sale-offer
sale-offer1

Katalog

Kategorie
Dostępność
Stan:
Producent

Piece konwekcyjno-parowe elektryczne Hendi

Jest 8 produktów

Potrzebujesz uniwersalnego i niezawodnego sprzętu gastronomicznego? Piec konwekcyjno-parowy Hendi to urządzenie o szerokim zastosowaniu, doskonałe do nowoczesnych kuchni. Wykorzystasz go m.in. do pieczenia, gotowania, blanszowania, do obróbki niskotemperaturowej czy do pieczenia z sondą. Piece konwekcyjno parowe działają w oparciu o wymuszony obieg powietrza - wentylatory o zmiennym kierunku obrotów, zapewniają równomierne rozprowadzenie gorącego powietrza w całej komorze, gwarantując równomierne wypieczenie. Każdy piec Hendi wyposażony został także w funkcję automatycznego wytwarzania pary, która zapewnia soczystość potraw, daje możliwość gotowania delikatnych produktów (warzywa, ryby) oraz świetnie sprawdza się w kuchniach gotujących dietetycznie.

Podkategorie

  • SERIA NANO

    Poszukujesz profesjonalnych rozwiązań dla swojej gastronomii? Piec konwekcyjno-parowy Hendi Nano to funkcjonalne urządzenie, które przyczyni się do zwiększenia efektywności pracy w lokalach gastronomicznych. Piec Hendi Nano manual, gwarantuje najwyższą prostotę użytkowania - Hendi Nano ze sterowaniem elektronicznym umożliwia m.in. zapisywanie programów pieczenia, wygodne przygotowywanie zdrowych i delikatnych potraw, a także posiada automatyczny system mycia, dzięki czemu łatwo jest utrzymać go w czystości, co w gastronomii jest niezwykle istotne. Piece konwekcyjno parowe zapewniają szereg udogodnień dla pracowników oraz pozwalają przygotować aromatyczne i pełne smaku potrawy w krótkim czasie - przekonaj się sam.

1 - 8 z 8
1 - 8 z 8

Piece konwekcyjno-parowe Hendi - smacznie i wydajnie

Piec elektryczny Hendi zagwarantuje Twojej gastronomii szereg korzyści, związanych zarówno z efektywnością pracy, jakością przyrządzanych potraw, jak i z oszczędnością. Kuchnie konwekcyjno-parowe tego typu to przede wszystkim:

  • możliwość przygotowywania wielu potraw jednocześnie, bez ryzyka przenikania zapachów, dzięki optymalnej cyrkulacji powietrza,
  • szybki proces obróbki termicznej, dzięki czemu piec konwekcyjno-parowy Hendi pozwala skutecznie oszczędzać energię elektryczną,
  • automatyczne wytwarzanie pary, z możliwością regulacji stopnia zaparowania - piece elektryczne wyposażone w tę funkcję są szczególnie przydatne w lokalach serwujących zdrowe dania, ryby i warzywa przygotowywane na parze,
  • możliwość programowania - w zależności od modelu, piec Hendi umożliwia zapisanie do 99 programów gotowania/pieczenia, co ma korzystny wpływ na wydajność pracy i powtarzalność technologii.

Piece Hendi, czyli sprawdzony sprzęt gastronomiczny

Piece konwekcyjno-parowe Hendi to niezawodne wyposażenie gastronomiczne dla restauracji, barów, stołówek oraz innych lokali, serwujących mięsa, słodkie wypieki czy świeże pieczywo. Kuchnie konwekcyjno-parowe elektryczne Hendi, jakie oferuje nasz sklep gastronomiczny to urządzenia gwarantujące pełnię smaku i aromatu potraw, a dzięki wykorzystaniu do ich stworzenia stali nierdzewnej, dodatkowo, są łatwe w utrzymaniu czystości i zapewniają długotrwałe użytkowanie. Wybierz piec gastronomiczny elektryczny Hendi i odmień oblicze Twojego lokalu.

Sprawdź nasze popularne kategorie!

Sprawdź popularne produkty!