Katalog
Ładowanie...
WILK DO MIĘSA TS 12 RM GASTRO 230 V - wykonany z stali nierdzewnej - korpus z polerowanego aluminium - demontowany korpus mielący - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 160 kg/h - ø sitka - 70 mm
MASZYNKA DO MIĘSA TE 22D RM GASTRO 230V Z SYSTEMEM UNGERCzęść robocza i lej wykonany z stali nierdzewne Korpus wykonany z polerowanego aluminium Demontowany korpus mielący umożliwia łatwe czyszczenie po pracy Kołek dociskowy z tworzywa Wyłącznik / włącznik główny Wydajność: 300 kg/h Pojemnik na produkt ø sitka - 8 cm
MASZYNKA (WILK) DO MIĘSA TS 22 400 V RM GASTRO - Korpus mielący, ślimak, nóż, sitko wykonane w całości z stali nierdzewnej - demontowany korpus mielący ułatwia czyszczenie po zakończonej pracy - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 300 kg/h - pojemnik na produkt - ø 8 mm
MASZYNKA DO MIĘSA TE 22 230V RM GASTROCzęść robocza i lej wykonany z stali nierdzewne Korpus wykonany z polerowanego aluminium Demontowany korpus mielący umożliwia łatwe czyszczenie po pracy System UNGER Kołek dociskowy z tworzywa Wyłącznik / włącznik główny Wydajność: 300 kg/h Pojemnik na produkt ø sitka - 8 cm
WILK DO MIĘSA TS 12 RM GASTRO 400V Z SYSTEMEM UNGER - wykonany z stali nierdzewnej - korpus z polerowanego aluminium - demontowany korpus mielący - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 160 kg/h - system unger : szarpak, nóz dwustronny, sitko o ø 8 mm, nóż dwustronny, sitko o ø 4,5 mm
MASZYNKA (WILK) DO MIĘSA TS 22D z systemem unger - Korpus mielący, ślimak, nóż, sitko wykonane w całości z stali nierdzewnej - demontowany korpus mielący ułatwia czyszczenie po zakończonej pracy - w modelu TS-22D montowany system UNGER (szarpak, nóż dwustronny, ø 10mm, nóż dwustronny, ø 6 mm) - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 300 kg/h - pojemnik...
WILK DO MIĘSA TS 12D RM GASTRO 230V Z SYSTEMEM UNGER - wykonany z stali nierdzewnej - korpus z polerowanego aluminium - demontowany korpus mielący - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 160 kg/h - system unger : szarpak, nóz dwustronny, sitko o ø 8 mm, nóż dwustronny, sitko o ø 4,5 mm
WILK DO MIĘSA TS 12D RM GASTRO 400V Z SYSTEMEM UNGER - wykonany z stali nierdzewnej - korpus z polerowanego aluminium - demontowany korpus mielący - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 160 kg/h - system unger : szarpak, nóz dwustronny, sitko o ø 8 mm, nóż dwustronny, sitko o ø 4,5 mm
MASZYNKA DO MIĘSA TE 22 RM GASTRO 400VCzęść robocza i lej wykonany z stali nierdzewne Korpus wykonany z polerowanego aluminium Demontowany korpus mielący umożliwia łatwe czyszczenie po pracy Kołek dociskowy z tworzywa Wyłącznik / włącznik główny Wydajność: 300 kg/h Pojemnik na produkt ø sitka - 8 cm
MASZYNKA DO MIĘSA TE 22D RM GASTRO 400V z systemem ungerCzęść robocza i lej wykonany z stali nierdzewne Korpus wykonany z polerowanego aluminium Demontowany korpus mielący umożliwia łatwe czyszczenie po pracy System UNGER Kołek dociskowy z tworzywa Wyłącznik / włącznik główny Wydajność: 300 kg/h Pojemnik na produkt ø sitka - 8 cm