sale-offer
sale-offer1
Piec konwekcyjno-parowy RETIGO 02011 Zobacz powiększnie

PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RETIGO 0RANGE 2011 i

00026783 RETIGO ORANGE O 2011i

Nowe produkty

PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE O 2011 i iniekcyjny z myciem

- Innowacyjna , najnowsza i jedna z najbardziej znanych linii pieców konwekcyjno-parowych RETIGO ORANGE  firmy RETIGO oferowana w Polsce
- Urządzenie dzięki zastosowaniu nowoczesnej technologi sterowania, desingu a także jakości wykonania  umożliwia łatwe i doskonałe przygotowanie potraw
 

Więcej szczegółów

75 360,00 zł netto
92 692,80 zł brutto

PIEC KONWEKCYJNO - PAROWY RETIGO ORANGE O 2011 i iniekcyjny z myciem

TECHNIKI GOTOWANIA

– Gorące powietrze 30 – 300 °C

– Funkcja kombi - gorące powietrze/para

– Funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C

– Bio-gotowanie 30 – 98 °C

– Regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw do momentu serwowania

– Automatyczny przedgrzew

– Automatyczne chłodzenie

– Manualne nawilżanie

– Automatyczny start

- Wytwarzanie pary : iniekcja

WYPOSAŻENIE

– Automatyczne mycie

– Książka kucharska (programy / kroki) 99/9

– Rekuperator

– ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary

– ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością

– Potrójna szyba w drzwiach *** - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi

– Dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia

– Automatyczny start

– 7 prędkości wentylatora*** - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza

– Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo

– Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie

– Stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonananie z powłoką o podwyższonej trwałości

– Chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia

– Solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie

– Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych

SERWIS

– System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych

– BCS (Boiler Control System)* - automatyczny system sterowania i kontroli bojlera

– SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach

– Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową

DODATKOWE WYPOSAŻENIE

– Lewostronnie otwierane drzwi**

– Bezpieczne dwustopniowe otwieranie drzwi

– Dodatkowy zestaw prowadnic 600x400 mm


DANE TECHNICZNE:

- model : O 2011 i
- wymiary : 948x879x1892 mm
- moc : 37,1 kW
- waga : 240 kg
- pojemność : 20x GN 1/1
- zasilanie : 400 V
- wytwarzanie pary : iniekcja

Jesteśmy partnerem handlowym oraz serwisowym Firmy RETIGO, zapewniamy Państwu serwis gastronomiczny gwarancyjny oraz pogwarancyjny dla urządzeń w/w firmy.

PAMIĘTAJ !!

JEŚLI NIE JESTEŚ PEWNY ZAPRASZAMY PRZED ZAKUPEM NA POKAZ.

Oferujemy Państwu możliwość przetestowania urządzenia w naszym salonie handlowym przed zakupem w czasie pokazu, gdzie z pomocą naszego kucharza odkryjemy przed Państwem wszystkie możliwości jakie daje piec konwekcyjno-parowy, który w ostatnich latach stał się nieodzownym elementem nowoczesnej kuchni.

Jesteś zainteresowany zapraszamy do kontaktu:

drogą elektroniczną : krzysztof.sterna@eva-tec.pl


Zakup