Nóż SANTOKU - styl japoński 18 cm , ostrze kuliste Seria Red Spirit jest bezkompromisowo nastawiona na ostrość. Ostrza tych noży są ekstremalnie ostrzone i dodatkowo polerowane. Uchwyt noża w japońskim stylu dodaję do całości elegancji. Piękna seria noży dla wymagających kucharzy. Długość ostrza: 18 cm
Nóż do filetowania 18 cm, ostrze giętkie Seria Red Spirit jest bezkompromisowo nastawiona na ostrość. Ostrza tych noży są ekstremalnie ostrzone i dodatkowo polerowane. Uchwyt noża w japońskim stylu dodaję do całości elegancji. Piękna seria noży dla wymagających kucharzy. Długość ostrza: 18 cm
Nożyk kuchenny 9 cm Seria Red Spirit jest bezkompromisowo nastawiona na ostrość. Ostrza tych noży są ekstremalnie ostrzone i dodatkowo polerowane. Uchwyt noża w japońskim stylu dodaję do całości elegancji. Piękna seria noży dla wymagających kucharzy. Długość ostrza: 9 cm
Nóż do filetowania 18 cm , ostrze giętkie Seria SUPERIOR jest stworzona do pracy w profesjonalnych kuchniach. Klasyczny design z nitami w uchwycie, lekkie wykonanie tworzą podręczny nóż który spełni wszystkie jakościowe wymagania. Długość ostrza: 18 cm
„DICK - ECONOMIC” seria noży wykonanych ze stali nierdzewnej i drewnianym uchwytem Nóż rynnowy- lewo tnący "długo-wąsko" Wykonany ze stali nierdzewnej, z długim, prostym ostrzem. Ostry ,solidnie wykonany z uchwytem z drewna. Szerokość ostrza:8 mm
„DICK - TRADITION” Seria noży tradycyjnych do kopyt końskich LEWOTNĄCYNóż rynnowyWykonany ze specjalnej stali węglowej, Ostry o długotrwałej wydajności ostrza z nowym ergonomicznym uchwytem z czerwonego drewna bukowego.
Najwyższej jakości nóż masarski produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 21 cm
Najwyższej jakości nóż masarski ogólnego zastosowania podukowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 18 cm
Najwyższej jakości nóż masarski ogólnego zastosowania produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 18 cm
STOJAK DO WIADRA DO SZAMPANA - chromowany - mocowany do stołu - obręcz o śr. 185 mm Uwaga: Nie zawiera wiadra do szampana! - wymiary (mm): śr. 195x510 (h)
DOZOWNIK Z KULKĄ- wykonany z tworzywa- pojemność: 20ml
WKŁADY Z GAZEM DO PALNIKA-w zestawie różne końcówki- pojemność (ml): 200
WAŁEK DO CIASTA NIEPRZYWIERAJĄCY - HENDI - wykonany ze stali nierdzewnej- na łożyskach kulkowych, - z powierzchnią nieprzywierającą- w zestawie stojak chromowany- NIE MOŻNA MYĆ W ZMYWARKACH GASTRONOMICZNYCH
SKROBKA - prostokątna - HENDI- można myć w zmywarce gastronomicznej- wykonana z polipropylenu
SZCZOTKA DO CZYSZCZENIA PIECA DO PIZZY - szczotka wykonana z mosiężnego drutu, stalowy skrobak - odkręcany drewniany uchwyt zakończony śrub
ŁOPATA DO PIZZY HENDI - drewniana rączka, aluminiowa łopata
WIDELEC DO MIĘS - PROFI LINE HENDI - wykonany ze stali nierdzewnej- można myć w zmywarce - dł. 325 mm
Łyżka do serwowania - HENDI Chochla do serwowania MONOBLOK PROFI LINE pozbawiona jest spawów i zagięć, Wykonana z jednego kawałka stali nierdzewnej. Spełnia normy higieny HACCP.wymiary: 100x65x(L)480 mmgrubość uchwytu : 4 mm
SZPATUŁA - PROFI LINE - HENDI- wykonanie z wysokiej jakości stali nierdzewnej - grubość uchwytu 4 mm- spełnia normy HACCP
ŁYŻKA DO POTRAW - KITCHEN LINE - HENDI - wykonana z stali nierdzewnej - uchwyt z polipropylenu- dł. 350 mm
GRZAŁKA DO PODGRZEWACZY OKRĄGŁA - 500 W - do stosowania jako alternatywa do standardowych podgrzewaczy na pastę - można stosować wyłącznie do podgrzewaczy o płaskim dnie - idealne rozwiązanie do podgrzewaczy, które nie są przygotowane do montażu grzałek elektrycznych- można stosować wraz z podgrzewaczami Hendi - 475201, 470206, 471005
SKROBAK DO PODKÓW DICK Długość 160 MM
Koniec z nieapetyczną pizzą przyklejoną do kartona. Idealnie opracowana podkładka dystansowa do transportu pizzy Wykonana z polipropylenu ( do kontaktu z żywnością ) Wymiary: 35 (h) mm Opakowanie: 500 szt
Nóż szefa kuchni - 26 cm SERIA 1905 Niemieckiej firmy DICK.
Nóż do filetowania 18 cm , ostrze giętkie SERIA 1905 Niemieckiej firmy DICK.
Nóż do porcjowania 21 cm Seria noży kutych Premier Plus to najbardziej rozpoznawalne modele i najbardziej rozbudowana seria niemieckiego producenta noży DICK. Noże z serii Premier Plus posiadają kute ostrze zapewniające rewelacyjną jakość krojenia czyniąc pracę prostą i przyjemną. Długość ostrza: 21 cm
Nóż do porcjowania 18 cm Seria noży kutych Premier Plus to najbardziej rozpoznawalne modele i najbardziej rozbudowana seria niemieckiego producenta noży DICK. Noże z serii Premier Plus posiadają kute ostrze zapewniające rewelacyjną jakość krojenia czyniąc pracę prostą i przyjemną. Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania 15 cm Seria noży kutych Premier Plus to najbardziej rozpoznawalne modele i najbardziej rozbudowana seria niemieckiego producenta noży DICK. Noże z serii Premier Plus posiadają kute ostrze zapewniające rewelacyjną jakość krojenia czyniąc pracę prostą i przyjemną. Długość ostrza: 15 cm
Nóż do filetowania 18 cm , ostrze giętkie Seria noży kutych Premier Plus to najbardziej rozpoznawalne modele i najbardziej rozbudowana seria niemieckiego producenta noży DICK. Noże z serii Premier Plus posiadają kute ostrze zapewniające rewelacyjną jakość krojenia czyniąc pracę prostą i przyjemną. Długość ostrza: 18 cm
Nóż kuchenny 9 cm Seria noży kutych Premier Plus to najbardziej rozpoznawalne modele i najbardziej rozbudowana seria niemieckiego producenta noży DICK. Noże z serii Premier Plus posiadają kute ostrze zapewniające rewelacyjną jakość krojenia czyniąc pracę prostą i przyjemną. Długość ostrza: 9 cm