Płyta robocza z szufladą PL-94 RM GASTRO- wykonanie w całości z stali nierdzewnej- zastosowanie mebelku daje większy komfort i ergonomię pracy - szafka otwarta wymiary :400x900x900 mmwymiary szuflady: GN 1/1 150 mmwaga : 60 kg
Płyta robocza z szufladą PL-96 RM GASTRO- wykonanie w całości z stali nierdzewnej- zastosowanie mebelku daje większy komfort i ergonomię pracy - szafka otwarta wymiary :600x900x900 mmwymiary szuflady: 490x500x150 mmwaga : 60 kg
Płyta robocza z szufladą PL-98 RM GASTRO- wykonanie w całości z stali nierdzewnej- zastosowanie mebelku daje większy komfort i ergonomię pracy - szafka otwarta wymiary :800x900x900 mmwymiary szuflady: 2xGN| 1/1 150 mmwaga : 90 kg
Płyta robocza z szufladą PLT-93 RM GASTRO- zastosowanie do zwiększenia komfortu i ergonomii pracy - szuflada pod płytą- możliwość zamontowania płyty na podstawie otwartej lub szafkowejwymiary : 300x900x280 mmwymiary szuflady: 190x500x150 mmwaga : 26 kg
Płyta robocza z szufladą PLT-94 RM GASTRO- zastosowanie do zwiększenia komfortu i ergonomii pracy - szuflada pod płytą- możliwość zamontowania płyty na podstawie otwartej lub szafkowejwymiary : 400x900x280 mmwymiary szuflady: GN 1/1 150 mmwaga : 30 kg
Płyta robocza z szufladą PLT-96 RM GASTRO- zastosowanie do zwiększenia komfortu i ergonomii pracy - szuflada pod płytą- możliwość zamontowania płyty na podstawie otwartej lub szafkowejwymiary : 600x900x280 mmwymiary szuflady: 490x500x150 mmwaga : 40 kg
Płyta robocza z szufladą PLT-98 RM GASTRO- zastosowanie do zwiększenia komfortu i ergonomii pracy - szuflada pod płytą- możliwość zamontowania płyty na podstawie otwartej lub szafkowejwymiary : 8600x900x280 mmwymiary szuflady: 2 x GN 1/1x150 mmwaga : 50 kg
RĘCZNY MIKSER ZANURZENIOWY + RÓZGA RED FOX - w zestawie : silnik , uchwyt, rózga , przystawka miksująca 40 cm - wyłącznik pracy- płynna regulacja obrotów : 5 do 15 tyś. obr./ min- regulacja obrotów przy użyciu rózgi - przełącznik obrotów między mikserem a ubijaczką- możliwość zmiany przystawki do ugniatania i miksowania- obrót miksera : 2500 - 11000...
DYSZA ELEKTROZAWORU POTRÓJNEGO - RETIGO VISION BLUE - ORANGE - RM GASTRO
RETIGO ACTIVE DESCALER - 2,5 KG RM GASTRO - profesjonalny środek do usuwania kamienia z piecy konwekcyjno-parowych VISION - opakowanie zawiera 25 saszetek - preparat do stosowania w piecach z automatycznym systemem mycia
REZYSTOR - OPORNIK - VW3TR342150RJ - RETIGO VISION BLUE - ORANGE - RM GASTRO
RURKA NATRYSKOWA DO 1011 / 2003 R.
RURKA NATRYSKOWA DO 1011
RURKA NATRYSKOWA DO 2011 / 2003 R.
RURKA NATRYSKOWA DO 611 / 2003R.
