Katalog
Ładowanie...
NÓŻ DO FILETOWANIA - GIĘTKI - 150 MM- HENDI- nóż wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej- specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:a) doskonałe właściwości tnąceb) bardzo ostre i trwałe ostrzec) łatwe ostrzenie i odporność na zabrudzenie- higieniczna , zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia...
NÓŻ DO ODDZIELANIA KOŚCI - 150 MM - HENDI- wykonanie z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS- najwyższa jakość wykonania sprawia że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję a ostrza zachowują długo żywotność- unikalna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach...
NÓŻ JAPOŃSKI "SANTOKU" - 210 MM - HENDI- tradycyjne noże japońskie z drewnianą rączką- wykonane z wysokiej stali węglowej X50CrMoV15- proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów- każdy nóż jest osobno pakowany w estetycznym blisterze- nie można myć w zmywarkach
NÓŻ KUCHARSKI - UNIWERSALNY - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ KUCHARSKI - MIĘSO SUROWE - 240MM - HENDI 842720- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ UNIWERSALNY - 90 MM - HENDI 842256- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NOŻYK DO POMIDORÓW ZĄBKOWANY - 110MM - HENDI- wykonana z stali nierdzewnej- uchwyt wykonany z polipropylenu- długość ostrza : 110 mm- długość noża : 230mm- możliwość czyszczenia w zmywarkach- pakowana pojedynczo w blisterze
NÓŻ DO WARZYW - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene z...
Nóż kucharski HACCP 180 mm - Wykonany w całości ze stali nierdzewnej- Uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP idealnie leży w dłoni- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze - Można myć w zmywarkach daje to większą higienę
NÓŻ KUCHARSKI DO DROBIU - 180 MM - HENDI 842638 - wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ KUCHARSKI DO RYB - 180 MM - HENDI 842645 - wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ KUCHARSKI - 180 MM - HENDI 842614 - wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
Nóż wykonany ze stali molibdenowo-wanadowej o grubości 3mm(T5MoV), o twardości od 54 do 55 HRC , uchwyt z ABS z aluminiowymi nitami. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. Długość ostrza: 190 mm
Nóż wykonany ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej (x50CrMo-V15), o twardości 56 HRC , ręcznie ostrzony, uchwyt wykonany z kopolimeru PPC z plastyczną powierzchnią z TPE bez nitów Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach, barach, stołówkach oraz na stanowiskach sklepowych, można stosować również w domowej kuchni. Długość ostrza:...
NÓŻ DO OBIERANIA - 90 MM - HENDI- nóż wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej- specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:a) doskonałe właściwości tnąceb) bardzo ostre i trwałe ostrzec) łatwe ostrzenie i odporność na zabrudzenie- higieniczna , zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się...
NÓŻ DO CHLEBA - 230 MM - HENDI - wykonanie z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS- najwyższa jakość wykonania sprawia że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję a ostrza zachowują długo żywotność- unikalna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączenia z...
NÓŻ DO SZYNKI I KEBABA - 350 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO CHLEBA / CIASTA - HENDI - 250 MM , 300 MM- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO KEBABU LUB SZYNKI - 350 mm - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
WYDRĄŻACZ DO JABŁEK - 20X100MM - HENDI- wykonana z stali nierdzewnej- uchwyt wykonany z polipropylenu- długość ostrza : 100 mm- średnica noża : 20 mm- długość noża: 230 mm- możliwość czyszczenia w zmywarkach- pakowana pojedynczo w blisterze
NÓŻ KUCHENNY 140 mm - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene z...
NÓŻ DO WARZYW I OWOCÓW DŁUGI - HENDI - 100 MM 842119- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
Nóż japoński "SASHIMI" 210 mm 845059- Tradycyjny nóż japoński z drewnianą rączką- Wykonany z wysokiej jakości stali węglowej X50CrMoV15- Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze- Nie można myć w zmywarkach
Nóż wykonany ze stali molibdenowo-wanadowej o grubości 3mm(T5MoV), o twardości od 54 do 55 HRC , uchwyt z ABS z aluminiowymi nitami. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. Długość ostrza: 210 mm
Nóż wykonany ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej (x50CrMo-V15), o twardości 56 HRC , ręcznie ostrzony, uchwyt wykonany z kopolimeru PPC z plastyczną powierzchnią z TPE bez nitów Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach, barach, stołówkach oraz na stanowiskach sklepowych, można stosować również w domowej kuchni. Długość ostrza:...
OSTRZAŁKA DIAMENTOWA-OWALNA - 310 MM - HENDI- ostrzałka wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej- higieniczna , zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń- można myć w zmywarce- pakowany pojedynczo w blister
NÓŻ DO JARZYN - 125 MM - HENDI- wykonanie z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS- najwyższa jakość wykonania sprawia że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję a ostrza zachowują długo żywotność- unikalna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączenia z...
NÓŻ DO CHLEBA/CIASTA- 250 MM / 300 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DEKORACYJNY DO MASŁA - 200MM - HENDI- wykonana z stali nierdzewnej- uchwyt wykonany z polipropylenu- długość : 200 mm- możliwość czyszczenia w zmywarkach- pakowana pojedynczo w blisterze
NÓŻ KUCHENNY 160 mm - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene z...