sale-offer
sale-offer1

Urządzenia do gotowania Sous-vide

Jest 10 produktów

Metoda gotowania w niskiej temperaturze wymaga odpowiedniego sprzętu gastronomicznego, dlatego naszym klientom proponujemy profesjonalne urządzenie do gotowania sous-vide, które przyda się w restauracjach i lokalach gastronomicznych. Wykonany z wysokiej jakości materiałów sprzęt sous-vide wyposażony został w precyzyjny termostat, który pozwala uzyskać odpowiedni poziom ugotowania potrawy. W naszej ofercie znajdują się urządzenia sous-vide o różnej pojemności, które pochodzą od najlepszych marek, w tym HENDI, Poly Science, Sammic, Grant. Dodatkowo oferujemy przenośny cyrkulator zanurzeniowy z wygodnym podświetlaczem oraz głowice z ergonomiczną rączką, które można zanurzyć w pojemniku lub garnku. Naszym klientom zapewniamy atrakcyjne ceny oraz najwyższą jakość prezentowanych urządzeń grzewczych.

1 - 10 z 10
1 - 10 z 10