Katalog
Ładowanie...
Sito do przesiewania mąki , O350x(H)100 mm, dziurki 0,5x0,5 mm
Sito do przesiewania mąki na chleb, O300x(H)100 mm, dziurki 1x1,5 mm
Sito do przesiewania mąki na chleb, O350x(H)100 mm, dziurki 1x1,5 mm
Sito do przesiewania mąki na ciasta, O350x(H)100 mm, dziurki 2,2x2,2 mm
Szpatuła cukiernicza z pierścieniem 125 mm
Szpatuła cukiernicza z pierścieniem 135 mm
Szpatuła cukiernicza, 115 mm
Szpatuła cukiernicza, 120 mm
Szpatuła płaska do smarowania ciasta, CREME 120
Szpatuła cukiernicza, 125 mm
Szpatuła płaska do smarowania ciasta, CREME 200
Szpatuła płaska do smarowania ciasta, CREME 250
Szpatuła płaska do smarowania ciasta, CREME 350
Szpatuła płaska do smarowania ciasta, CREME 300
Szpatuła płaska elastyczna do smarowania ciasta, CREME 200
Szpatuła płaska elastyczna do smarowania ciasta, CREME 300
Szpatuła płaska z dwoma uchwytami do smarowania ciasta, CREME
Szpatuła wygięta elastyczna do smarowania ciasta, CREME 250
Szpatuła wygięta elastyczna do smarowania ciasta, CREME 300