FK 23 BIZERBA
Nowe produkty
PIŁA DO CIECIA KOŚCI I MIĘSA Z KOŚCIA - BIZERBA FK 23
Piła do cięcia mięsa i kości Carneoline FK 23 w wykonaniu stołowym jest z powodzeniem stosowana na działach mięsnych, w rzeźniach i zakładach przetwórczych, dużych kuchniach czy zakładach gastronomicznych do prowadzenia rozbioru i porcjowania świeżego oraz zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu i ryb.
Produkt niedostępny
Przybliżona data dostawy:
- Piła do cięcia mięsa i kości Carneoline FK 23 w wykonaniu stołowym jest z powodzeniem stosowana na działach mięsnych, w rzeźniach i zakładach przetwórczych, dużych kuchniach czy zakładach gastronomicznych do prowadzenia rozbioru i porcjowania świeżego oraz zamrożonego mięsa z kością ( schab, golonki) lub bez kości, drobiu i ryb.
- Przy konstrukcji urządzenia zastosowano najnowszą wiedzę z zakresu ergonomii i ekonomiki pracy.
- Obsługa piły jest prosta.
- Podczas eksploatacji docenią Państwo łatwość przygotowania maszyny do gruntownego czyszczenia.
- Bezpieczeństwo i higiena zgodnie z najnowszą dyrektywą maszynową WE.
Dane techniczne:
Precyzyjnie obrobiona konstrukcja opływowa, kompaktowy design, brzeszczot oraz koła napędu ze stali szlachetnej
Grubość krojenia regulowana w skali min/maks. 10 -190 mm
Maksymalna wysokość produktu maks. 250 mm
Długość brzeszczotu = 1760 x 15 x 0.45 mm
System napinania i luzowania brzeszczotu za pomocą korby oraz zgarniacze resztek (demontowane, łatwe w czyszczeniu)
Zasilanie : 400V ( opcjonalnie 230V)