Katalog
Ładowanie...
Profesjonalne noże kuchenne to podstawowe narzędzie każdego kucharza. Dobry ostry nóż odpowiednio dobrany do potrzeb, w odpowiednich rękach potrafi czynić cuda. Optymalna ostrość, wyprofilowanie, szerokość oraz zakończenie ostrza – to wszystko ma znaczenie, aby praca szefa kuchni była łatwa, a cięcie idealne. Są to przybory kuchenne, używane każdego dnia. Właśnie dlatego warto zadbać o to, żeby były najlepsze – ostre i trwałe, tak aby mogły służyć w naszej kuchni przez długi czas. Ostre noże kuchenne, jakie można znaleźć w ofercie sklepu gastronomicznego Eva-Tec z pewnością można zaliczyć do tych najlepszych. Sprostają każdemu postawionemu im zadaniu. Przybory kuchenne, które oferuje nasza hurtownia gastronomiczna, będą doskonałym narzędziem pracy każdego szefa kuchni.
Podkategorie
NÓŻ KUCHARSKI - HENDI 250 mm - 844205- nóż wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej- specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:a) doskonałe właściwości tnąceb) bardzo ostre i trwałe ostrzec) łatwe ostrzenie i odporność na zabrudzenie- higieniczna , zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia...
NÓŻ KUCHARSKI KITCHEN LINE - HENDI 200 mm 781319- wykonanie z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS- najwyższa jakość wykonania sprawia że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję a ostrza zachowują długo żywotność- unikalna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w...
NÓŻ JAPOŃSKI "SASHIMI" - 210 ORAZ 240 MM- tradycyjne noże japońskie z drewnianą rączką- wykonane z wysokiej stali węglowej X50CrMoV15- proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów- każdy nóż jest osobno pakowany w estetycznym blisterze- nie można myć w zmywarkach
NÓŻ UNIWERSALNY KRÓTKI, ZĄBKOWANY - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ KUCHARSKI DO WĘDLIN I GOTOWANYCH MIĘS - HENDI 240mm - 842799- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO MIĘSA SUROWEGO - 150 MM- HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO FILETOWANIA DROBIU - 150 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO FILETOWANIA RYB - 150 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO FILETOWANIA - 150 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
OBIERAK DO WARZYW - HENDI- wykonana z stali nierdzewnej- uchwyt wykonany z polipropylenu- szerokość : 175 mm- możliwość czyszczenia w zmywarkach- pakowana pojedynczo w blisterze
NÓŻ KUCHARSKI - 240 MM - HENDI 842713 - wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO OBIERANIA - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene z...
ZESTAW NOŻY - 9-ELEMENTÓW - EDITION KURT SCHELLER- noże wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej 3CR13- uchwyt z stali nierdzewnej z powłoką gumowaną- noże bardzo trwałe , odporne na korozję, ostrze zachowuje długo żywotność- rękojeść wyprofilowana- poręczne etui do przechowywania
Nóż wykonany ze stali molibdenowo-wanadowej o grubości 3mm(T5MoV), o twardości od 54 do 55 HRC , uchwyt z ABS z aluminiowymi nitami. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. Długość ostrza: 145 mm
Nóż wykonany ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej (x50CrMo-V15), o twardości 56 HRC , ręcznie ostrzony, uchwyt wykonany z kopolimeru PPC z plastyczną powierzchnią z TPE bez nitów Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach, barach, stołówkach oraz na stanowiskach sklepowych, można stosować również w domowej kuchni. Długość ostrza:...
NÓŻ RZEŹNICKI - HENDI 250 mm - 844311- nóż wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej- specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:a) doskonałe właściwości tnąceb) bardzo ostre i trwałe ostrzec) łatwe ostrzenie i odporność na zabrudzenie- higieniczna , zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia...
NÓŻ DO MIĘSA - 200 MM - KITCHEN LINE - HENDI - wykonanie z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS- najwyższa jakość wykonania sprawia że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję a ostrza zachowują długo żywotność- unikalna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w...
