Katalog
Ładowanie...
Przystawka do ubijania piany i zagniatania ciasta MKP 25 Przystawka służy do ubijania śmietany i jaj, do mieszania wszelkiego rodzaju kremów, majonezu itp. oraz do zagniatania ciasta lekkiego jak tortowe, naleśniki itp.Wykonana jest ze stali nierdzewnej i duraluminium.Wyposażona jest w dwubiegową przekładnię. W zestawie- Mieszadło- Rozbijacz piany-...
Stojak przesuwny NMK-SP / NKM11-3Spomasz Nakło Stojak przeznaczony jest do zamontowania w napędzie NMK 110 i NMK 55
Tarcza do tarcia ziemniakówTracze wykonane z duraluminium i stali nierdzewnej bez elementów plastikowych.Wymiary: średnica:250 mm
KOTLECIARKA ELEKTRYCZNAKotleciarka ma zastosowanie w: restauracji, sklepie mięsnym oraz w zakładach gastronomicznychMaksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 160x grubość 30 mmObudowa wykonana ze stali nierdzewnejW zestawie przystawka do zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego Prędkość zespołów noży zmiękczających 75 obr./minSilnik wyposażony w...
OBIERACZKA NIERDZEWNA DO ZIEMNIAKÓW SKBZ 6N - powierzchnia wewnętrzna obieraczki ( walca, drzwiczek i dna pokrywy ) pokryte materiałem ściernym ( korund ) - czas obierania ziemniaków w zależności o jakości produktu w przedziale 1-3 min - zużycie wody podczas obierania : 2,5 L / min - urządzenie można wykorzystać do obierania ziemniaków a także innych...
NÓŻ DO WILKA DWUZAKRESOWY TS-32D - RM GASTRO
SITKO DO WILKA TS-12 / S-12 RM GASTRO - 2 mm
SZATKOWNICA DO WARZYW HALLDE RG-250 230VRG-250 pasuje kuchni średniej wielkości; piekarni, kuchni cateringowych, szpitali, statków, kantyn wojskowych, kuchni więziennych, restauracji, szkół, zakładów przetwórstwa spożywczego, kuchni sklepowych, itp.
OBIERACZKA DO ZIEMNIAKÓW Z OSADNIKIEM OBIERZYN I TARCZAMI BOCZNYMI OZO-3.1 S- LOZAMET- Obieraczki LOZAMET są urządzeniami przeznaczonymi do mechanicznego obierania ziemniaków.- Proces obierania odbywa się za pomocą talerza ściernego strumieniach wody płuczącej.- Podstawowym zespołem obieraczki jest komora robocza w kształcie walca, wewnątrz którego...
MASZYNKA DO MIELENIA MIĘSA(WILK) HENDI 22- Przeznaczony do sklepów mięsnych, restauracji, stołówek - Wykonany ze specjalnego stopu aluminium, - Korpus, lej i pojemnik na mięso wykonany jest ze stali nierdzewnej. - Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej. - kołek dociskowy z polipropylenu - Nie jest przeznaczony do pracy ciąg
PAKOWARKA PRÓŻNIOWA LISTWOWA - BUDGET LINE - HENDI - obudowa wykonana z tworzywa ABS- możliwość wyboru 1 z dwóch czasów zgrzewania worków- w pakowarce można używać worki z rolki - maksymalna szerokość worków moletowanych - 310 mmwięcej informacji poniżej
SOKOWIRÓWKA CEADO - ES 500 - profesjonalne urządzenie do świeżego przygotowywania soków owocowych i warzywnych- automatyczne usuwanie wytworzonych suchych pulp do pojemnika zewnętrznego - urządzenie idealne do punktów gastronomicznych które dziennie przerabiają na napoje ok 10 kg owoców lub warzyw- obudowa wykonana z lekkiego stopu aluminiumwięcej...
