TRZPIEŃ WAŁKA ŚLIMAKOWEGO - WILK DO MIĘSA HENDI 12 - 282199
MONOMETR 0-1 BAR
ZAWÓR REDUKCYJNY WODY G 1 / 4 , 0,2 BAR
USZCZELKA ŚWIATŁA KOMORY / RETIGO VISION
PRZEKŁADNIA 2 [ Z 2 WYPUSTAMI ] - WAŁKOWNICA HENDI
SILNIK [ 50 TYZ-E ] z trzpieniem - KOSTKARKA DO LODU KITCHEN LINE 12 /15pasuje do tacek z wejściem z trzpieniem
TERMOPARA DO TABORETU GAZOWEGO, GRILL GAZOWY
TRZPIEŃ WAŁKA ŚLIMAKOWEGO - WILK DO MIĘSA HENDI 22 - 282007
PŁYN MYJĄCY DO ZMYWAREK GASTRONOMICZNYCH 10L - HENDIMoże być stosowany do mycia wszystkich naczyń wykonanych z porcelany, szkła,stali szlachetnej i tworzyw sztucznych oraz innych dopuszczonych do mycia w zmywarkach. Cechy produktu: – Skoncentrowany, alkaliczny środek do maszynowego mycia naczyń – Idealnie usuwa nawet bardzo silne i uporczywe zabrudzenia
PŁYN DO MYCIA NACZYŃ W ZMYWARKACH GASTRONOMICZNYCH - F8400 WINTERHALTER poj. 25 kgProfesjonalny środek do mycia naczyń z porcelany, tworzyw sztucznych, stali szlachetnej. Usuwa resztki jedzenia wszelkiego typu, szczególnie przyschnięte osady z białka i skrobi jak również resztki z kawy i herbaty.Nie nadaje się do naczyń z aluminium także eloksalowanego,...
Popularna Stalka z serii Dick Dickorn, dzięki swojej budowie zapewnia bardzo efektywną pracę. Stalka owalna - 30 cm. Szlif bardzo delikatny.
Najwyższej jakości nóż masarski produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 18 cm
Najwyższej jakości nóż masarski produkowany przez niemiecką firmę Dick. Nie posiada żadnych prześwitów pomiędzy ostrzem a rękojeścią która by powodowała gromadzenie się bakterii. Rękojeść antypoślizgowa wykonana tak aby idealnie przylegała do dłoni Długość ostrza: 13 cm
REINEX STAL 0,6L - PREPARAT DO CZYSZCZENIA POWIERZCHNI Z STALI NIERDZEWNEJPreparat do czyszczenia i konserwacji powierzchni ze stali szlachetnej. Nadaje się do pielęgnacji szafek, zmywarek, lad chłodniczych, blaszanych obić drzwi wind i innych urządzeń ze stali szlachetnej. Preparat gotowy do użycia
Kamień ostrząco - gładzący Jedna strona drobno + druga strona gruboziarnista. Do noży ubojowych i innych. Ostrzenie z wodą lub specjalnym olejem Nr kat. 6470 3030 Wymiary: 100 x 50 x 20 mm
Nóż szefa kuchni 21 cm Seria SUPERIOR jest stworzona do pracy w profesjonalnych kuchniach. Klasyczny design z nitami w uchwycie, lekkie wykonanie tworzą podręczny nóż który spełni wszystkie jakościowe wymagania. Długość ostrza: 21 cm
NÓŻ DO FILETOWANIA , GIĘTKIE OSTRZE NIEMIECKIEJ FIRMY DICK Nóż wyprodukowany zgodnie z standardami HACCP Długość ostrza : 15 cm
KRAJALNICA GRAWITACYJNA DO WĘDLIN 310P2- przeznaczona do użytku w sklepach, - cateringu i gastronomii - idealna do krojenia wędlin - wykonana z materiałów nierdzewnych - pochylone ostrze o średnicy 250mm - idealne pochylenie stołu podawczego do noża 45O - wymiary stołu 220 x 200mm - grubość krojonego plastra 0 – 16mm - wbudowana ostrzarka - niezawodna...
Ostrze zapasowe do tarczy plastrów (1mm, 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 7mm)
UNOX programator 2-biegunowy M2 czas pracy 60min 2CO 16A
Płyta grzewcza śr. 400mm wys. 42mm 5000W 400V 1240670231 EGO
Skrobka cukiernicza trójkątna grzebień Wykonana ze stali nierdzewnej HENDI 554227Wykonana ze stali nierdzewnej W kształcie trójkąta z ząbkowanymi krawędziami Wymiary 110x110 mm
Brzeszczoty pił firmy Bertram & Graf ORYGINAŁ Taśmy ze stali nierdzewnej o wysokiej wydajności. wymiar: 1550x15mm zestaw 3 szt.
Uszczelka 8x18x5 mm do miksera ręcznego Robot Coupe CMP 300 COMBI Część wg. poniższego wykazu nr 8
Trzepaczka < rózga > do miksera ręcznego Robot Coupe MINI MP 190 COMBI -komplet 2 szt Część wg. poniższego wykazu nr 21
Przewód zasilający do silnika do miksera ręcznego Robot Coupe MP 550 ultra Część wg. poniższego wykazu nr 33
Nóż do miksera ręcznego Robot Coupe CMP 300 v.v. Część wg. poniższego wykazu nr 11
Sprzęgło głowicy do miksera ręcznego Robot Coupe CMP 300 v.v. Część wg. poniższego wykazu nr 8
Sprzęgło głowicy do miksera ręcznego Robot Coupe CMP 250 v.v. Część wg. poniższego wykazu nr 8