224748 HENDI
Nowe produkty
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 20XGN1/1 ELEKTRYCZNY - STER. MANUALNE
- urządzenie idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach
- nadaje się do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu, warzyw
- funkcja zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
- bezpośrednio wytwarzana para natrysk wody na wentylator
więcej informacji o piecu poniżej
Produkt niedostępny
Przybliżona data dostawy:
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 20 X GN 1/1 ELEKTRYCZNY - STER. MANUALNE
- urządzenie idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach
- nadaje się do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu, warzyw
- dzięki zastosowaniu funkcji zaparowania możliwe jest przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb i warzyw
- bezpośrednio wytwarzana para poprzez natrysk wody na wentylator
- w urządzeniu zamontowano pięciostopniową regulację zaparowania komory
- piec z bardzo czytelnym i zarazem łatwym w obsłudze panelem
- lampki kontrolne informują o poszczególnych funkcjach
- obudowa , komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej AISI 304
- oświetlenie halogenowe
- podwójna szyba w drzwiach
- uszczelka seryjnie montowana na drzwi
- istnieje możliwość demontowania prowadnic w komorze na GN 1/1
- do prawidłowego działania urządzenia należy posiadać:
* podłączenie do wody - 3/4"
* wyjście do kanalizy Ø 30 mm
- timer od 0 do 120 min
- termostat elektromechaniczny : od +100oC do +260oC
- wentylatorów z rewersem : 5 szt.
wymiary : 984x1031x1920 mm
pojemność komory : 20 x GN 1/1
odległość pomiędzy prowadnicami : 66 mm
moc: 30 kW
zasilanie : 400 V
sterowanie: manualne