Katalog
Ładowanie...
Poszukujesz profesjonalnych rozwiązań dla swojej gastronomii? Piec konwekcyjno-parowy Hendi Nano to funkcjonalne urządzenie, które przyczyni się do zwiększenia efektywności pracy w lokalach gastronomicznych. Piec Hendi Nano manual, gwarantuje najwyższą prostotę użytkowania - Hendi Nano ze sterowaniem elektronicznym umożliwia m.in. zapisywanie programów pieczenia, wygodne przygotowywanie zdrowych i delikatnych potraw, a także posiada automatyczny system mycia, dzięki czemu łatwo jest utrzymać go w czystości, co w gastronomii jest niezwykle istotne. Piece konwekcyjno parowe zapewniają szereg udogodnień dla pracowników oraz pozwalają przygotować aromatyczne i pełne smaku potrawy w krótkim czasie - przekonaj się sam.
Piec elektryczny Hendi stanowi jeden z elementów podstawowego wyposażenia każdej nowoczesnej kuchni. Umożliwia przygotowywanie w krótkim czasie wielu potraw jednocześnie, z których każda wyróżnia się swoistym smakiem, aromatem i odpowiednim stopniem wypieczenia. A to wszystko dzięki funkcjom, jakie posiada nowoczesny piec konwekcyjno-parowy Hendi Nano. Wśród nich znalazły się:
Wybierz piec gastronomiczny Hendi Nano - podawaj klientom dania smakowite, jak nigdy dotąd, jednocześnie zwiększając komfort codziennej pracy w swoim lokalu. Piece elektryczne Hendi Nano to urządzenia produkowane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, będącej gwarancją bezpiecznej pracy oraz długotrwałej i efektywnej eksploatacji. Sprawdź kuchnie konwekcyjno-parowe elektryczne Hendi Nano i skorzystaj z oferty sklepu gastronomicznego Eva-Tec. Zapraszamy!