Katalog
Ładowanie...
Profesjonalne piece konwekcyjno-parowe to podstawowe wyposażenie gastronomii, które powinno znaleźć się w każdej restauracji. Ten sprzęt umożliwia szybką obróbkę nawet wielu dań w tym samym czasie – zaoszczędzisz tym samym mnóstwo czasu, zwłaszcza jeżeli Twoja restauracja obsługuje wielu gości naraz. Piec konwekcyjne gwarantują obróbkę w sterylnych warunkach – umożliwiają zarówno pieczenie, smażenie i grillowanie, jak i gotowanie na parze. Są proste w obsłudze i łatwo je utrzymać w czystości.
Podkategorie
Piece konwekcyjno-parowe są niezwykle wszechstronnymi urządzeniami, idealnymi do zastosowania w miejscach, gdzie świadczone są usługi zbiorowego żywienia. Niezależnie od tego, czy prowadzisz restaurację, kawiarnię, hotel, stołówkę szkolną czy catering, piece konwekcyjno-parowe gastronomiczne będą nieocenionymi narzędziami w Twojej kuchni. Dzięki nim, możesz w krótkim czasie przygotować szeroki wybór potraw, co jest szczególnie istotne w miejscach, gdzie panuje wzmożony ruch.
Piec konwekcyjno-parowy gazowy to jedno z podstawowych urządzeń w profesjonalnej kuchni. Wybór tego urządzenia nie jest prosty, jednak dzięki naszej rozbudowanej ofercie będziesz miał szansę wybrać najlepszy dla siebie sprzęt. W naszym asortymencie znajdziesz wyłącznie piece konwekcyjno-parowe gazowe najwyższej jakości, wykonane w większości przypadków ze stali nierdzewnej. Dzięki temu bez problemu dopasujesz urządzenie bezpośrednio do swoich potrzeb. Każdy piec gazowy gastronomiczny wykonany jest starannie, z uwzględnieniem potrzeb i wymagań największych restauracji.
Interesują Cię wysokiej jakości blachy piekarnicze do wypieku bagietek, knedli czy bułek? W sklepie EVA-TEC znajdziesz zarówno blachy do bagietek, jak i różnej wielkości blachy cukiernicze. Jest to element wyposażenia, bez którego trudno sobie dziś wyobrazić działanie profesjonalnych piekarni, cukierni czy restauracji. Odporne na wysokie temperatury, uszkodzenia mechaniczne, pomogą przygotować pyszne i aromatyczne wypieki.
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE O 623 in z myciem - Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO ORANGE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PODSTAWA POD PIEC RETIGO ORANGE I BLUE 623 - RM GASTROWyposażona w 8 prowadnic na pojemniki 2/3 GN, dzięki czemu praca na kuchni jest bardzo uporządkowana.
ZMIĘKCZACZ PÓŁAUTOMATYCZNY J-8 M RED FOX- zmiękczanie wody w zmywarkach, piecach konwekcyjno-parowych, ekspresów do kawy, kostkarek do lodu- skuteczna ochrona przed osadami kamienia- znaczne zredukowanie środka myjącego- mniejsze zużycie energii- prosta i trwała konstrukcja- brak wody podczas regeneracji
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 611 i Iniekcyjny- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE 0 611ign iniekcyjny z myciem- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 611 ig - Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
Piec konwekcyjno-parowy - elektryczny LAINOX NABOO 071 - 7xGN 1/1 GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne terowanie temperatura w komorzae- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki...
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX SAPIENS 101 - 10XGN 1/1 SAE101B GRAFEN- Automatyczny system myjący VCS wyposażony w 1 zbiornik z detergentem DL010 – 990 g − 6 prędkości wentylatora − Gniazdo USB − Wyświetlacz LCD − Wbudowany i wyjmowany prysznic ręczny z zaworem − Sonda wielopunktowa ø3 mm
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX COMPACT NABOO 026 - 6XGN 2/3 COE026R GRAFEN- gotowanie interaktywne- 7 cala wyświetlacz- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
PIEC ELEKTRYCZNY KONWEKCYJNO-PAROWY FAGOR ADVANCE CONCEPTMożliwość pracy w trybach konwekcji, pary, combi i regeneracji.· Posiada funkcję „Cool-Down”, nawilżacz i funkcję temperaturową z sondą rdzeniową.· System diagnostyki serwisowej, dzięki któremu bez usuwania jakichkolwiek paneli zewnętrznych, użytkownikmoże sprawdzić poprawne działanie wszystkich...