NÓŻ JAPOŃSKI "NAKIRI" - 180 MM - HENDI- tradycyjne noże japońskie z drewnianą rączką- wykonane z wysokiej stali węglowej X50CrMoV15- proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów- każdy nóż jest osobno pakowany w estetycznym blisterze- nie można myć w zmywarkach
NÓŻ DO MIĘSA - 150 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO FILETOWANIA SUROWEGO MIĘSA - 150 MM- HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ KEBABA/ SZYNKI - 350 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ KUCHARSKI DO DROBIU - 240 MM - HENDI 842737 - wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ KUCHARSKI DO RYB - 240 MM - HENDI 842744 - wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO WARZYW I OWOCÓW KRÓTKI, DŁUGI ZĄBKOWANY, DŁUGI - HENDI - 90 MM - 842218- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ KUCHARSKI - 240 MM - HENDI 842751- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DEKORACYJNY ZĄBKOWANY - 90 MM - HENDI- wykonana z stali nierdzewnej- uchwyt wykonany z polipropylenu- długość ostrza : 90 mm- długość noża : 200 mm- możliwość czyszczenia w zmywarkach- pakowana pojedynczo w blisterze
NÓŻ DO STEKÓW - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene z...
OSTRZAŁKA RĘCZNA DO NOŻY - HENDI 820612- ergonomiczny uchwyt- antypoślizgowa podstawa - 3 funkcję ostrzenia - możliwość ostrzenia wszystkich noży nawet ceramicznych- nie nadaje się do ostrzenia ząbkowanych ostrzy oraz nożyczek
Nóż wykonany ze stali molibdenowo-wanadowej o grubości 3mm(T5MoV), o twardości od 54 do 55 HRC , uchwyt z ABS z aluminiowymi nitami. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. Długość ostrza: 165 mm
Nóż wykonany ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej (x50CrMo-V15), o twardości 56 HRC , ręcznie ostrzony, uchwyt wykonany z kopolimeru PPC z plastyczną powierzchnią z TPE bez nitów Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach, barach, stołówkach oraz na stanowiskach sklepowych, można stosować również w domowej kuchni. Długość ostrza:...
Profesjonalne noże kuchenne dla kucharzy to narzędzia gastronomiczne używane każdego dnia do przygotowywania najróżniejszych potraw. Należy więc zadbać o to, aby były one najlepsze – ostre i trwałe, tak, by mogły służyć szefowi kuchni przez długi czas. Profesjonalne noże kuchenne do warzyw, mięsa lub też innych składników pozwolą przygotować najlepsze posiłki. Także te, dla których klienci Twojej restauracji chętnie będą wracać!
Przybory kuchenne dostępne w naszej hurtowni będą doskonałym narzędziem pracy każdego szefa kuchni. Każdy nóż oferowany przez Eva-Tec przechodzi konieczne testy jakości, zapewniając, że nie tylko jest ostry, ale też niezwykle trwały i odporny na różnego rodzaju uszkodzenia. Wśród naszych produktów znajdują się noże kuchenne dla kucharzy uniwersalne, japońskie i dekoracyjne, ale także takie ze znanych dobrze profesjonalistom serii:
Wśród nich znajdziesz specjalne noże przeznaczone do mięsa, do filetowania ryb, a nawet takie ze specjalnym ostrzem ułatwiającym krojenie kebaba czy shoarmy.
Doskonale wiemy, jak ważna jest trwałość profesjonalnych noży kuchennych. Dbając o to, by zawsze były odpowiednio ostre, oferujemy również szeroką gamę akcesoriów do pielęgnacji noży, takich jak maszynki do ostrzenia noży czy magnetyczne listwy oraz specjalne torby do ich przechowywania.
Nie pozwól, by niewłaściwe narzędzia hamowały Twoją kreatywność kulinarną. Wybierając profesjonalne noże kuchenne z Eva-Tec, inwestujesz w jakość, która przekłada się na precyzję, bezpieczeństwo i satysfakcję z gotowania. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do grona zadowolonych klientów, którzy odkryli różnicę, jaką robi doskonały nóż w kuchni.
Sprawdź również noże Dick oraz akcesoria masarskie składające się na wyposażenie masarni. Zapraszamy!