sale-offer
sale-offer1

Profesjonalne stalki masarskie do noży

Jest 8 produktów

W ofercie naszego sklepu internetowego znajdują się profesjonalne stalki masarskie DICK do ostrzenia noży. To akcesoria najwyższej jakości - niezawodne i bezpieczne, gwarantujące precyzyjne i dokładne ostrzenie. Narzędzia rzeźnicze DICK są znane i popularne na całym świecie. Przedstawiciele przemysłu mięsnego i gastronomicznego cenią je przede wszystkim za wysoką jakość wykonania, skuteczność i efektywność oraz łatwość i bezpieczeństwo użytkowania.

Profesjonalne stalki do noży dostępne są w naszym sklepie internetowym w konkurencyjnych cenach. Dzięki temu ten wysokiej jakości sprzęt jest w zasięgu każdej firmy, zarówno dużego przedsiębiorstwa mięsnego, jak i małego sklepu czy pojedynczego masarza produkującego wyroby mięsne dla najbliższych.

1 - 8 z 8
1 - 8 z 8

Profesjonalna stalka do noży masarskich z najwyższej jakości materiałów.

Dobrze naostrzony nóż to podstawa pracy w zakładzie mięsnym. Tylko taki zapewni bezpieczeństwo i komfort pracy oraz najwyższą jakość przygotowywanych produktów. Gwarancją tego są właśnie ostrzałki do noży masarskich DICK, które zostały wykonane z najwyższej jakości materiałów. Dzięki swojej perfekcyjnej konstrukcji oraz wykorzystaniu wysokogatunkowej stali są one niezwykle:

  • wydajne,
  • wytrzymałe,
  • ergonomiczne i wygodne w użytkowaniu.

W ofercie EVA-TEC znajdują się stalki masarskie zapewniające różne rodzaje szlifów:

  • szafirowy,
  • dwustronny szafirowy i dwustronny polerski,
  • bardzo delikatny,
  • ostry.

Bogaty wybór profesjonalnych akcesoriów oraz noży masarskich

Przedstawicieli branży mięsnej zachęcamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą akcesoriów do noży rzeźniczych. W ofercie EVA-TEC dostępne są między innymi:

  • maszyny ostrzące,
  • pochwy na noże,
  • stelaże,
  • sterylizatory.

Oferujemy również bogaty wybór noży masarskich do trybowania, skórowania, sortowania, ubojowych, rozbiorowych, blokowych, noży do wykrawania żeberek.

W naszej ofercie znajduje się kompleksowe wyposażenie sklepów mięsnych, zakładów i stoisk mięsnych oraz lokali gastronomicznych.