AREN064R GRAFEN
Nowe produkty
Piec konwekcyjno-parowy - dla cukierni , piekarni - LAINOX AROMA NABOO 064 - 6 x 600x400 mm AREN064R GRAFEN
- system gotowania interaktywnego
- gotowanie automatyczne
- gotowanie sous vide
- 10-cal ekran
- automatyczne mycie
- automatyczne sterowanie temperatura w komorze
- idealnie gładka, szczelna komora
- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Produkt niedostępny
Przybliżona data dostawy:
Piec konwekcyjno-parowy - dla cukierni , piekarni - LAINOX AROMA NABOO 064 - 6 x 600x400 mm AREN064R GRAFEN
TRYBY GOTOWANIA
• System gotowania interaktywnego ICS (Interactive Cooking System)
• Gotowanie ręczne w 3 trybach
– tryb konwekcyjny gorącym powietrzem od 30ºC do 300ºC
– tryb parowy w zakresie od 30ºC do 130ºC
– tryb konwekcyjno-parowy (combi) w zakresie od 30ºC do 300ºC
• Tryby programowane – możliwość programowania i zapisywania metod pieczenia w sekwencji automatycznej
(maksymalnie 15 cykli),
• Funkcja MULTILEVEL oraz JUST IN TIME
• AUTOCLIMA - automatyczny system do pomiaru temperatury oraz kontroli wilgotności w komorze pieca
• Fast-Dry - system szybkiego osuszenia komory pieca
• Podwójny multilevel (możliwość podziału poziomu na 2 niezależne części)
WYPOSAŻENIE:
• 10-calowy kolorowy ekran dotykowy (LCD - TFT) o wysokiej rozdzielczości
• Połączenie z Chmurą LAINOX za pomocą Wi-Fi/kabla sieciowego
• Organizacja przepisów w folderach
• Inteligentne rozpoznawanie przepisów w folderach wielopoziomowych
• Pokrętło SCROLLER PLUS z funkcją wyboru i zatwierdzania opcji
• Automatyczne otwieranie drzwi za pomocą przycisku „Open”
• Natychmiastowe wyświetlanie wykresów HACCP w trybie gotowania ICS
MYCIE I KONSERWACJA
• Autodiagnostyka przed rozpoczęciem użytkowania urządzenia,
• Automatyczny system myjący LCS
• Zbiorniki na detergent COMBICLEAN oraz odkamieniacz CALFREE w
• Automatyczny system myjący LM oraz system zapobiegający odkładaniu się kamienia CALOUT
• System mycia ręcznego z wyjmowanym prysznicem
STEROWANIE
• Autorewers
• Automatyczne, równoległe sterowanie temperaturą w komorze i wnętrzu potrawy, system DELTA T
• Automatycznie regulowane skraplanie pary
• Łatwy dostęp do parametrów programowanych przez użytkownika za pomocą menu
• Możliwość zaprogramowania gotowania z opóźnieniem
• Możliwość wyboru maksymalnie 6 prędkości wentylatora, pierwsze 3 prędkości automatycznie uruchamiają
zmniejszenie mocy grzania
• Sterowanie temperaturą wewnątrz produktu za pomocą sondy czteropunktowej
• Możliwość podłączenia sondy na zewnątrz komory pieczenia,
• Oświetlenie halogenowe
• Złącze USB do pobierania danych HACCP,
• Możliwość ustawienia wyłączenia pieca po zakończonym procesie automatycznego mycia
• SERVICE – program służący do: kontroli działania płyty elektronicznej i wyświetlacza temperatury sondy.
• Licznik godzin pracy wszystkich podstawowych funkcji
• ECOSPEED – dzięki rozpoznaniu ilości i rodzaju przygotowywanego produktu, Naboo optymalizuje pobór energii,
steruje nim i utrzymuje odpowiednią temperaturę pieczenia, nie dopuszczając do zmian
• ECOVAPOR – system umożliwia znaczące zmniejszenie zużycia wody i energii dzięki funkcji automatycznego
sterowania nasyceniem pary w komorze pieczenia
• GREEN FINE TUNING – nowy system modulacji palnika i wydajny wymiennik ograniczające utratę mocy i zmniejszające
BUDOWA:
- Idealnie gładka, szczelna komora
- Drzwi z podwójną hartowaną szybą,
- Składana szyba wewnętrzna umożliwiająca łatwe czyszczenie
- Uchwyt montowany z prawej albo lewej strony
- Regulowany zawias zapewniający optymalne uszczelnienie
- Zdejmowany defl ektor, ułatwiający dostęp do komory wentylatora i jej czyszczenie
- Współczynnik szczelności IPX5
DANE TECHNICZNE:
wersja : bezpośredni natrysk
pojemność: 6 x 600x400 mm
odległość między półkami: 87 mm
wymiary: 875x825x820 mm
moc : 10,5 kW
zasilanie: 400V