RURKA NATRYSKOWA DO 611 RETIGO VISION BLUE - ORANGE RM GASTRO
RURKA PRZEJŚCIOWA DO RETIGO VISION BLUE - ORANGE - RM GASTRO
RURKA PRZEJŚCIOWA DO RETIGO VISION BLUE - ORANGE - RM GASTRO
RURKA PRZEJŚCIOWA RETIGO VISION
Ruszt do kurczaków GN 1/1 RM GASTRORuszt do kurczaków GN 1/1 idealny do stosowania w piecach konwekcyjno-parowych, wykonany ze stali nierdzewnej, możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20 °C do 300 °C, wzmocnione krawędzie, służy do pieczenia kurczaków ( max. ilość 4 szt.) wymiar: 530x325x130mm
Ruszt płaski GN 2/1 RM GASTRORuszt GN 2/1 idealny do stosowania w piecach konwekcyjno-parowych, wykonany ze stali nierdzewnej o grubości 0,8mm, możliwość stosowania w wysokich temperaturach od -20 °C do 300 °C, wzmocnione krawędzie wymiar: 650x325x5mm
Ruszt WOK - nakładka na palnik - WOK RM GASTRO
SALAMANDER CYFROWY AUTOMATYCZNY - RM GASTRO SD-37 ■ płynna regulacja górnej części z grzałkami■ 3 elementy grzewcze, 7 warianty grzania - możliwość włączenia wybranychgrzałek■ automatyczne wyłączenie po skończonym cyklu, sygnalizowane sygnałemdźwiękowym■ maksymalna temperatura pracy 400 °C
SALAMANDER CYFROWY AUTOMATYCZNY - RM GASTRO SD-46 ■ płynna regulacja górnej części z grzałkami■ 4 elementy grzewcze, 6 warianty grzania - możliwość włączenia wybranychgrzałek■ automatyczne wyłączenie po skończonym cyklu, sygnalizowane sygnałemdźwiękowym■ maksymalna temperatura pracy 400 °C
SALAMANDER CYFROWY DOTYKOWY - RM GASTRO ST-32 ■ płynna regulacja górnej części z grzałkami■ 3 elementy grzewcze, 2 warianty grzania - możliwość włączenia wybranychgrzałek■ automatyczne wyłączenie po skończonym cyklu, sygnalizowane sygnałemdźwiękowym■ maksymalna temperatura pracy 400 °C
SALAMANDER CYFROWY DOTYKOWY - RM GASTRO ST-42 ■ płynna regulacja górnej części z grzałkami■ 4 elementy grzewcze, 2 warianty grzania - możliwość włączenia wybranychgrzałek■ automatyczne wyłączenie po skończonym cyklu, sygnalizowane sygnałemdźwiękowym■ maksymalna temperatura pracy 400 °C
SALAMANDER CYFROWY - RM GASTRO SD-21 ■ płynna regulacja górnej części z grzałkami■ 2 elementy grzewcze, 2 warianty grzania - możliwość włączenia wybranychgrzałek■ automatyczne wyłączenie po skończonym cyklu, sygnalizowane sygnałemdźwiękowym■ maksymalna temperatura pracy 230 °C
SALAMANDER CYFROWY - RM GASTRO SD-32 ■ płynna regulacja górnej części z grzałkami■ 2 elementy grzewcze, 2 warianty grzania - możliwość włączenia wybranychgrzałek■ automatyczne wyłączenie po skończonym cyklu, sygnalizowane sygnałemdźwiękowym■ maksymalna temperatura pracy 400 °C
SALAMANDER CYFROWY - RM GASTRO SD-42 ■ płynna regulacja górnej części z grzałkami■ 2 elementy grzewcze, 2 warianty grzania - możliwość włączenia wybranychgrzałek■ automatyczne wyłączenie po skończonym cyklu, sygnalizowane sygnałemdźwiękowym■ maksymalna temperatura pracy 400 °C
Schładzarko-zamrażarka szokowa - cichy agregat RM-GASTRO 20xGN 1/1 IS 2011 4HP SILENT - pojemność 1 wózek 20 x GN 1/1- schładzanie - 110 kg / cykl **- zamrażanie - 95 kg /cykl**- dotykowy panel sterowania z piktogramami- sonda potrawy 4-punktowa- czynnik chłodniczy : R452a- schładzanie i zamrażanie szokowe- utrzymywanie - chłodzenie- dowolnie...