Katalog
Ładowanie...
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX AROMA NABOO 144 - 8 x 600x400 + 6 x 600x400 mm ARGN144R GRAFEN- system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy dla cukierni, piekarni LAINOX AROMA SAPIENS 144 - 8x600x400 + 6x600x400 mm ARES144R GRAFEN- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED,...
Piec konwekcyjno-parowy dla cukierni, piekarni LAINOX AROMA SAPIENS 144 - 8x600x400 + 6x600x400 mm ARGS144R GRAFEN - GAZ- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED,...
Urządzenie wielofunkcyjne NEO - LAINOX 12 x GN 1/1 NEOG121 GRAFEN Zastosowanie - schładzanie szokowe- zamrażanie szokoweOBSŁUGA - 7 calowy wyświetlacz- sonda wewnętrzna- złącze USBwięcej informacji poniżej
Turbopiec XPRESSCHEF seria 3i - MRX51 - GRAFENPołączenie 3 technologi grzania w jednym urządzeniu: - uderzenie mocą cieplną 3000W- konwekcja- mikrofale 1000W Wbudowany katalizator zapachówwięcej informacji poniżej
Płyn do płukania pieców konwekcyjno-parowych 10 l PP REINEXPłyn do płukania pieców konwekcyjno-parowych wyposażonych w system automatycznego mycia. Należy stosować zgodnie z instrukcją obsługi urządzenia.
ZMIĘKCZACZ AUTOMATYCZNY R-10 RED FOX- zmiękczanie wody w zmywarkach, piecach konwekcyjno-parowych, ekspresów do kawy, kostkarek do lodu- skuteczna ochrona przed osadami kamienia- prosta i trwała konstrukcja
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE O 611 bn bojlerowy + iniekcja z myciem- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO ORANGE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe...
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 1011i- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE 0 1011ig iniekcyjny gazowy z myciem- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE firmy RETIGO oferowana w Polsce- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie...
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE PLUS produkowane są dla profesjonalistów, którzy nie muszą rezygnować z żadnych funkcjonalności.Posiadają najwyższą wydajność na rynku, osiągając idealną równowagę, pomiędzy jakością gotowania, prostotą,sprawnością i bezpieczeństwem.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
Piece ADVANCE są idealnym rozwiązaniem dla każdego profesjonalisty szukającego prostego, ekonomicznego, mocnego i odpornego pieca.
PIEC ELEKTRYCZNY KONWEKCYJNO-PAROWY FAGOR ADVANCE CONCEPTMożliwość pracy w trybach konwekcji, pary, combi i regeneracji.· Posiada funkcję „Cool-Down”, nawilżacz i funkcję temperaturową z sondą rdzeniową.· System diagnostyki serwisowej, dzięki któremu bez usuwania jakichkolwiek paneli zewnętrznych, użytkownikmoże sprawdzić poprawne działanie wszystkich...
PODSTAWA POD PIEC RETIGO BLUE, ORANGE 611Podstawa nierdzewna wyposażona w 20 prowadnic na pojemniki 1/1 GN.Przystosowana do piecy konwekcyjno parowych:Retigo Orange 611, Retigo Blue 611,
POJEMNIK GASTRONOMICZNY GN 1/1 - 100 - 530X325X100 MM RED FOX- pojemnik wykonany z stali nierdzewnej o grubości 0,8 mm - możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20 do + 300oC - idealnie nadają się jako pojemniki do piecy konwekcyjno-parowych
BLACHA WYPIEKOWA DO BAGIETEK PERFOROWANA - 3-RANTY - HENDI 808245 wykonana z aluminium z pokryciem silikonowymmożna używać w wszystkich piecach gastronomicznychblacha perforowanaprzystosowana na 5 bagietekwymiary: 600x400 mm kolor: rdzawy
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX SAPIENS102 - 10XGN 2/1 lub 20 x GN 1/1 SAGV102R GRAFEN- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 10xGN 1/1 RED FOX EPM 1011 Eelektro-mechaniczne sterowane manualne ustawianie parametrów tryby pracy: gotowanie w parze, pieczenie, funkcja kombi zakres temperatur: 50 - 280 °C elektrozawór timer dwie prędkości wentylatora nawilżanie komory oświetlenie komory
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY MILLENIAL BLACK MASK BAKERY DLA CUKIERNICTWA , PIEKARNICTWA , ELEKTRYCZNY , STEROWANIE ELEKTRONICZNE - HENDI - EKA - 4 X 600x400mm z BEZPOŚREDNIM NATRYSKIEM - na blachy 600x400 mm. Komora pieczenia jest powiększona specjalnie pod kątem większych blach - Elektroniczny, 7-calowy, dotykowy panel sterowaniaWIĘCEJ INFO PONIŻEJ
Piec konwekcyjno-parowy - elektryczny LAINOX NABOO 102 - 10xGN 2/1 lub 20 x GN 1/1 GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne terowanie temperatura w komorzae- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy - gazowy LAINOX NABOO 102 - 10xGN 2/1 lub 20 x GN 1/1 GRAFEN - system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- gotowanie sous vide- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne terowanie temperatura w komorzae- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Komora fermentacyjna / Komora rozrostu -18stC- +35stC 18x 600x400 FLFT701B HENDIPrzeznaczona dla piekarni, cukierni lub pizzerii Urządzenie stwarza odpowiednie i stabilne warunki temperatury, wilgotności i cyrkulacji powietrza dla produktów, które przechodzą proces garowania (wyrastania) i dojrzewania Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304 (18/10) łatwa...
Piec konwekcyjno - parowy Millenial Smart bakery 16 x 600 x 400 elektryczny, sterowany pokrętłami MKF1664S HENDI - Panel sterowania składa się z 3 pokręteł: 1. Regulacja czasu w zakresie od 10 do 120 minut lub praca NON-STOP 2. Regulacja temperatury w zakresie od 100°C do 275°C 3. 5-stopniowa regulacja zaparowania komory
Piec konwekcyjno - parowy Millenial 20 x GN 1/1 elektryczny, sterowany pokrętłami MKF2011S HENDI- Panel sterowania składa sie z 3 pokręteł: 1. Regulacja czasu w zakresie od 10 do 120 minut lub praca NON-STOP 2. Regulacja temperatury w zakresie od 100°C do 275°C 3. 5-stopniowa regulacja zaparowania komory
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX AROMA NABOO 154 - 15 x 600x400 mm AREN154R GRAFEN- system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy LAINOX AROMA NABOO 154 - 15 x 600x400 mm ARGN154R GRAFEN- system gotowania interaktywnego - gotowanie automatyczne- 10-cal ekran- automatyczne mycie- automatyczne sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą
Piec konwekcyjno-parowy dla cukierni, piekarni LAINOX AROMA SAPIENS 154 - 15x600x400 mm ARES154R GRAFEN- gotowanie automatyczne- automatyczne mycie- automatyczne Sterowanie temperatura w komorze- idealnie gładka, szczelna komora- drzwi z podwójnie hartowaną szybą- oświetlenie halogenowe- oszczędność energii dzięki systemom : ECOSPEED, ECOVAPOR,