www.hendi-polska.pl
NÓŻ DO CHLEBA 260 mm - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene z...
NÓŻ DO CHLEBA 300 mm - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene z...
NÓŻ DO CHLEBA - 230 MM - HENDI - wykonanie z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS- najwyższa jakość wykonania sprawia że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję a ostrza zachowują długo żywotność- unikalna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączenia z...
NÓŻ DO CHLEBA/CIASTA- 250 MM / 300 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO CIASTA - HENDI- można myć w zmywarce gastronomicznej- wykonana z stali nierdzewnej- zaokrąglona końcówka noża służy za uchwyt
NÓŻ DO CIASTA - HENDI- można myć w zmywarce gastronomicznej- wykonana z stali nierdzewnej- uchwyt wykonany z polipropylenu
NÓŻ DO CIASTA - 240 mm - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene z...
NÓŻ DO CYTRUSÓW - 110mm - HENDI- wykonana z stali nierdzewnej- uchwyt wykonany z polipropylenu- długość ostrza: 110 mm- długość noża : 215 mm- możliwość czyszczenia w zmywarkach- pakowana pojedynczo w blisterze
NÓŻ DO FILETOWANIA - GIĘTKI - 150 MM- HENDI- nóż wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej- specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:a) doskonałe właściwości tnąceb) bardzo ostre i trwałe ostrzec) łatwe ostrzenie i odporność na zabrudzenie- higieniczna , zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia...
NÓŻ DO FILETOWANIA - 150 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO FILETOWANIA SUROWEGO MIĘSA - 150 MM- HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO FILETOWANIA DROBIU - 150 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO FILETOWANIA RYB - 150 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO ODDZIELANIA KOŚCI - 150 MM - HENDI- wykonanie z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS- najwyższa jakość wykonania sprawia że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję a ostrza zachowują długo żywotność- unikalna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach...
NÓŻ DO FILETOWANIA RYB - GIĘTKI - HENDI - GREEN LINE - 843321- Ostrza noży wykonane z jednego kawałka stali nierdzewnej AISI 420 z węglowo-molibdenowowanadową domieszką, co gwarantuje zachowanie ostrych, odpornych na korozję krawędzi tnących o dużej twardości i odpowiedniej elastyczności WIĘCEJ INFO PONIŻEJ
NÓŻ DO JARZYN - 125 MM - HENDI- wykonanie z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS- najwyższa jakość wykonania sprawia że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję a ostrza zachowują długo żywotność- unikalna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączenia z...
Nóż wykonany ze stali molibdenowo-wanadowej o grubości 3mm(T5MoV), o twardości od 54 do 55 HRC , uchwyt z ABS z aluminiowymi nitami. Prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni. Długość ostrza: 450mm
Nóż do kebaba, ECCO 500 HENDI 840849Noże wykonane ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej Twardość 56 HRC (x50CrMoV15) Ostrze spiczaste Uchwyt z wtryskiwanego polipropylenu PP Bez nitów
NÓŻ DO KEBABU LUB SZYNKI - 350 mm - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ KEBABA/ SZYNKI - 350 MM - HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO KROJENIA - 260 mm - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene...
NÓŻ DO KROJENIA - 300 mm - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene...
NÓŻ DO CIĘCIA MIĘKKIEGO SERA- 160 MM - HENDI- wykonana z stali nierdzewnej- uchwyt wykonany z polipropylenu- długość ostrza : 160 mm- długość noża: 270 mm- możliwość czyszczenia w zmywarkach- pakowana pojedynczo w blisterze
NÓŻ DO MIĘSA SUROWEGO - 150 MM- HENDI- wykonany z stali nierdzewnej- rączka wykonana z polipropylenu- można myć w zmywarkach- wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP
NÓŻ DO MIĘSA - 200 MM - KITCHEN LINE - HENDI - wykonanie z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS- najwyższa jakość wykonania sprawia że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję a ostrza zachowują długo żywotność- unikalna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w...
NÓŻ DO OBIERANIA CYTRUSÓW - 180MM - HENDI- wykonana z stali nierdzewnej- uchwyt wykonany z polipropylenu- długość noża : 180 mm- możliwość czyszczenia w zmywarkach- pakowana pojedynczo w blisterze
NÓŻ DO OBIERANIA - 90 MM - KITCHEN LINE - HENDI- wykonanie z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej, uchwyt z tworzywa ABS i AS- najwyższa jakość wykonania sprawia że noże są bardzo trwałe i wyjątkowo odporne na korozję a ostrza zachowują długo żywotność- unikalna konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w...
NÓŻ DO OBIERANIA - 90 MM - HENDI- nóż wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej- specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:a) doskonałe właściwości tnąceb) bardzo ostre i trwałe ostrzec) łatwe ostrzenie i odporność na zabrudzenie- higieniczna , zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się...
NÓŻ DO OBIERANIA - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa Santoprene z...
NÓŻ DO ODDZIELANIA KOŚCI - 130 mm - GREEN LINE - HENDI - ostrza noży wykonane z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specjalnej strukturze z węglowo-molibdenowo-wanadową domieszką- ostrza posiadają wklęsły szlif- jednorodna krawędź tnąca o optymalnym kącie ( 35o) - nóż ostrzony i wykańczany ręcznie- ergonomiczna rączka wykonana z tworzywa...