RETIGO ACTIVE CLEANER - 4 KG RM GASTRO - profesjonalny środek do czyszczenia piecy konwekcyjno-parowych Retigo VISION - opakowanie zawiera 40 saszetek - preparat do stosowania w piecach z automatycznym systemem mycia
PODSTAWA POD PIEC 511 - RED FOX podstawa wykonana z stali nierdzewnej z prowadnicami
POJEMNIK GASTRONOMICZNY GN 1/1 - 20 - 530X325X20 MM RED FOX- pojemnik wykonany z stali nierdzewnej o grubości 0,8 mm - możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20 do + 300oC - idealnie nadają się jako pojemniki do piecy konwekcyjno-parowych
BLACHA WYPIEKOWA - 3-RANTY - HENDI 808207 wykonana z aluminium można używać w wszystkich piecach gastronomicznychblacha gładkawymiary: 600x400 mm kolor: srerbny
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX SAPIENS 071 - 7XGN 1/1 SAGV071R GRAFEN- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR
Komora rozrostu 8x600x400 - sterowanie manualne HENDI 225967 - Pasuje do pieców 225516, 225523, 225059 - Pojemność komory 8 blach x 600x400 - Odległość między prowadnicami 70 mm - Wymiary zewnętrzne 795x655x(H)835 mm - Termostat elektromechaniczny +30°C do +60°C - Nawilżanie - nie - Waga 43,6 kg
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 5xGN 2/3 RED FOX EPM 0523 Eelektro-mechaniczne sterowane manualne ustawianie parametrów tryby pracy: gotowanie w parze, pieczenie, funkcja kombi zakres temperatur: 50 - 280 °C elektrozawór timer dwie prędkości wentylatora nawilżanie komory oświetlenie komory
Piec piekarniczy - 5 półkowy 400x600 mm - Deli Master 5 - DM 5 RM GASTRO ■ ACTIVE CLEANING - automatyczne mycie■ DELI TOUCH - dotykowy, kolorowy panel sterujący■ DELI AGENT - wirtualny pomocnik■ 6 - punktowa sonda termiczna■ książka kucharska 1000 programów po 20 kroków■ standardowy rozstaw prowadnic 85 mm■ ACM - system automatycznego zarządzania...
Garownik 16 półek DELI PROOFER 16-M RM GASTRO■ urządzenie można piętrować z piecami konwekcyjno-parowymi RM Retigo Vision 611 i 1011 oraz Deli Master■ garownik DeliProofer 16-M może funkcjonować jako samodzielne urządzenie■ sterowanie przez własny panel■ konserwacja jest łatwa, a koszty eksploatacji minimalne■ pojemność wynosi 16 blach 600 x 400
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY MILLENIAL BLACK MASK BAKERY DLA CUKIERNICTWA , PIEKARNICTWA , ELEKTRYCZNY , STEROWANIE ELEKTRONICZNE - HENDI - EKA - 6 X 600x400mm z BEZPOŚREDNIM NATRYSKIEM - na blachy 600x400 mm. Komora pieczenia jest powiększona specjalnie pod kątem większych blach - Elektroniczny, 7-calowy, dotykowy panel sterowaniaWIĘCEJ INFO PONIŻEJ
Opakowanie zbiorcze 500 arkuszy wymiary (mm) 32,5x53 (GN 1/1)
Piec konwekcyjno-parowy - gazoway LAINOX NABOO 071 - 7xGN 1/1 GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne terowanie temperatura w komorzae- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki...
