Katalog
Ładowanie...
SITKO - ŚREDNICA 6 MM - WILK DO MIĘSA HENDI TOP LINE12 - 210451wykonanie z stali nierdzewnej
Wydajny wilk do mielenia mięsa, gotowanych warzyw, maku przystosowany do standardowych zastosowań w sklepach i kuchniach gastronomicznych.- Optymalnie zaprojektowany system przekładni daje możliwość ciągłej pracy bez przegrzewania się silnika - Nóż i sitko wykonane z wysokiej jakości stali
NÓŻ DO WILKA DWUZAKRESOWEGO - TS-22D / TE-22D - RM GASTRO
SITKO DO WILKA TS-12 / S-12 RM GASTRO - 8 mm
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA HENDI 198 - przeznaczona do małej gastronomi - tacka na zmielone mięso z tworzywa - włącznik / przełącznik zmiany kierunku - silnik o 700W z blokadą
MASZYNKA DO MIĘSA TE 22 230V RM GASTROCzęść robocza i lej wykonany z stali nierdzewne Korpus wykonany z polerowanego aluminium Demontowany korpus mielący umożliwia łatwe czyszczenie po pracy System UNGER Kołek dociskowy z tworzywa Wyłącznik / włącznik główny Wydajność: 300 kg/h Pojemnik na produkt ø sitka - 8 cm
SITKO 8 MM - WILK TC-12 MA-GA NR KATALOG: 5116DOryginalne części do wilka Ma-GA TC 12 prosto od producenta.NIE JESTEŚ PEWIEN CZY DANA CZĘŚĆ JEST WŁAŚCIWA??POBIERZ DTR URZĄDZENIA I SPRAWDŹ !!!!
WILK DO MIĘSA TOP LINE 22 HENDI - 210789 - wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia mięsa bez kości i skór- obudowa urządzenia wykonana z polerowanej stali nierdzewnej- gardziel - stal chirurgiczna - demontowalna- silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem - prędkość obrotowa - 165 obr/min.- taca załadowcza z stali...
SITKO - ŚREDNICA 8 MM - WILK DO MIĘSA HENDI TOP LINE12 - 210468wykonanie z stali nierdzewnej
WILK do mięsa WM12 - MAGA • Oferowane urządzenie firmy Maga z Bydgoszczy jako jedno z niewielu można być stosowane do pracy ciągłej < nie trzeba czekać aż się ostudzi > • przeznaczony głównie do użytku w dużych sklepach, super marketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnegowięcej informacji poniżej
NÓŻ DO WILKA DWUZAKRESOWY TS-32D - RM GASTRO
SITKO DO WILKA TS-12 / S-12 RM GASTRO - 2 mm
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA(WILK) HENDI 22- Przeznaczony do sklepów mięsnych, restauracji, stołówek - Wykonany ze specjalnego stopu aluminium, - Korpus, lej i pojemnik na mięso wykonany jest ze stali nierdzewnej. - Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej. - kołek dociskowy z polipropylenu - Nie jest przeznaczony do pracy ciąg
SITKO 10 MM - WILK TC-12 MA-GA NR KATALOG: 5116EOryginalne części do wilka Ma-GA TC 12 prosto od producenta.NIE JESTEŚ PEWIEN CZY DANA CZĘŚĆ JEST WŁAŚCIWA??POBIERZ DTR URZĄDZENIA I SPRAWDŹ !!!!
WILK DO MIĘSA TS 12 RM GASTRO 400V Z SYSTEMEM UNGER - wykonany z stali nierdzewnej - korpus z polerowanego aluminium - demontowany korpus mielący - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 160 kg/h - system unger : szarpak, nóz dwustronny, sitko o ø 8 mm, nóż dwustronny, sitko o ø 4,5 mm
SITKO - ŚREDNICA 6 MM - WILK DO MIĘSA HENDI TOP LINE22 - 210499wykonanie z stali nierdzewnej
WILK DO MIELENIA MIĘSA WM22.1-U3 UNGER MA-GA 400V- autonomiczny a zarazem profesjonalnym urządzeniem do mielenia mięsa. - przygotowany z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości. - zwarta i szczelna obudowa oraz zdejmowalne elementy peryferyjne w postaci zespołu rozdrabniającego czy tacy załadowczej gwarantują bardzo dużą łatwość...
WILK do mięsa WM22 - MAGA • Oferowane urządzenie firmy Maga z Bydgoszczy jako jedno z niewielu można być stosowane do pracy ciągłej < nie trzeba czekać aż się ostudzi > • przeznaczony głównie do użytku w dużych sklepach, super marketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnegowięcej informacji poniżej
SITKO DO WILKA TS-22 / TE-22 RM GASTRO - 6 mm
NÓŻ DO WILKA TC-12 MA-GAwykonany z stali nierdzewnejśrednica - 61 mm
SITKO 3 MM - WILK TC-22 MA-GA NR KATALOG: 5216 AOryginalne części do wilka Ma-GA TC 22 prosto od producenta.NIE JESTEŚ PEWIEN CZY DANA CZĘŚĆ JEST WŁAŚCIWA??POBIERZ DTR URZĄDZENIA I SPRAWDŹ !!!!
MASZYNKA (WILK) DO MIĘSA TS 22D z systemem unger - Korpus mielący, ślimak, nóż, sitko wykonane w całości z stali nierdzewnej - demontowany korpus mielący ułatwia czyszczenie po zakończonej pracy - w modelu TS-22D montowany system UNGER (szarpak, nóż dwustronny, ø 10mm, nóż dwustronny, ø 6 mm) - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 300 kg/h - pojemnik...
SITKO - ŚREDNICA 8 MM - WILK DO MIĘSA HENDI TOP LINE 22 - 210505wykonanie z stali nierdzewnej
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA MA-GA WM22.1-U3 UNGER 400V Idealna do dużych sklepów, supermarketów, cateringu, gastronomii Gardziel, ślimak, sitko, szarpak, nóż dwustronny z stali nierdzewnej
SITKO - ŚREDNICA 8 MM - WILK DO MIĘSA HENDI 12Zmiana sitek od 2019r. - bez trzpienia.Pasuje do modelu : 282199 210802 282200
SITKO DO WILKA TS-22 / TE-22 RM GASTRO - 8 mm
SITKO 4,5 MM - WILK TC-22 MA-GA NR KATALOG: 5216 BOryginalne części do wilka Ma-GA TC 22 prosto od producenta.NIE JESTEŚ PEWIEN CZY DANA CZĘŚĆ JEST WŁAŚCIWA??POBIERZ DTR URZĄDZENIA I SPRAWDŹ !!!!
WILK DO MIĘSA TS 12D RM GASTRO 230V Z SYSTEMEM UNGER - wykonany z stali nierdzewnej - korpus z polerowanego aluminium - demontowany korpus mielący - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 160 kg/h - system unger : szarpak, nóz dwustronny, sitko o ø 8 mm, nóż dwustronny, sitko o ø 4,5 mm
NÓŻ DO WILKA DO MIELENIA MIĘSA TOP LINE 8 - 210406WYKONANIE STAL NIERDZEWNA
SITKO - ŚREDNICA 6MM - WILK DO MIĘSA HENDI 12 282199