sale-offer
sale-offer1
Komora fermentacyjna / Komora rozrostu -18stC- +35stC 19x 600x800 / 38x 600x400 Zobacz powiększnie

Komora fermentacyjna / Komora rozrostu -18stC- +35stC 19x 600x800 / 38x 600x400

FLFT901BHendi

Nowe produkty

Komora fermentacyjna / Komora rozrostu -18stC- +35stC 19x 600x800 / 38x 600x400 FLFT901N HENDI

  • Przeznaczona dla piekarni, cukierni lub pizzerii
  • Urządzenie stwarza odpowiednie i stabilne warunki temperatury, wilgotności i cyrkulacji powietrza dla produktów, które przechodzą proces garowania (wyrastania) i dojrzewania
  • Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304 (18/10) łatwa w utrzymaniu czystości

Więcej szczegółów

33 209,10 zł netto
40 847,19 zł brutto

Komora fermentacyjna / Komora rozrostu -18stC- +35stC 19x 600x800 / 38x 600x400 FLFT901N HENDI

  • Przeznaczona dla piekarni, cukierni lub pizzerii
  • Urządzenie stwarza odpowiednie i stabilne warunki temperatury, wilgotności i cyrkulacji powietrza dla produktów, które przechodzą proces garowania (wyrastania) i dojrzewania
  • Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 304 (18/10) łatwa w utrzymaniu czystości
  • Izolacja z poliuretanu bezfreonowego skutecznie zatrzymuje ciepło w komorze
  • Komora z prowadnicami na tace EN 600x400 mm lub EN 800x600 mm (FLFT901)
  • Ościeżnica zintegrowana z obudową dla poprawy higieny 
  • Samozamykające się drzwi z uszczelką odporną na niską temperaturę z magnetyczną i podgrzewaną ościeżnicą
  • Ergonomiczny uchwyt do otwierania drzwi na całej ich wysokości
  • Możliwość zamiany strony otwierania drzwi
  • Mikroprzełącznik zatrzymujący pracę wentylatora w razie otwarcia komory w standardzie
  • W pełni zautomatyzowany system odszraniania i odparowywania skroplin
  • Monoblokowy agregat chłodniczy umiejscowiony w górnej części urządzenia w celu łatwej kontroli, czyszczenia lub konserwacji
  • Przewody powietrzne ze stali nierdzewnej AISI 304 (18/10) zapewniające prawidłowe rozprowadzenie powietrza
  • Wytwornica pary z bojlerem Sonda wilgotności w standardzie
  • Nóżki ze stali nierdzewnej z regulacją wysokości
  • Elektroniczny ekran dotykowy na froncie ułatwia pracę z urządzeniem
  • Natychmiastowy tryb pracy – zaprogramowana faza cyklu zakwaszania zaczynu z możliwością dodawania zaczynu lub przerwania fermentacji
  • Programowalny tryb pracy – pozwala na zaprogramowanie 5 faz pracy: zamknięcie, podtrzymywanie/ przechowywanie (zawsze aktywne), aktywacja, wyrastanie, spowolnianie/ wstrzymanie
  • Możliwość modyfikowania faz i zmiany parametrów: czasu cyklu, temperatury oraz procentu wilgotności
  • Port USB w standardzie do łatwego pobierania danych HACCP, aktualizacji oprogramowania lub wgrywania danych
  • Urządzenie idealnie pracuje w temperaturze do +40°C oraz wilgotności względnej otoczenia do 40%
  • Komplety prowadnic ze stali nierdzewnej 600x400 mm lub 800x600 mm możliwe również do zakupienia osobno

Dane techniczne :

Wymiary (mm):810x1045x(H)2120
Wymiary wewnętrzne (mm):670x870x(H)1540
Waga (kg):165
Moc (W):900
Napięcie (V):230
Pojemność:19 x 800x600 lub
38 x 600x400 mm
Zakres temperatury: -18oC do +35oC
Zakup