarantując równomierne wypieczenie. Każdy piec Hendi wyposażony został także w funkcję automatycznego wytwarzania pary, która zapewnia soczystość potraw, daje możliwość gotowania delikatnych produktów (warzywa, ryby) oraz świetnie sprawdza się w kuchniach gotujących dietetycznie.
Podkategorie
Poszukujesz profesjonalnych rozwiązań dla swojej gastronomii? Piec konwekcyjno-parowy Hendi Nano to funkcjonalne urządzenie, które przyczyni się do zwiększenia efektywności pracy w lokalach gastronomicznych. Piec Hendi Nano manual, gwarantuje najwyższą prostotę użytkowania - Hendi Nano ze sterowaniem elektronicznym umożliwia m.in. zapisywanie programów pieczenia, wygodne przygotowywanie zdrowych i delikatnych potraw, a także posiada automatyczny system mycia, dzięki czemu łatwo jest utrzymać go w czystości, co w gastronomii jest niezwykle istotne. Piece konwekcyjno parowe zapewniają szereg udogodnień dla pracowników oraz pozwalają przygotować aromatyczne i pełne smaku potrawy w krótkim czasie - przekonaj się sam.
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 30X GN 1/1 - ELEKTRYCZNY - STEROWANIE ELEKTRONICZNE- idealne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego różnych wielkości - restauracje, stołówki delikatesy, sklepy sieciowe , cateringi- nowy dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny- programowalny ( 40 programów od producenta plus 200 miejsc na przepisy...
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 20XGN1/1 ELEKTRYCZNY - STER. MANUALNE- urządzenie idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach- nadaje się do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu, warzyw- funkcja zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw- bezpośrednio wytwarzana para natrysk wody na...
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 4X GN 1/1 - ELEKTRYCZNY - STEROWANIE MANUALNE- idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach - do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu- z bezpośrednim wytwarzaniem pary- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie...
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 4X GN 1/1 - ELEKTRYCZNY - STEROWANIE ELEKTRONICZNE-idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach - do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw...
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 7X GN 1/1 - ELEKTRYCZNY - STEROWANIE ELEKTRONICZNE + STYSTEM MYJĄCY GRATIS-idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach - do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie...
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 11X GN 1/1 - ELEKTRYCZNY - STEROWANIE ELEKTRONICZNE +SYSTEM MYJĄCY = GRATIS-idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach - do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie...
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY MULTIFUNKCYJNY 4 X GN 2/3 HENDI 225929- sterowanie manualne - konwekcja oraz nawilżanie w standardzie - odległość pomiędzy prowadnicami 70 mm - w zestawie 1 ruszt GN 2/3 - grzałka konwekcyjna o mocy : 3 kW - grzałka grilla : 1,8 kW - grzałka dolna w komorze : 1,6 kW - grzałka górna w komorze: 0,7 kWWymiary : 620x555x585 mm...
Podstawa pod piec HENDI pasuje do 227060, 227077 - wykonanie w całości stali nierdzewnejwymiary: 595x425x(H)700 mm
Piec elektryczny Hendi zagwarantuje Twojej gastronomii szereg korzyści, związanych zarówno z efektywnością pracy, jakością przyrządzanych potraw, jak i z oszczędnością. Kuchnie konwekcyjno-parowe tego typu to przede wszystkim:
Piece konwekcyjno-parowe Hendi to niezawodne wyposażenie gastronomiczne dla restauracji, barów, stołówek oraz innych lokali, serwujących mięsa, słodkie wypieki czy świeże pieczywo. Kuchnie konwekcyjno-parowe elektryczne Hendi, jakie oferuje nasz sklep gastronomiczny to urządzenia gwarantujące pełnię smaku i aromatu potraw, a dzięki wykorzystaniu do ich stworzenia stali nierdzewnej, dodatkowo, są łatwe w utrzymaniu czystości i zapewniają długotrwałe użytkowanie. Wybierz piec gastronomiczny elektryczny Hendi i odmień oblicze Twojego lokalu.