Piec konwekcyjno - parowy Millenial Smart Bakery 4 x 600 x 400 elektryczny, sterowany pokrętłami MKF464S HENDI - Panel sterowania składa się z 3 pokręteł: 1. Regulacja czasu w zakresie od 10 do 120 minut lub praca NON-STOP2. Regulacja temperatury w zakresie od 100°C do 275°C3. 5-stopniowa regulacja zaparowania komory
Piec konwekcyjno - parowy Millenial 5 x GN 1/1 elektryczny zpokrętłami MKF511S HENDI- Panel sterowania składa sie z 3 pokręteł: 1. Regulacja czasu w zakresie od 10 do 120 minut lub praca NON-STOP 2. Regulacja temperatury w zakresie od 100°C do 275°C 3. 5-stopniowa regulacja zaparowania komory więcej info poniżej
Piec konwekcyjno-parowy - dla cukierni , piekarni - LAINOX AROMA NABOO 064 - 6 x 600x400 mm AREN064R GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy - dla cukierni , piekarni - LAINOX AROMA NABOO 064 - 6 x 600x400 mm ARGN064R GRAFEN - GAZOWY - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
U nas znajdziesz:
Oprócz tego sprzedajemy także:
środki do mycia piecy,
zmiękczacze do wody,
blachy wypiekowe,
komory rozrostu,
i inne akcesoria do piecy.
Piece parowe zapewniają równomierny rozkład temperatury w środku, dzięki czemu możliwe jest uzyskanie tego samego efektu pieczenia na wszystkich poziomach. Dodatkowo wiele modeli zostało wyposażonych w specjalną sondę, która umożliwia precyzyjny pomiar wewnątrz przygotowywanego dania. Dzięki temu wszystkie potrawy będą idealnie wypieczone, a także zachowają swój smak i soczystość, ponieważ mają zapewnione optymalne warunki. Ponadto piece gastronomiczne konwekcyjno-parowe są wyposażone w intuicyjny panel sterowania, który znacznie ułatwia obsługę urządzenia i ustawianie pożądanych parametrów, nawet dla początkującej obsługi.
Dzięki swojej budowie, wszystkie piece konwekcyjne do gastronomii łatwo jest utrzymać w czystości. Oprócz tego nasze produkty charakteryzuje łatwość serwisowania, między innymi dzięki konstrukcji, która umożliwia łatwy dostęp do wentylatora i grzałki. Niewątpliwą zaletą tego typu wyposażenia jest prosty montaż, a także solidne wykonanie, które umożliwia korzystanie z niego szczególnie w przypadkach wzmożonego ruchu w restauracji. W wersji parowej będziesz mógł piec, smażyć, gotować, blanszować, dusić, a nawet regenerować (odgrzewać) dania, zachowując ich smak i soczystość. Parametry pieczenia można ustawiać indywidualnie lub w bardziej rozbudowanych urządzeniach korzystać z gotowych programów. Piece do gastronomii konwekcyjno-parowe umożliwiają między innymi przygotowanie bardzo delikatnych potraw rybnych, steków, czy pizzy.
Każdy piec konwekcyjno-parowy, który znajduje się w naszym sklepie, to urządzenie sprawdzone, wykonane z najwyższej jakości materiałów, w pełni zabezpieczone serwisowo. Interesuje Cię piec konwekcyjno-parowy gazowy, a może elektryczny? U nas dostępne są obie te opcje. Nasza firma gwarantuje, że kupujesz produkt, który posłuży Ci przez wiele lat. Sprzedażą wyposażenia gastronomicznego zajmujemy się od 1997 roku i doskonale wiemy, czego potrzebują restauracje. Serwisujemy sprzęt gastronomiczny, ale również sprzedajemy kutry, blendery, schładzarki szokowe, obieraczki, szatkownice i wiele innych akcesoriów. Wykonujemy także meble pod każdy wymiar. Znajdziesz u nas również profesjonalne urządzenia chłodnicze oraz urządzenia grzewcze w gastronomii, takie jak piece cukiernicze, piece piekarnicze oraz wiele innych propozycji.
Prowadzisz restaurację i przyjmujesz coraz więcej gości? Ułatw sobie życie i kup gastronomiczny piec konwekcyjno-parowy! Gotowanie z nim jest dużo prostsze, niż mogłoby się wydawać.