225448 HENDI
Nowe produkty
URZĄDZENIE SOUS-VIDE 20L HENDI
- sposób przygotowania posiłków w których jedzenie jest próżniowo pakowane w plastikowe worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze
- odpowiednie do przygotowywania dań po godzinach największego ruchu w restauracji
- precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury między 45oC do 95oC
- obudowa wykonana w całości z stali chromowanej
Produkt niedostępny
Przybliżona data dostawy:
URZĄDZENIE SOUS-VIDE 20L HENDI
- sposób przygotowania posiłków w których jedzenie jest próżniowo pakowane w plastikowe worki i gotowane w odpowiedniej temperaturze ( termostat pozwala na regulację z dokładnością do 0,1oC)
- idealna do restauracji typu a la carte
- odpowiednie do przygotowywania dań po godzinach największego ruchu w restauracji
- pozwala zachować stałą jakość serwowanych potraw
- bardzo precyzyjny termostat z możliwością regulacji temperatury między 45oC do 95oC
- obudowa wykonana w całości z stali chromowanej
- w zestawie separator, 6 przekładek i pokrywa ze stali nierdzewnej
Dane techniczne:
wymiary : 600x330x300 mm
moc: 600W
pojemność: 20L
zasilanie: 230 V