sale-offer
sale-offer1
Piec konwekcyjno-parowy RETIGO B 2021 Zobacz powiększnie

PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RETIGO BLUE 2021 i

00023883 RETIGO BLUE B 2021 i

Nowe produkty

PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 2021 i - iniekcyjny z myciem

- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO BLUE  firmy RETIGO oferowana w Polsce
- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania  umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
 

Więcej szczegółów

119 920,00 zł netto
147 501,60 zł brutto

PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO BLUE B 2021 i - iniekcyjny z myciem


TECHNIKI GOTOWANIA            
–   Gorące powietrze            30 – 300 °C
–   Funkcja kombi - gorące powietrze/para            
–   Funkcja gotowania w parze            30 – 130 °C
–   Bio-gotowanie            30 – 98 °C
–   Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania            
–   Pieczenie nocne - oszczędność czasu i energii            
–   Timer półek - możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce            
–   Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na utrzymywaniu jakości i temperatury potraw serwowania            
–   Delta T pieczenie/gotowanie - idealne dostosowanie parametrów pieczenia dużych mięs            
–   Pieczenie niskotemperaturowe - minimalnea utrata wagi, lepsza soczystość i smak            
–   Cook & Hold - piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania po zakończeniu obróbki termicznej            
–   Golden Touch - funkcja zapiekania z efektem perfekcyjnej złotobrązowej i chrupkiej skórki            
–   Sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfitowanie, wędzenie - specjalne programy dla nowoczesnej gastronomii         
–   Automatyczny przedgrzew            
–   Automatyczne chłodzenie            
–   Manualne nawilżanie            
–   Automatyczny start            
–   Easy Cooking
-   Wytwarzanie pary : iniekcja

        
WYPOSAŻENIE            
–   Automatyczne mycie            
–   Książka kucharska (programy / kroki)            1000/20
–   Rekuperator            ●
–   AHC (Active Humidity Control) - automatyczna regulacja wilgotności            
–   ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary            
–   ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością            
–   Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi       
–   Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia            
–   Automatyczna klapka - system usuwania wilgoci, dla uzyskania lepszej chrupkości i idealnego koloru            
–   Automatyczny start            
–   7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza            
–   Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo            
–   Taktowanie wentylatora*** - 3 kroki dla jeszcze większej równomierności            
–   Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie            
–   Prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody            
–   6 punktowa sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy            
–   Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości            
–   Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia            
–   Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie            
–   Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych  
-   Wózek z prowadnicami w standardzie        


SERWIS    
–   System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych            
–   BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera            
–   SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach            
–   Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową          

 
DODATKOWE WYPOSAŻENIE            
–   Druga sonda temperatury            
–   Lewostronnie otwierane drzwi**            
–   Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi            
–   Wbudowany, zwijany prysznic ręczny***            
–   Dodatkowy zestaw prowadnic 600x400 mm   




DANE TECHNICZNE:

- model : B 2021 i
- wymiary : 1156x1009x1849 mm
- moc : 59,4 kW
- waga : 330kg
- pojemność : 20x GN 2/1
- zasilanie :  400 V
- wytwarzanie pary : iniekcja

Jesteśmy partnerem handlowym oraz serwisowym Firmy RETIGO, zapewniamy Państwu serwis gastronomiczny gwarancyjny oraz pogwarancyjny dla urządzeń w/w firmy.

PAMIĘTAJ !!

JEŚLI NIE JESTEŚ PEWNY ZAPRASZAMY PRZED ZAKUPEM NA POKAZ.

Oferujemy Państwu możliwość przetestowania urządzenia w naszym salonie handlowym przed zakupem w czasie pokazu, gdzie z pomocą naszego kucharza odkryjemy przed Państwem wszystkie możliwości jakie daje piec konwekcyjno-parowy, który w ostatnich latach stał się nieodzownym elementem nowoczesnej kuchni.

Jesteś zainteresowany zapraszamy do kontaktu:

drogą elektroniczną : krzysztof.sterna@eva-tec.pl


Zakup