MIKSER RĘCZNY 250 W - ZMIENNA PRĘDKOŚĆ HENDI EDYCJA KURT SCHELLER- wersja profesjonalna- obudowa wykonana z nylonu- ramię , ostrze wykonane z stali nierdzewnej- w zestawie rózga do ubijania- urządzenie łatwe w utrzymaniuwięcej informacji poniżej
MIKSER RĘCZNY ZANURZENIOWY - 50 CM - RED FOX- silnik w obudowie - przystawka do miksowania - 50cm - brak regulacji obrotów
RAMIĘ MIKSUJĄCE DO MIKSERA RĘCZNEGO TVF-350 I TVF-450 ORAZ TBVV-350 I TBVV-450 - EDENOX- ramię, osłona , nóż wykonane z stali nierdzewnej - łatwe w utrzymaniu czystości i higieny pracy- umożliwia wraz z mikserem wykonanie w bardzo szybki i prosty sposób : sosów, zmiksowanych zup, puree z warzyw oraz mus z owoców
TARCZE DO KROJENIA W PLASTRY 3 MM - MODEL 63161 HALLDE
TARCZE DO KROJENIA W PLASTRY 3 MM - MODEL 63162 HALLDE
TARCZE DO KROJENIA W PLASTRY 3 MM - MODEL 63045 HALLDE
KRATKA DO KROJENIA W KOSTKĘ 15X15 MM - MODEL 37182- HALLDE
TARCZE DO KROJENIA W SŁUPKI 2X2 MM - MODEL 85057 HALLDE
TARCZA PLASTRY -4 MM - ROBOT COUPETARCZA PRZEZNACZONA DO KROJENIA W PLASTRY W SZATKOWNICACH GASTRONOMICZNYCH ROBOT COUPE.PASUJE DO MODELI : CL-50, CL-52, CL-55, CL-60, R-502
TARCZA PLASTRY -5 MM - ROBOT COUPETARCZA PRZEZNACZONA DO KROJENIA W PLASTRY W SZATKOWNICACH GASTRONOMICZNYCH ROBOT COUPE.PASUJE DO MODELI : CL-20, CL-30 BISTRO, CL-40, R211XL, R301, R-301 ULTRA, R-402
MIKSER RĘCZNY - GAMA MINI - MP 240 COMBI. - ROBOT COUPE - idealny do tworzenia: sosów, kremów i małych potraw, zup- specjalnie opracowany kształt uchwytu umożliwia dobre trzymanie sprzętu i użytkowania beż wysiłku- każde urządzenie wysyłane z mocowaniem ściennym- w zestawie producent dokłada nóż , tarcze do emulgowania - dodatkowo w zestawie trzepaczka
SITKO 10 MM - WILK TC-12 MA-GA NR KATALOG: 5116EOryginalne części do wilka Ma-GA TC 12 prosto od producenta.NIE JESTEŚ PEWIEN CZY DANA CZĘŚĆ JEST WŁAŚCIWA??POBIERZ DTR URZĄDZENIA I SPRAWDŹ !!!!
MIKSER UNIWERSALNY - 8 L - RM GASTRO- cyfrowy timer - możliwość wyboru jednej z trzech prędkości pracy - planetarne ułożenie przystawek - podczas mieszania dzieża pozostaje w bezruchu - możliwość wyjęcia dzieży - total stop
Worki do pakowarki próżniowej - 100 szt - 200x300 mmWorki produkowane są ze specjalnej folii barierowej przystosowanej do kontaktu z żywnością Przeźroczyste Opakowanie - 100 sztMożemy na zamówienie wykonać każdy wymiar worków
WILK DO MIĘSA TS 12 RM GASTRO 400V Z SYSTEMEM UNGER - wykonany z stali nierdzewnej - korpus z polerowanego aluminium - demontowany korpus mielący - kołek dociskowy z tworzywa - wydajność: 160 kg/h - system unger : szarpak, nóz dwustronny, sitko o ø 8 mm, nóż dwustronny, sitko o ø 4,5 mm
SITKO - ŚREDNICA 6 MM - WILK DO MIĘSA HENDI TOP LINE22 - 210499wykonanie z stali nierdzewnej
WAŁEK ŚLIMAKOWY DO WILKA TOP LINE 22 - HENDI - 210475WYKONANIE STAL NIERDZEWNA
WILK DO MIELENIA MIĘSA WM22.1-U3 UNGER MA-GA 400V- autonomiczny a zarazem profesjonalnym urządzeniem do mielenia mięsa. - przygotowany z bardzo dużą starannością w zakresie utrzymania czystości. - zwarta i szczelna obudowa oraz zdejmowalne elementy peryferyjne w postaci zespołu rozdrabniającego czy tacy załadowczej gwarantują bardzo dużą łatwość...